EU Projekty Kariéra
DMHERMES TRADE s.r.o., výrobce a distributor potravin od roku 1992.

GREEK FOODS

Od počátku působnosti se zabýváme obchodní činností a dovážíme do České republiky originální řecké potraviny. Na začátku byly olivy, olivové oleje, hotová řecká jídla a kvalitní řecká vína.

Dnes Vám nabízíme ucelenou nabídku řeckých specialit včetně chlazených a mražených výrobků. Disponujeme prostornými a moderními skladovacími prostory, které zaručují stálost kvality všech našich produktů. Mimo e-shop www.recke-delikatesy.cz fungujeme již 20 let jako významný dodavatel řeckých produktů pro maloobchodní síť a gastronomii. Pečlivě vybíráme kvalitní potraviny z celého Řecka a snažíme se o osobní přístup a pravidelný servis všem našim zákazníkům.

Katalog produktů

Během let jsme však stále intenzivněji cítili potřebu vyrábět něco vlastního, zdravého a přitom chutného...

BOMBUS NATURAL ENERGY

V roce 2014 jsme uvedli na český trh zdravé ovocné tyčinky Bombus.

Postupně rozšiřujeme produktové portfolio a vstupujeme na zahraniční trhy. V současnosti jsou naše Bombus RAW ENERGY lídrem českého trhu ovocných tyčinek a vyvážíme je také do více než 20 zemí světa. I nadále chceme vyrábět zdravé produkty z čistě přírodních zdrojů, které nejen rychle doplní energii, ale také dodají tělu potřebné množství vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Používat budeme jen ty nejkvalitnější suroviny a s maximální péči hodláme dbát na to, aby naše produkty měly kromě funkčních benefitů i jedinečnou chuť.

Více informací