ALU-Studio
Čtvrtek (18.04.2024)
SVÁTEK: Valérie
ZÍTRA: Rostislav
Mob.: 774 306 061
Tel.: 545 216 447
info@filipi-reality.cz
O nás Naše kancelář Naše služby Nabídka Poptávka Kontakt  DOMY Filipi-Reality
Filtrování
Druh nemovitosti:
Druh nabidky:
Velikost:
Vlastnictví:
Lokalita:
   Cena od:       Cena do:





Další naše nemovitosti Pojistětě vaší nemovitost

O nás

Realitní kancelář FILIPI-REALITY

působí na realitním trhu již několik let a zabývá se především prodejem a koupí nemovitostí(bytů a domů), pronájmy a výměnami bytů, pronájmy domů, pronájmy a koupí komerčních objektů, pozemků. Specializujeme se především na oblast Brna a okolí, ale i na Jihomoravský kraj. V případě zájmu klientů zprostředkujeme prodej nebo koupi nemovitosti po celé ČR.


Proč prodat nemovitost právě přes naši RK?

Vaši nemovitost nabízíme na nejnavštěvovanějších realitních serverech, na našich webových stránkách a v realitních časopisech. Denně naši nabídku nemovitostí aktualizujeme, aby klienti měli možnost vybírat pouze z aktivních zakázek.

 

Výhody pro Vás:

Pokud nemovitost, kterou prodáváte nabídnete sami exklusivně naší realitní kanceláři, poskytneme Vám odměnu ve výši 5.000,- Kč.

Exklusivní zakázky samozřejmě nabídneme do spolupráce ostatním realitním kancelářím, pokud se nám nepodaří v krátkém časovém horizontu vaši nemovitost prodat.

V případě, že je majitel nemovitosti velmi vytížen, a nemá čas na to, aby se věnoval prohlídkám svojí nemovitosti s klienty a s makléřem, je možné na základě smlouvy mezi kanceláří a majitelem zanechat realitní kanceláři klíče od Vaší nemovitosti a ten již vše zařídí za Vás. Samozřejmě po celou dobu, co má kancelář klíče od nemovitosti k dispozici, zodpovídá za Vaši nemovitost v plném rozsahu.

Tento způsob se nám obzvlášť osvědčil u vytížených majitelů, ale hlavně u majitelů, kteří jsou mimobrněnští.

Našim klientům poskytujeme při prodeji a koupi nemovitosti veškerý odborný právní servis, prostřednictvím naší smluvní advokátní kanceláře, v případě zájmu klienta zajišťujeme odborné finanční poradenství, které je nezbytné při koupi nemovitosti, pokud klienti hradí cenu nemovitosti stavebním spořením , hypotékou, popřípadě půjčkou.

 

Financování:

V oblasti financování přistupujeme ke každému klientovi individuelně, dle koupě dané nemovitosti, způsobu úhrady a věku klienta.

Náš finanční poradce vypracuje klientovi několik variant financování a ten si potom vybere nejoptimálnější způsob úhrady.

 

Náš cíl:

Snažíme se, aby se klient u nás cítil příjemně, aby v nás získal důvěru a věřil nám, že u nás mu nabídneme ty nejkvalitnější služby a co nejoptimálnější financování, které je vůbec možné. Náš zkušený finanční poradce klientovi nabídne několik variant financování, kombinací několika bankovních ústavů pro každou variantu.

Našim cílem je spokojený klient, který jako důkaz vlastní spokojenosti s našimi službami doporučí naši realitní kancelář a naše financování svým známým, kteří budou mít v úmyslu prodat nebo koupit nemovitost.Toto je pro nás ta nejlepší odměna a náš cíl.

Našim cílem není budovat gigantickou realitní kancelář, s velkým množstvím makléřů, ale

realitní kancelář střední velikosti s příjemnými, flexibilními makléři na úrovni, pro které čas, strávený s klienty nehraje roli, ale důležitý je pro ně maximálně spokojený klient. Proto nám nedělá problém, pokud to nelze jinak, provádět prohlídky nemovitostí se zájemci i ve večerních hodinách , popřípadě i o víkendech.

 

Dále poskytujeme i další kompletní služby, které jsou nutné při prodeji a koupi nemovitostí:

  • odhad nemovitostí do 24 hodin, standardně do 48 hodin
  • při placení daně z prodeje nemovitosti
  • při dědickém řízení
  • technické posouzení (statik)
  • stěhování a vyklízení bytů
  • renovace koupelen,(zděné jádro- včetně dlažby a obkladů a další práce nezbytné při rekonstrukci bytu
  • vypracování návrhu smluv
  • podpis smluv v realitní kanceláři, nebo v naší smluvní advokátní kanceláři.
  • úschova peněz ve svěřenecké úschově, prostřednictvím naší smluvní advokátní kanceláři, po dobu koupě nemovitosti, až po vklad do katastru nemovitostí, po té jsou peníze uvolněny majiteli nemovitosti, popřípadě převodci. Popřípadě na základě plné moci obu stran, zařídí vše realitní kancelář sama
  • vklad do katastru nemovitostí
  • převod bytu na bytovém družstvu
  • převod médií (elektrárny, plynárny, vodárny) je možno přepisy absolvovat s klientem popřípadě na základě plné moci obu stran, zařídí vše realitní kancelář sama
  • předání dané nemovitosti novému majiteli, nabyvateli
  • příprava daňového přiznání, zaplacení daně z převodu nemovitosti, prostřednictvím naší smluvní advokátní kanceláře.

 

 

Náš cíl:

Snažíme se našim klientům maximálně vycházet vstříc a nezatěžovat je, proto vše zajišťuje naše kancelář, která pouze průběžně informuje klienty o jednotlivých krocích, které provádí při koupi nemovitosti , popřípadě převodu nemovitosti až k poslednímu kroku, kterým je zapsání nemovitosti na katastru nemovitostí, popřípadě převodu členských práv a povinností na bytovém družstvu . Naše kancelář působí jako prostředník mezi finančním poradcem, advokátní kanceláří, kupujícím a prodávajícím.Při převodu členských práv a povinností na bytovém družstvu pouze klienta naše kancelář jen doprovází, jelikož zde je nutná účast převodce i nabyvatele.


Financování při koupi Vámi vybrané nemovitosti:

Nabízíme Vám bezplatné služby při financování vámi vybrané nemovitosti, od samotného výběru bankovního ústavu, až po samotné čerpání vámi vybraného financování.

 

Druhy financování:

  • hypotéka ručená nemovitostí(vámi vybraná)
  • hypotéka ručená jinou nemovitostí
  • financování prostřednictvím stavebního spoření
  • financování bez zajištění nemovitosti do výše 2.000 000,- Kč
  • půjčky účelové a neúčelové


refinancování vámi vybrané nemovitosti

refinacování vámi vybrané nemovitosti, na které již vázne hypotéka


Při podpisu exklusivní smlouvy odhad vaší nemovitosti zdarma


Nabídněte Vaši nemovitost
---------
Náš TIP
---------