Vítám Vás na mých stránkách

 

Už se odmlčím jen na krátký čas. Kniha je dopsaná a nyní dělám potřebné úpravy a opravy. Znáte přísloví: „Kdo chce - hledá způsoby. Kdo nechce - hledá důvody“ ? Podívejte se na následující video a nemusíte ani mluvit anglicky:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bIXOo8D9Qsc

 

"Bláznovství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky."

~ Albert Einstein ~

Je 2. dekáda 21. století.

Za posledních asi 20 let vědecké objevy posunuly znalosti o činnosti  a funkcích lidského mozku dosud nevídaným způsobem. Všichni víme, že tloustnutí (a nemožnost zhubnout) je v "hlavě". Nové znalosti o činnosti mozku, funkci a možnostech buněk a dalších souvislostech v lidském organizmu začínají dávat odpovědi. Pohled na tělesná cvičení, na jejich provádění, četnost i intenzitu se také radikálně změnil.

Samozřejmě zůstává stále pravda to, že když zavrhneme  pohyb a nebudeme kontrolovat důsledně kvalitu, četnost  a množství jídla, moc se toho nezmění.

Nastal čas se zeptat, zda schémata, podle kterých se dosud  nadváha řešila, nejsou opravdu příliš zastaralá. A že jsou nefunkční, to vyplývá z toho, že i když lidé zhubnou, stejně se výsledek v drtivé většině případů neudrží a lidí s přebytečnými zásobami tuku kvapem přibývá. My ale stále počítáme zvláštní a tajemné kalorie, máme vypracované metodické postupy snižování nadváhy a ty už s malými obměnami desetiletí používáme a vnucujeme zoufalým tlustým lidem. A  vzbuzujeme v nich pocity viny, když se podle nich neřídí - a proto se s jejich noční můrou nedá nic dělat. A můžou si za to sami, protože neposlouchají ...!!!

Tentokrát jinak a úspěšně

ztratíte nepotřebné kilogramy:

Pochopením a porozuměním svému problému,
upevněním zdraví a s pomocí EFT

____________________________________ 


Hubnutí - to je jeden z nejčastěji používaných výrazů této doby. Když si slovo "hubnutí" zadáte do internetového vyhledavače, vyjede Vám několk milionů odkazů na toto téma. Slovo hubnutí provází spoustu lidí po většinu života. Hubnutí je slovo, které vzbuzuje naději. Naději a následně frustraci, když skončíte s dietou, protože každou dietu musíte jednou ukončíit. Chceme-li opravdu změnu a výsledek, zapomeňme slovo hubnutí a změňme ho na zeštíhlet, vždyť to je to, po čem toužíme.

Zeštíhlet s EFT - zkuste to tentokrát jinak a úspěšně!

Vaše tloustnutí začalo "v hlavě" a tam také skončí

Žijeme v informační době. Všechno, co potřebujete, jsou správné informace - pochopit a změnit příčiny, kde a proč to začalo, pochopit, co nám naše tělo říká a řídit se tím. V tom je úloha EFT jedinečná