5 důvodů proč Grander

3d2e988ff479c51c4b95cc19cc844431a628d81b_k-d-top-2

1. GRANDER zvyšuje relaxační účinky vody

Ano. Dlouhodobým pozorováním uživatelů bylo jednoznačně potvrzeno, že voda po revitalizaci Granderovými jednotkami získavá větší relaxační účinky. Dále jepozorováno zlepšení zdravotního stavu, příliv sil a vitality. Vyhlášená wellness centra a hotely v Evropě Granderovu technologii již používají více jak 10 let. Proč si to nedopřejete doma a napořád?! 
Doporučujeme: revitalizátory Grander W.

grander_relax

2. GRANDER šetří

Tady je to naprosto jednoznačné. GRANDER technologie je nejen ekologická, ale také ekonomická!
Mohly se o tom přesvědčit stovky velkých, středních i malých podniků po celém světě (velice doporučujeme video: Grander – zkušenosti.), ale hlavně statisíce uživatelů v domácnostech.
Omezte nebo úplně vynechte chemikálie! Voda (mimo jiné) začne lépe rozpouštět, tím ušetříte až 50 % na pracích a čisticích prostředcích, na balené vodě, na chlóru do bazénu nebo také např. na součástkách, kde se jinak usazuje vápník (pračka, myčka) a rez (také například na topení – lépe se přenáší teplo). Hrubou kalkulací jsme se dostali k podhodnocené častce 15 000 Kč ročně (počítáno pro čtyřčlennou rodinu a menší bazének). Jednotka se tedy zaplatí do 1–3 let a dál vám začne šetřit peníze!
Zkraťte pro jednou dovolenou, ušetří vám na 20 dalších!
Doporučujeme: revitalizátory Grander W a K a válcové jednotky Grander.

3. GRANDER chutná

Velký potenciál GRANDER technologie je v kulinářství – ano voda je v každém jídle (ať už je to pečivo, zelenina, ovoce, těstoviny, maso, sýry, ryby nebo nápoje). Zjemnění, omezení hrubé trpkosti a hladší průběh chuti jídla a nápojů je to, čím vyniká Grander Technologie. GRANDER prostě chutná!
Navíc potraviny vydrží až o 50 % déle – a to je dobrý důvod, nemyslíte?
Začněte jako tisíce (leckdy ze začátku skeptických) lidí s Grander PENERGIZER a deskou Grander U.V.O.

grander_deti

 

4. GRANDER trvá

Ať už si kdokoli myslí cokoli – ano, Grander účinek neklesá. Na rozdíl například od magnetické vody, GRANDER naprosto s přehledem vyniká právě v trvanlivosti. Voda se v podstatě stane nekonečně trvanlivou – získává zpět samočisticí vlastnosti (pozitivní bakterie jsou podporovány), které jsou jí odepřeny zhoršením životního prostředí.
Potraviny vydrží až o 50 % déle. Také GRANDER jednotky jsou trvanlivé, jejich životnost je min. 20 let + (technologie existuje cca 20 let). Odhadovaná životnost je ale mnohem delší.
Doporučujeme: revitalizátory Grander W a desku Grander U.V.O.

grander_jidlo

5. GRANDER je ekologický

GRANDER Technologie nejen, že nepotřebuje proud, servis a chemikálie, ale sama o sobě navíc prospívá zlepšení životního prostředí.
Grander technologie pozitivně podporuje růst květin a rostlin – je velice vhodná do zahradnictví a zemědělství, rybníků a biotopů (také z ekonomických důvodů). 

grander_ekologie

Novinky

  • WEST Kód: WEST
    Osobní revitalizátor Grander PENEGRIZER WEST
    Na dotaz
    ÚČINEK A FUNKCE: A v restauraci, v baru u bazénu či v divočině, prostě tam, kde ještě technologii Grander nepoužívají?Zde nastupuje oblíbený, doslova kapesní revitalizátor...

    3 800 Kč
  • REVITALIZÁTORY VODY GRANDER - W (pitna voda) Kód: W50
    REVITALIZÁTORY VODY GRANDER - W (pitna voda)
    Na dotaz
    Přerušit stávající vedení (potrubí) vody a do přerušeného místa namontovat zázračnou krabičku zvanou revitalizátor vody? Ano, to zvládne šikovný instalatér za několik desítek...

    od 40 000 Kč
  • PRIVESEK1 4 Kód: WAO1
    Přívěsek Grander WA01,4,5,6
    Skladem
    Přívěsek Grander WA01,4,5,6 Účinek a funkce: Přívěsek Grander je naplněn Granderovou informační vodou. U přívěsku Grander jsou použity čtyři různé energie a tři různé vody,...

    1 000 Kč