Velikonoční dodatečná SLEVA 24 % na všechny zákroky! Slevový kód: KRASLICE

Swiss Esthetic je moderní klinika estetické medicíny v Praze a Brně

Dodatečná velikonoční sleva 24 % na vše! Slevový kód: KRASLICE

Dodatečná velikonoční sleva 24 % na vše! Slevový kód: KRASLICE

Štíhlejší postava, pleť bez vrásek či nová prsa? Nakupujte s mimořádnou slevou online a získejte ošetření dle Vašeho výběru za bezkonkurenční cenu. Objevte nové oblíbené zákroky se slevou ve všech kategoriích.

Akční nabídka platí od 25. března 2024 pro prvních 150 klientů.
Slevu 24 % lze využít i na všechna ošetření v akční ceně.

Jak na to? Je to jednoduché!
Stačí při objednávce zadat slevový kód: KRASLICE
Platnost všech poukazů na ošetření je prodloužena na 1 rok!

Navštívila nás česká Marilyn Monroe! Miluška Bittnerová na klinice Swiss.

Navštívila nás česká Marilyn Monroe! Miluška Bittnerová na klinice Swiss.

Budou to tři roky, co se Milušce Bittnerové narodila rozkošná dcera Bettynka. Miluška se nám svěřila, že ve svých třiceti měsících je Betty téměř samostatná, proto pro českou Marilyn Monroe nebyl problém odskočit si na kliniku Swiss Esthetic trošku vylepšit svou vizáž.

„Nejdůležitější je správná injekční technika a kvalitní materiál. Dobře si vyberte lékaře, který ví, jak aplikaci provést, vyhnete se tak nepříjemnostem, jako je pokles obočí nebo strnulý výraz.“

Radí Miluška Bittnerová.

Recenze Swiss Esthetic

Toužíte si udržet mladistvý

Toužíte si udržet mladistvý a přitažlivý vzhled, zvýšit si sebevědomí a upravit oblasti těla, se kterými nejste spokojeni?

Swiss esthetic nabízí svým klientům široké spektrum služeb, které pomáhají zajistit zdraví a krásu těla. Díky nejmodernějším medicínským postupům, špičkovému přístrojovému vybavení a odbornému týmu lékařů poskytuje Swiss esthetic služby na nejvyšší světové úrovni a každému klientovi vysoce osobní přístup.

U všech typů služeb je samozřejmostí stejná kvalita a nadstandardní péče podle individuálních potřeb klienta s důrazem na bezpečnost a šetrnost.

Svěřte se nám se svými nedostatky. Jsme tu pro vás.

„Naší vizí je poskytovat prémiovou kvalitu za dostupné ceny. Věříme, že každý klient si zaslouží tu nejlepší péči a nadstandardní služby bez příplatku.“

Specializujeme se na omlazení, hubnutí a korektivní a estetickou péči. Do České republiky pravidelně přinášíme inovativní metody a ošetření z mezinárodních veletrhů krásy, které tu do té doby neměly obdoby.

Poskytujeme celou škálu ošetření pro korekci vrásek, pozvednutí povadlých kontur, zlepšení kvality pokožky, růstu vlasů, formování postavy a odstaňování specifických kožních problému.

Zaměřujeme se na problémy, které běžně řeší plastická chirurgie. My Vám ale pomůžeme neinvazivní metodou, bez drastického zásahu do organismu, navíc s velmi krátkou, téměř nulovou, dobou rekonvalescence.

„Používáme postupy dle nejnovějších vědeckých poznatků a jsme vybaveni nejmodernějšími technologiemi na světové úrovni. Naše přístrojové vybavení a technologie splňují všechny platné normy, certifikace kvality, májí ověřené výsledky a klinické studie.“

Specializujeme se na omlazení

Osobní i online konzultace

Domluvit si schůzku

Osobní konzultace

Splátky a platby

Věrnostní program

Online konzultace

Komplexnost

Bezpečnost

Profesionalita

Kvalitní materiály

Dostupnost

Wi-Fi

Rychlý dotaz