Svet-Stranek.cz
PRESSDEKO s.r.o Balustráda od A do Z
BALUSTRÁDY

Úvodní stránka:PRESSDEKO s.r.o Balustráda od A do Z

Úvodní stránka

Dovolujeme si představit Vám náš výrobní program zaměřený na balustrády. Vyrábíme balustrády z přírodního pískovce, balustrády z umělého pískovce, balustrády z mramoru, klasické i atypické balustrády, balustrádové kuželky, schodišťové balustrády, obloukové balustrády, nabízíme možnost provedení včetně montáže na klíč.
K výrobě balustrád se nejčastěji používá materiál konglomerovaný kámen (umělý pískovce), který imituje umělý pískovec. Při stejných technologických vlastnostech a vzhledu, téměř nerozeznatelného od pískovce pravého, se však vzhledem k podstatně nižším finančním nákladům dostává k širšímu okruhu zákazníku.
V nabídce máme také balustrády v bílé barvě, tyto balustrádové prvky jsou vyrobeny bez příměsi barevných pigmentů a následně jsou ještě povrchově natřeny bílou barvou.
Dokážeme však uspokojit i náročnější požadavky zákazníků, nabídkou zhotovení balustrád z přírodního pískovce nebo z různých druhů mramoru.
Provádíme také rekonstrukce a opravy starých historických balustrád, kdy vyrábíme repliky ze stejného materiálu, ze kterého byly původně vyrobeny nebo tyto materiály nahrazujeme po domluvě s památkáři vizuálně podobným materiálem, umělým kamenem. Díky tomu můžeme zajistit velkou úsporu finančních nákladů v desítkách až stovkách tisíc korun, přičemž výsledný efekt splňuje požadavky památkářů i investorů a není patrné poznat, že se jedná o repliku.
Důraz klademe na kvalitu a zároveň cenovou dostupnost.
návštěvníků stránky
celkem48 931
tento týden61
dnes19