Samsung Galaxy Mini (staňte se esem!) - představení telefonu

samsung galaxy mini Čauvec, pánové ve výrobě mě označili jako mobilní telefon Samsung Galaxy Mini, jsem totiž velikostně menší brácha mého staršího předchůdce s označením Samsung Galaxy S. Připravil jsem si pro Tebe tyto webové stránky, abych se Ti představil do posledního detailu. Najdeš tady různé aplikace, hry, videa, kvalitně seřazené příslušenství podle ceny, zajímavé diskusní fórum, na kterém se dozvíš spoustu věcí (o mně samozřejmě!), potom na sebe uvedu několik výhod a nevýhod, inu každý si zde najde to své potřebné. Dokonce i porovnání ceny, za kterou si mě můžeš pořídit třeba jako dárek k Vánocům. A pokud se Ti u mě bude hodně líbit, napiš to třeba svým kamarádům na Facebooku, třeba se jim budu taky líbit. Díky, Samsung Galaxy Mini.

Samsung Galaxy Mini – aktuální cena

Koukni dolů, v jakém cenovém rozpětí se přibližně u internetových obchodníků prodávám. Proč bys mě měl kupovat za vysokou cenu, když Ti heureka.cz nabízí i tu nejnižší? Nakupuj výhodně, chytře a levně.

Natáčení na dovolené!

logo gopro Dnešní telefony mají sice skvělé parametry fotoaparátů, na dovolenou se však více hodí GoPro kamery, které jsou odolné a které jsou konstruované na to, aby vydrželi například potápění nebo velkou zimu při lyžování. Navíc si je dnes nemusíte kvůli 2 dovoleným kupovat, ale můžete si je půjčit v GoPro půjčovně. Ověřená služba, která funguje a ve které mají nejnovější modely včetně originálního příslušenství. Telefon nechte telefonem, na dovolenou jedině s GoPro.

Pokrok kupředu

Všichni víme, že s tímto telefonem už moc nezazáříte, ale to už nezměníme. Doba je jiná. Kdo by řekl před pár lety, že si v roce 2020 můžete půjčit plně elektrické SUV Škoda Enyaq už od 799 Kč za den? No kdo? My určitě ne! A kde? Přece v autopůjčovně.

Samsung Galaxy Mini – oficiální informace

Jak už to většinou bývá, zmenšené modely úspěšně prodávaných předchůdců se prodávají ještě lépe (Samsung Galaxy Mini potvrzuje), takže na českém trhu je po mně pořád výrazná poptávka. Jsem totiž kompaktní elegán, který v poměru s cenou nabízí skvělý výkon pro každého uživatele. Měřím 110 x 61 x 12 mm a celý vážím 109 gramů. Pokud si mě budeš chtít koupit, nezapomeň, že se nabízím ve třech barevných provedeních - bílý, černý a s limetkově nažloutle zeleným pruhem kolem dokola. Vyber si přesně svůj styl!

Samsung Galaxy Mini – cenový vývoj

Peníze jsou všude kolem nás, tak se mrkni na tento graf, který znázorňuje cenový vývoj mobilního telefonu Samsung Galaxy Mini.