Nesrovnatelně lepší srovnání

Na jednom místě srovnáváme 41 bank a pojišťoven

Vyberte si z nich to nejlepší…

Kreslená postava sedí v křesle s notebookem a ukazuje zdvižený palec. Za ní je logo ve tvaru F a okolo ní loga bank v bílých kruzích.

Nejnovější články

Jak vybrat dodavatele energií

Ušetřete peníze každodenní starosti se správně zvolenými dodavateli a službami.

Pracujete v online obchodu nebo jej dokonce vedete? Ať už se jedná o malou firmu nebo velký byznys, určitě uvítáte nástroje, které vám pomohou si ulevit od každodenních starostí. Zejména správný výběr dodavatele některých služeb vám může pomoci nejen v pracovních záležitostech, ale i v soukromí. Víte, jak na to? Poradíme vám! Volte…

Číst celý článek
Muž počítá peníze s kalkulačkou

Rychlé řešení finančních potřeb: Vše o krátkodobých půjčkách

Krátkodobé půjčky v posledních letech získávají na popularitě. Dalo by se říci, že obecně za krátkodobé půjčky bereme jakékoliv půjčky, u které je doba splatnosti kratší než 1 rok a jsou to v naprosté většině případů spotřebitelské úvěry. Tento typ úvěru poskytuje rychlé a snadno dostupné řešení pro ty, kteří…

Číst celý článek
Srážka auta s tramvají

Nejčastější situace, kdy je třeba při dopravní nehodě volat policii

Nehody na silnicích jsou bohužel nedílnou součástí našeho každodenního života. Bez ohledu na to, zda jste za volantem, sedíte na místě spolujezdce nebo jste svědkem nehody z bezpečné vzdálenosti, je důležité správně porozumět okamžikům, kdy je zapotřebí na místo události zavolat policii. Pravidla silničního provozu v České republice definují několik…

Číst celý článek
Jsme spolehlivý a ověřený partner
Srovnáváme 41 bank a pojišťoven
Ročně pomůžeme více než 2 000 klientům
Dohled a licence od České Národní Banky

Kurzy měn

euro euro EUR 25.165
zlotý zlotý PLN 5.825
frank frank CHF 25.729
dolar dolar USD 23.481
libra libra GBP 29.375

Srovnejte finanční produkty na jednom místě

Hypotéky

Top od 2,56 %

Porovnejte si nabídky od 26 předních českých bank poskytujících hypotéky. Navíc konzultace s hypotečním poradcem zdarma.

Srovnejte hypotéky

Moderní běžné účty bodují zejména minimem poplatků. Vyberte si takový, který vám bude vyhovovat a neplaťte zbytečné poplatky.

Srovnejte pojištění

Porovnejte si nabídky od 26 předních českých bank poskytujících hypotéky. Navíc konzultace s hypotečním poradcem zdarma.

Srovnejte půjčky

Chcete si chytře uložit své finanční prostředky a pravidelně je zhodnocovat? Vyberte si ten nejvýhodnější spořící účet na trhu.

Srovnejte spořící účty

Chcete rozumně hospodařit s penězi půjčenými od banky? Vyberte si tu nejvýhodnější kreditní kartu.

Srovnejte kreditní karty

Chcete si chytře uložit své finanční prostředky a pravidelně je zhodnocovat? Vyberte si to nejvýhodnější stavební spoření.

Srovnejte stavební spoření