Nesrovnatelně lepší srovnání

Na jednom místě srovnáváme 41 bank a pojišťoven

Vyberte si z nich to nejlepší…

Kreslená postava sedí v křesle s notebookem a ukazuje zdvižený palec. Za ní je logo ve tvaru F a okolo ní loga bank v bílých kruzích.

Nejnovější články

Havárie dvou aut.

Přehled změn u povinného ručení: Co musí vědět každý řidič

V dubnu letošního roku prošla Česká republika klíčovými změnami v regulaci povinného ručení. Tyto změny nejsou jen administrativní formalitou, ale představují významný posun v tom, jak se v naší zemi přistupuje k ochraně v případě dopravních nehod. Tento článek vám přiblíží, co tyto změny znamenají pro řidiče a majitele vozidel,…

Číst celý článek
Pobočka Air bank

Air Bank a O2 představují Unity: Revoluční spolupráce nabízející exkluzivní výhody

Air Bank v posledních letech potvrdila svou pozici na trhu nejen jako banka, která klade důraz na jednoduchost a přístupnost finančních služeb, ale také jako firma, která hledá inovativní způsoby, jak zlepšit zážitek svých zákazníků. Jedním z nejnovějších přírůstků do její nabídky je spuštění programu Unity, který dále rozvíjí již…

Číst celý článek
Mladý pár sedí na gauči v obývacím pokoji

Novomanželská půjčka: Vše co potřebujete vědět

Novomanželské půjčky, které v minulosti představovaly významný finanční přínos pro mladé páry v bývalém Československu, jsou dnes už jen vzpomínkou starší generace. Za časů socialismu byly tyto půjčky poskytovány za výhodných podmínek, často dokonce bez úroků, zvláště pokud šlo o lákání zaměstnanců do určitých regionů. Tato praxe byla důležitým nástrojem…

Číst celý článek
Jsme spolehlivý a ověřený partner
Srovnáváme 41 bank a pojišťoven
Ročně pomůžeme více než 2 000 klientům
Dohled a licence od České Národní Banky

Kurzy měn

euro euro EUR 25.265
zlotý zlotý PLN 5.841
frank frank CHF 26.030
dolar dolar USD 23.663
libra libra GBP 29.501

Srovnejte finanční produkty na jednom místě

Hypotéky

Top od 2,56 %

Porovnejte si nabídky od 26 předních českých bank poskytujících hypotéky. Navíc konzultace s hypotečním poradcem zdarma.

Srovnejte hypotéky

Moderní běžné účty bodují zejména minimem poplatků. Vyberte si takový, který vám bude vyhovovat a neplaťte zbytečné poplatky.

Srovnejte pojištění

Porovnejte si nabídky od 26 předních českých bank poskytujících hypotéky. Navíc konzultace s hypotečním poradcem zdarma.

Srovnejte půjčky

Chcete si chytře uložit své finanční prostředky a pravidelně je zhodnocovat? Vyberte si ten nejvýhodnější spořící účet na trhu.

Srovnejte spořící účty

Chcete rozumně hospodařit s penězi půjčenými od banky? Vyberte si tu nejvýhodnější kreditní kartu.

Srovnejte kreditní karty

Chcete si chytře uložit své finanční prostředky a pravidelně je zhodnocovat? Vyberte si to nejvýhodnější stavební spoření.

Srovnejte stavební spoření