Technická podpora: +420 607679556 , e-mail: podpora@clr-czech.com
0 pol.0,00 

Žádné produkty v košíku.

CCTV kamerové a slaboproudé systémy

Vítáme Vás v našem e-shopu CCTV-prodejce.cz   

cctv-prodejce.cz

Naše společnost CLR s.r.o. se již od roku 2006 specializuje na dovoz a distribuci profesionálních zabezpečovacích systémů, ale i na jejich instalaci a servis.

Vzhledem k dlouholeté praxi v oblasti kamerových systémů – CCTV a zabezpečovacích zařízení – EZS, Vám dokážeme nabídnout kvalitní a praxí odzkoušenou techniku

Naší prioritou je dodávat pouze kvalitní a odzkoušené komponenty z oblasti bezpečnostních technologií. Ať již jde o kamerové systémy – CCTV, alarmy – EZS, docházkové a přístupové systémy, nebo jinou slaboproudou techniku. Jako jsou systémy pro příjem satelitní (DVBS-2) i pozemní DVB-T2 televize, kabelážní systémy pro strukturovanou kabeláž a veškeré elektroinstalační práce.

Dodáváme výrobky světově známých výrobců kamerové CCTV a zabezpečovací EZS techniky, kteří zabezpečují nejvyšší možnou kvalitu a spolehlivost komponent, určených pro instalace profesionálních kamerových a elektronických zabezpečovacích systémů.

Předností naší společnosti je, že můžeme nabídnout zákazníkovi kamerový CCTV, elektronické zabezpečení – EZS, ale i veškeré slaboproudé systémy od návrhu, přes projekt, dodávku komponent, instalaci  i následného záručního i pozáručního servisu a to vše na profesionální úrovni.

Pro zabezpečení vašeho objektu dokážeme nalézt optimální řešení, za co nejvýhodnější cenu a to vše ve vysoké kvalitě. 

Další předností je, že se specializujeme pouze na obor bezpečnosti a slaboproudých systémů. Z tohoto důvodu, na rozdíl od různých univerzálních shopů Vám dokážeme odborně poradit při jakýchkoli problémech. A to i při případné Vaší “samo instalaci” jak kamerového CCTV systému, tak i zabezpečení EZS Vašeho objektu.

 Náš zákazník pro nás není jen neznámý, virtuální objekt, ale klademe důraz na osobní přístup, kdy je pro nás důležitá spokojenost každého i “malého” zákazníka.

Věříme, že budete v případě nákupu v našem e-shopu plně spokojeni a budete se k nám i v budoucnu vracet a obracet se na nás s Vašimi problémy a požadavky.

loader-image
2 Mpix IP kamera Dahua IPC-HFW1230T-ZS-2812-S5
4.830,00  (3.991,74  bez DPH)
UTP/R adaptér RJ 45 RJ45 1/2
228,00  (188,43  bez DPH)
PMD2P
1.780,00  (1.471,07  bez DPH)
PoE switch 24x PoE
8.470,00  (7.000,00  bez DPH)
Translate »