Nesrovnatelně lepší srovnání

Na jednom místě srovnáváme 41 bank a pojišťoven

Vyberte si z nich to nejlepší…

Kreslená postava sedí v křesle s notebookem a ukazuje zdvižený palec. Za ní je logo ve tvaru F a okolo ní loga bank v bílých kruzích.

Nejnovější články

Detail pobočky FIO

Úrokové sazby u hypoték ve Fio bance klesly na úroveň 4 procent

Ve světě hypoték, kde každá desetina procenta hraje velkou roli a může znamenat velký rozdíl v peněžence klienta, přichází Fio banka s novinkou, která mnohým z nás může přinést úsměv na tváři. Snížení úrokových sazeb hypoték a splátkových úvěrů o několik desetin procent může na první pohled působit skromně, avšak…

Číst celý článek
Budova banky

ČNB dosáhla v roce 2023 zisku ve výši 55,1 miliardy korun

Česká národní banka (ČNB) se může pochlubit za uplynulý rok 2023 úctyhodným účetním ziskem 55,1 miliardy korun, což představuje signifikantní obrat oproti předchozím letům, kdy centrální banka čelila účetním ztrátám. Tento zisk je o to cennější, že byl dosažen v době, kdy ČNB čelila mimořádným výzvám spojeným s restriktivními měnovými…

Číst celý článek
Pobočka Air bank

Air Bank nyní nabízí hypoteční úvěry také pro klienty s příjmy v eurech

V dnešním propojeném světě, kdy lidé neváhají za prací vycestovat i za hranice své rodné země, se banky snaží přizpůsobit těmto potřebám moderního člověka. Právě Air Bank nyní přichází s novinkou, která otevírá dveře k vlastnímu bydlení širšímu spektru klientů. Od března totiž banka začíná akceptovat příjmy ze zaměstnání v zahraničí…

Číst celý článek
Jsme spolehlivý a ověřený partner
Srovnáváme 41 bank a pojišťoven
Ročně pomůžeme více než 2 000 klientům
Dohled a licence od České Národní Banky

Srovnejte finanční produkty na jednom místě

Hypotéky

Top od 2,56 %

Porovnejte si nabídky od 26 předních českých bank poskytujících hypotéky. Navíc konzultace s hypotečním poradcem zdarma.

Srovnejte hypotéky

Moderní běžné účty bodují zejména minimem poplatků. Vyberte si takový, který vám bude vyhovovat a neplaťte zbytečné poplatky.

Srovnejte pojištění

Porovnejte si nabídky od 26 předních českých bank poskytujících hypotéky. Navíc konzultace s hypotečním poradcem zdarma.

Srovnejte půjčky

Chcete si chytře uložit své finanční prostředky a pravidelně je zhodnocovat? Vyberte si ten nejvýhodnější spořící účet na trhu.

Srovnejte spořící účty

Chcete rozumně hospodařit s penězi půjčenými od banky? Vyberte si tu nejvýhodnější kreditní kartu.

Srovnejte kreditní karty

Chcete si chytře uložit své finanční prostředky a pravidelně je zhodnocovat? Vyberte si to nejvýhodnější stavební spoření.

Srovnejte stavební spoření