Pracujeme zejména v Brně Brno!, ale přijedeme kamkoliv v ČR.

Ohodnoťte nás

Deratizace

Deratizace Labus

Dezinsekce

Deratizace Labus

Dezinfekce

Deratizace Labus

Tři důvody, proč zvolit nás

Kvalita

Se škůdci bojujeme už od roku 1998. Za tu dobu jsme nabrali spoustu zkušeností a své postupy jsme vypilovali k dokonalosti.

Rychlost

Deratizace, dezinsekce i dezinfekce jsou mnohdy náročné činnosti, my je ale zvládáme v nejkratším možném čase.

Diskrétnost

Plně respektujeme vaše soukromí, a proto při výkonu naší práce zaručujeme absolutní diskrétnost.

  • Slide s logem
  • Slide - zviratka
  • Slide kuna

Deratizace Labus

Zabýváme se kompletním DDD servisem čili deratizací, dezinsekcí a dezinfekcí. Škodí u vás doma nebo ve firmě (kanceláři, skladu) hlodavci či hmyz? Potřebujete se důkladně zbavit mikroorganismů, choroboplodných zárodků nebo plísně? Právě od toho tu jsme. Využijte naše odborné služby: deratizace Brno, dezinsekce Brno.

Jakožto deratizační firma se hubení škůdců věnujeme už od roku 1998, nabízíme vám tedy profesionalitu podloženou léty zkušeností v oboru. Naši zkušení deratizátoři ví, co je nejefektivnější v konkrétní situaci a u konkrétního škůdce.

Tomáš Labus

Mohlo by vás zajímat

Znalostní báze

Prohlédněte si fotografie škůdců a následků jejich nevítané aktivity. Připravili jsme pro vás názornou ukázku všech nejběžnějších škůdců, u nichž řešíme deratizaci a dezinsekci pro rodinné domy, byty a firemní kanceláře.
Brouci v domácnosti! Rozhodně nepříjemný úkaz, o kterém ostatní členy rodiny informuje hlasitý výkřik paní domu. Jak se zbavit moučných molů, švábů či jiných brouků? Vzhledem k aktuálnímu trendu pojídání hmyzu bychom vám mohli poradit – snězte brouky dřív, než vám zamoří celý byt!

Tomáš Labus

Pomůžeme vám. Ozvěte se ještě dnes.

+420 608 717 722 Potřebuji pomoc
X
DDD logo
Zanechte nám zprávu a do 48 hodin se vám ozveme zpět.

Tomáš Labus