Rodinné domy na klíč

Domy na klíč

Materiálů, ze kterých se v současné době staví domy na klíč je na výběr mnoho. Moderní domy na klíč se často staví z cihlového systému POROTHERM. Současným trendem moderního stavění jsou nízkoenergetické domy na klíč. Jedná se především o dřevostavby - montované rodinné domy na klíč. Jedná se o ekologické dřevostavby - rodinné domy typu bungalovy, střední a velké rodinné domy na klíč.

Individuální nabídka pro domy na klíč

Proberte si nabídku několika firem, které realizují domy na klíč. Buď si přímo vyberete konkrétní dům nebo si necháte zpracovat individuální nabídku. Architekt provede studii, kdy se podívá na konkrétní situaci a podle toho vybere nejvhodnější řešení. Při individuální studii počítejte s 1 až 3 měsíci na zpracování a s cenou od 20.000 Kč za jednu studii.

Rodinné domy na klíč

Rodinné domy na klíč se staly v poslední době velice oblíbené zvláště pak u zaměstnaných lidí, kteří nemají čas a někdy ani chuť trávit čas tím, že si každou práci zajišťují sami. Rodinné domy na klíč už nejsou výsadou těch nejmajetnějších, ale může si je dovolit čím dál větší skupina lidí. Nejžádanější jsou v současné době rodinné domy na klíč do 1,5 milionu či domy na klíč do 2 milionů. Důsledkem právě probíhající finanční krize jsou stále více vyhledávány domy na klíč do 1 milionu.