O nás

2SV s.r.o. je menší rodinná firma - poskytujeme komplexní služby v oblasti účetnictví a daní.
Naše služby využívá více než stovka klientů: malí a střední podnikatelé, především z Prahy a okolí. V rámci využití našich služeb je zásadní také daňová optimalizace daňové povinnosti našich zákazníků, která může znamenat významnou úsporu nákladů.

Provádíme vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence, vedení mzdové agendy, zastupujeme klienty při jednání a komunikaci na úřadech. Rozsah poskytovaných služeb si vždy upřesníme na základě individuální dohody s klientem. Veškeré doklady umíme odesílat i elektronickou formou, která je pro klienta mnohem pohodlnější. Již nemusíte únavně a opakovaně chodit po úřadech a řešit složité věci, které nespadají do vlastní podnikatelské odbornosti - my to rádi zařídíme za naše klienty! Zajistíme i korespondenci s úřady namísto osobního jednání včetně zasílání do datových schránek a telefonické komunikace dle aktuální potřeby a projektu.
Máme zkušenosti a víme, co funguje

V oblasti externího vedení účetnictví a daní budujeme naše odborné kompetence od roku 1992.

 

Myslíme na to důležité

Naším cílem je vždy správná účetní evidence

Postaráme se pečlivě o účetní výkazy a korektní zúčtování všech dokladů a to včetně roční daně. Nedělá nám problém kontrola účetnictví či celková rekonstrukce účetnictví. Připomeneme včas našim zákazníkům, kdy jsou termíny pro splnění daňových povinností.

Včas zpracujeme řádnou i mimořádnou účetní závěrku. Vyplníme všechny druhy daňových přiznání - DPH, silniční daň, daň z příjmu fyzických osob, daň z příjmu právnických osob, a další dle potřeby. Poskytneme účetní poradenství nebo všechny výkazy my sami vyplníme. Můžete být jistí naší 100% podporou, pravidelným reportováním výsledků a potřebnou možností konzultace dané problematiky.

Co oceňují naši klienti - co můžeme garantovat

  • Vysokou profesionalitu a know how v oblasti daňových povinností a správného vedení účetnictví
  • Individualní péči a vstřícnost, která šetří náklady
  • Diskrétnost, na kterou se lze spolehnout
  • Aktivní přístup k účetní a daňové optimalizace - hledáme nová řešení a možnost úspory

V oblasti vedení účetnictví nabízíme dlouhodobě tyto služby

  • Komplexní zpracování veškerých účetních operací na základě prvotních dokladů v podvojném účetnictví dle aktuální legislativy
  • Vyhotovení závěrkových operací a zpracování účetní závěrky, včetně zpracování daňového přiznání k dani z příjmu fyzických/právnických osob a příslušných účetních výkazů
  • Zpracování evidencí a přiznání k silniční dani
  • Zpracování evidencí a přiznání k DPH

Kontakt

2SV s.r.o. - Důvěryhodný partner pro daně a účetnictví

Naše pracovní kapacity jsou v tuto chvíli pro nové klienty vyčerpány – zajímavým zákazníkům a hodnotným projektům jsme ale do budoucna otevřeni vždy, kontaktujte nás.

Využijte odborné konzultace a poradenství pro účetnictví a daně od A do Z

Potřebujete získat odborný názor v oblasti účetnictví nebo daní? Jsme připraveni flexibilně pomoci a poradit na základě našich zkušeností budovaných od roku 1992. Mapujeme legislativní změny, které se dějí v oblasti daňových předpisů každým rokem… Pozor, neznalost Zákona neomlouvá! Neváhejte se včas poradit… Naše odborné rady využijete i pro optimalizaci daní pro svou firmu a podnikatelský subjekt.

Využijte, prosím, formuláře níže a nebo nám jednoduše zavolejte – domluvíme si osobní schůzku v naší kanceláři - naše konzultace poskytujeme ze zásady pouze osobně!

Jaká je cena odborné konzultace?
900 Kč plus DPH za 1 hodinu práce

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Českého červeného kříže 281 155 31
Praha 5–Lipence
tel.: +420 602 266 892
e-mail: info@2sv.cz
IČO: 28888014