SPORT & RELAX - DOGS FRIENDLY

Ručně šité matrace a pelíšky pro psy, které jsou charakteristické svou vysokou kvalitou, unikátním provedením, smyslem pro detail a čistým, elegantním designem.

Jsme česká firma stavící veškerou svou činnost na základech dlouholeté zkušenosti z oblasti chovatelství psů. Naše práce je tak zároveň i naším koníčkem, což považujeme za velkou konkurenční výhodu. Snažíme se, aby veškeré námi vyrobené produkty, pelíšky i matrace byly výjimečné a přinášely zákazníkovi přidanou hodnotu v podobě vyšší odolnosti, dlouhodobé životnosti a snadné údržby. Především chceme pohodlí pro vašeho psa a proto všechny pelíšky i matrace pro vás testují naši psi.

  m4-barvy-matrace-dooop-xtrem-pro-psa pelech-dooop-xtrem-silver-line-limited-edition-pes-01 p4-barvy-pelech-dooop-xtrem-lagoon-pro-psa 

 O MATRACI PRO PSY DOOOP XTREM 

Hodí se do přepravních boxů a kenelů, ale také ven nebo do auta. Potah z vodě odolné jsme doplnili o speciální technologii zajišťující dokonalou tepelnou izolaci. Spodní část s protiskluzovou úpravou zabraňuje klouzání matrace po podlaze. A co je nejdůležitější: i tento vysoce odolný materiál neubírá ani trochu na pohodlnosti. Váš mazel ani nepozná, že neleží u vás v peřinách.

Elegantní design, snadná údržba, extrémní odolnost – to jsou důvody, proč si tuto 8 cm vysokou matraci pro psy oblíbilo tolik z vás. A mazlové zase slyší na její měkoučký semišový potah z veluru. Můžou na ní lenošit hodiny a hodiny. Nepromokne, neklouže po podlaze. Šijeme ji pro vaše čtyřnohé kamarády ze 100 % v Česku, celou ručně!

  • VYSOCE ODOLNÁ
  • NEPROMOKAVÝ POTAH
  • ELEGANTNÍ VZHLED
  • POHODLNÁ 8 CM VYSOKÁ MATRACE
  • LUXUSNÍ SEMIŠOVĚ HEBKÝ POTAH
  • PROTISKLUZOVÁ ÚPRAVA
  • JEDNODUŠE UDRŽOVATELNÁ
  • SNÍMATELNÁ MATRACE
  • DÁ SE PRÁT NA 30°
  • 100% VYROBENO V ČR
  • POCTIVÁ RUČNÍ VÝROBA

 

Pro ty, kdo vlastní pelíšek Xtrem Lagoon: Tato matrace do něj skvěle pasuje.

                                            dooop-cover-matrace-xtream                                                                      

V ČEM SE MATRACE PRO PSY DOOOP XTREM LIŠÍ OD OSTATNÍCH

Funkčnost, design, komfort. Všechny tyto 3 atributy matrace pro psy Dooop Xtrem splňuje na jedničku. Potah s vnitřním vodě odolným zátěrem, otestovaný při výrobě autosedaček, zabraňuje prosáknutí matrace a zároveň ji zpevňuje.

Sametově jemný povrch zajistí opravdový komfort pro vašeho psího miláčka. A protože je vrchní část matrace včetně náplní snímatelná, nemusíte za rok pro novou. Jednoduše ji vyčistíte, ať už ručně nebo v pračce.

JAK SE O PSÍ MATRACI DOOOP XTREM STARAT

Díky snímatelné matraci je údržba opravdu snadná. Při menším znečištění ji raz dva vyčistíte pod sprchou: houbičkou nebo kartáčkem. Můžete ji samozřejmě i vyprat – jen zvolte šetrný program při 30°. Důležité je vypnout ždímání a praní neopakovat příliš často, aby nedošlo k mechanickému poškození zátěrové vrstvy na látce zajišťující nepromokavost matrace.

Tabulka velikostí

80x60

Cocker Spaniel, Francouzský bulldog, Shar Pei, Nížinný Ovčák, Labrador

100x70

Amstaff, Shar Pei, Labrador, Ohař, Boxer, Dalmatin, Skotský Ovčák, Collie, Husky

120x80

Ohař, Německý Ovčák, Bernardin, Rottweiler, Anglický Setr, Knírač velký, Afgánský Chrt, Dobrman, Čau-Čau, Doga, Mastiv, Vlkodav

DOOOP EXTREME matrace Heboučká matrace s odolností hroší kůže...

www.dooop.eu

 p4-barvy-pelech-dooop-xtrem-lagoon-pro-psa

O PELÍŠKU PRO PSY DOOOP XTREM LAGOON  

Nenechte se mýlit, psí pelech DOOOP Lagoon je i přes svůj elegantní design stejně odolný, velmi snadno udržovatelný a nepromokavý (viz video).  V čem je tedy DOOOP Lagoon jiný? Naší snahou bylo dopřát Vašim mazlíčkům také trochu luxusu, proto jsme přidali navíc „semišový“ potah z velmi odolné a příjemné látky alcantara. Ta se používá například v automobilovém průmyslu na potahy sedaček. Její vlastnosti jsme navíc vylepšili vnitřním voděodolným zátěrem, který zabraňuje promočení matrace a zároveň látku zpevňuje...uvedený rozměr pelíšku se řídí velikostí vniřní matrace 80x60,100x70,120x80 celkový rozměr i s mantinely je pak cca. 100x80, 120x90, 140x100 )

Charakteristické vlastnosti pelechu DOOOP Lagoon:

  • EXTRÉMNĚ ODOLNÝ
  • VODU NEPROPUSTNÝ POTAH
  • SNADNO UDRŽOVATELNÝ
  • ELEGANTNÍ DESIGN
  • POHODLNÁ 8 CM VYSOKÁ MATRACE
  • SEMIŠOVĚ HEBKÝ LUXUSNÍ POTAH
  • SNÍMATELNÝ
  • LZE PRÁT 30°

 

Technické údaje:

Pelech se skládá z pohodlného, odolného a masivního okraje DOOOP Lagoon (tzv. mantinelů) a vyjímatelné, samostatně použitelné matrace DOOOP Xtrem. Zde je na místě říci, že všechny rozměry matrací DOOOP Xtrem byly navrženy tak, aby přesně pasovaly do příslušného rozměru mantinelů DOOOP Lagoon, které se odlišují svým novým designem a použitým materiálem. Samozřejmostí je protiskluzová úprava spodní časti pelechu z pevné, odolné a nepromokavé látky stejně jako u matrací.

 

                                          dooop-pelech-matrace-velur-latka-vodeodolna-alcantara-potah

Co je na DOOOP XTREM tak revolučního?

Nový pelech pro psy DOOOP XTREM v elegantním designu je odolný, velmi snadno udržovatelný a nepromokavý. Navíc disponuje luxusním semišovým potahem.

Rozměr vložené matrace DOOOP Xtrem udává velikost pelechu DOOOP Lagoon

Toto je důležitá informace zejména pro stávající majitele jakékoli matrace DOOOP Xtrem obdélníkového tvaru. Stačí zakoupit pouze mantinely pelechu DOOOP Lagoon bez matrace.

V čem spočívá další výhoda pelechu DOOOP Lagoon? Je úžasně praktický! Zejména v okamžicích, kdy cestujete se svým mazlíčkem autem a chcete, aby i on se cítil během cesty pohodlně. Jak je to možné? Pohodlná matrace je jednoduše vyjmutelná a svými rozměry se vejde do kufru auta. Mantinely tak můžete nechat uložené doma a vy společně se svým mazlíčkem můžete pohodlně vyrazit na cestu.

Extrémně odolná matracepro psy. Potah je z vodě odolné batohoviny, zaručující dlouhou životnost. Matrace je 8 centimetrů vysoká a plněná speciálně vyvinutým materiálem poskytujícím skvělý komfort a tepelnou izolaci. Spodní část matrace je s protiskluzovou úpravou.

Extrémní odolnost, vysoké nároky na snadnou údržbu a opravdu dlouhou životnost jsou standardem kvality všech výrobků DOOOP a nový DOOOP XTREM je splňuje na 200% :-)

Abychom Vám manipulaci s pelechy ještě více usnadnili, opatřili jsme DOOOP Lagoon praktickým uchem. Díky tomuto vylepšení lze i pelech těch největších rozměrů snadno přemisťovat. Což se hodí zejména pokud máte v úmyslu s plechem manipulovat na větší vzdálenost.

                                            luxusni-designove-odolne-pelechy-dooop-lagoon-extrem-pro-psy

ÚDRŽBA:

Potahy MATRACÍ i MANTINELŮ jsou snímatelné. Lze je prát v pračce na 30% na šetrný program. NEŽDÍMAT! Častějším praním v pračce však dochází k mechanickému poškození zátěrové vrstvy na látce, která brání promočení. Proto doporučujeme v první řadě čištění matrace pod sprchou, houbičkou či kartáčkem. 

DOOOP EXTREME LAGOON  - Heboučký pelíšek s odolností hroší kůže... 

                                                                                                                                                                                              

dooop-pelech-extrem-pes-lista

 

WWW.DOOOP.EU

DOOOP © 

Novinky