Inzerce sportovních aut

pondělí 21. března 2011

Na našem internetu vznikl nový web zaměřující se na sportovní auta. Momentálně pouze na inzerci, ovšem do budoucnosti má ambice stát se největším světovým inzertním, zpravodajských webem sportovních aut s eshopy. Využijte inzerci sportovních aut.

Občanské sdružení DOBRÁ CESTA o.s.

sobota 26. září 2009

Občanské sdružení DOBRÁ CESTA o.s. je nestátní nezisková organizace, jejíž cílem je nabídnout volnočasové aktivity – sportovní, kulturní vyžití členů občanského sdružení a nejen členů, ale i široké veřejnosti.

Dalším produktem je poradenská činnost ve spolupráci s odborníky z řad právníků, psychologů, odborníků v sociální oblasti, pracovně právní oblasti. Tento produkt nabízí občanské sdružení pro své členy zdarma.

http://dobra-cesta.cz/

TO2, CME

pondělí 7. září 2009

TO2 ČR: dnes již bez nároku na dividendu
Telefonica O2 ČR se dnes bude obchodovat bez nároku na dividendu
ve výši 50Kč/akcii (čisté 42,50). Na pražské burze TO2 ČR otevírá níž přibližně o
hodnotu čisté dividendy.

CME chce vydat seniorní dluhopisy v hodnotě 150 mil. EUR

CME dnes oznámila, že plánuje privátní emisi fixně úročených
seniorních dluhopisů ve výši přibližně 150 mil. EUR. Společnost
předpokládá, že s nabídkou přijde velmi brzy, když velká částka
(127,5 mil. EUR) půjde na splacení dluhu od Evropské banky pro
obnovu a rozvoj a odkoupení části seniorních dluhopisů splatných
v roce 2012. Dluhopisy by neměly být nabízeny v USA. (CME)
Je pravděpodobné, že CME má předjednanou dohodu ohledně
odkupu těchto dluhopisů s některým investory. Pokud bude emise
úspěšná trh by měl kladně ohodnotit schopnost CME refinancovat své
dluhy. CME má v současné době dluh ve výši přibližně 1 mld. USD.

PPC - Pay per Click

pátek 4. září 2009


PPC(pay per click) - v česku se jim lidově říká "klikačky" je internetový reklamní systém. Na internetu můžete narazit na stránky, které za poplatek od reklamního žadatele budou pro své registrované uživatele zobrazovat jeho reklamní linky. Úkolem registrovaného člena je na reklamu kliknout a zůstat na ní minimálně 30 vteřin. Pokud tuto podmínku dodrží, získá určitý obnos peněz, jež záleží na tom, kolik zadavatel reklamy zaplatil (jedná se o opravdu malé částky v řádech haléřů až korun). Rovněž můžete pozvat své přátele, jež budou takzvanými vašimi referaly, tzn. člověk, co dá se říct pracuje z části i pro vás - tudíž z jeho zisků také budete mít nějaké procento. Pokud však tito vaši pod vámi zaregistrovaní členové přestanou klikat, ztratíte tím i vy pasivní příjem.

Většina takových reklamních poskytovatelů jsou však zloději peněz, kteří si za reklamu nechají zaplatit, zobrazí ji, ale registrovaným uživatelům nikdy nic nepošlou. V případě poctivých poskytovatelů se však stále jedná o tak malý výdělek v poměru se ztraceným časem, že se atraktivita této činnosti u mne blíží k samotnému dnu.

Osobně nedoporučuji.

Atraktivita 5%

Mezi zajímavé podnikatelské činnosti však již patří : Affiliate programy, Kapitálový trh, Google Adsense nebo Forex

Nezaměstnanost USA + O2 divi

Dnes odpoledne USA zveřejní údaje o nezaměstnanosti za srpen. Zároveň je dnes poslední den na zakoupení akcií O2 s nárokem na dividendu v hodnotě 50 Kč (čistá divi 42,50 Kč).

Nová váha indexu PX

čtvrtek 3. září 2009

Od 21. září dojde ke změně vah jednotlivých titulů v indexu PX. Změny vah budou následující: váha ČEZu se zvýší na 25% ze současných 20%, Erste Group bude mít 25%, k mírnému snížení dojde u TO2 ČR, když bude mít 18,82% z dnešních 19,42%, CETV se sníží na 2,95% z 3,1%. Další změny jsou minimální.

Dále by vás mohlo zajímat : Co je to investiční plán?

NWR, ČEZ

středa 2. září 2009

NWR získalo úvěr ve výši 141 mil. EUR se splatností 9 let, oznámila to včera společnost. Prostředky z úvěru budou použity na nákup 5 nových rypadel v rámci program POP 2010.

ČEZ: Rumunsko by mohlo znovu projednat projekt Cernavoda
ČEZ očekává, že Rumunsko by mohlo znovu projednat podmínky pro projekt jaderné elektrárny, který by umožnil zahraničním investorům získat větší podíl. Rumunsko podepsalo v listopadu dohodu na výstavbu 2 dalších reaktorů (každý s výkonem 720 MW) v elektrárně Cernavoda (investice zhruba v hodnotě 4 mld. EUR). Rumunsko původně plánovalo držet 20% podíl v projektu, pak se však rozhodlo ponechat si 51%. Zbývající 49% byl rozdělen mezi 6 investorů, včetně ČEZu, který nyní drží 9,15% podíl.

Pokud se zabýváte akciemi a pak především sledujete i názory analytiků, měli byste znát Zkratky investičních doporučení