GPS lokátor

GPS lokátor je velmi účinná, profesionální a levná forma zabezpečení vozidla. GPS lokátor slouží primárně k tomu, aby vám ukazál, kde se právě nachází vaše auto. GPS lokátor tedy stačí nainstalovat do auta a máte vyhráno. 

Díky GPS lokátoru si nemusíte platit drahé a neefektivní sledovací služby vozu. Jednoduše umístíte GPS lokátor do auta a ve chvíli, kdy potřebujete zjistit jeho polohu, jednoduše zašlete SMS a obratem vám přijde zpráva z lokátoru, obsahující souřadnice, směr jízdy a rychlost. Vyspělejší GPS lokalizátory umožňují i real-time sledování v mapě

 

ZDE NAJDETE PROFESIONÁLNÍ GPS LOKÁTOR. PŘÍPADNĚ SE MŮŽETE PODÍVAT NA DALŠÍ SLEDOVACÍ ZAŘÍZENÍ.

 

Jak GPS lokátor použít

Použití GPS lokátoru neboli GPS trackeru je velice snadné. Do lokátoru stačí vložit SIM kartu (na které musí být nabitý kredit a vypnuté vyžadování PIN kódu) a zapnout ho. Ovládání lokátoru lokátoru pak probíhá na dálku pomoci SMS. Pokud si pořídíte GPS lokátor, tak němu obdržíte i manuál se seznamem kódů jednotlivých úkonů. Poté tedy již pouze pošlete SMS s konkrétním kódem a GPS lokátor provede vybranou operaci. 

 

Jak GPS lokátor funguje

GPS lokátor má v sobě zabudovaný GPS a GSM modul. Pomocí GPS modulu je schopen určit ze satelitů, přesnou polohu s odchylkou pouhých pár metrů! Ve chvíli, kdy si pomocí SMS vyžádáte souřadnice, tak vám lokátor odpoví SMS se všemi důležitými údaji. Jediné za co v případě použití GPS lokátoru platíte jsou odchozí SMS.

Lepší lokátory jsou schopny ukládat do vlastní paměti trasu cesty. Jsou schopny fungovat jako odposlech. Můžete si v nich nastavit virtuální hranice, které když lokátor překročí, tak spustí alarm a mnoho dalších funkcí. 

 

Kolik GPS lokátor stojí a kde ho pořídit

GPS lokátory můžete pořídit již od cca 2 000,- Kč do 10 000,- Kč. Nejlevnější verze lokátorů jsou ale většinou vhodné spíše pro turisty než pro sledování aut, a tak v případě, že chcete GPS lokátor opravdu použít na zabezpečení auta, tak doporučujeme pořídit lokátor alespoň za 4 000,- Kč, který by již měl mít potřebné funkce.

 

Sledovací zařízení pro sledování automobilu

Sledovací zařízení M-100A je nejvyspělejší forma GPS lokátoru. Tento GPS lokátor nabízí na rozdíl od jiných sledovacích zařízení možnost sledovat osobu či automobil v online, v reálném čase. Jednoduše se přihlásíte do svého internetového účtu a ihned vidíte, kde se lokátor nachází. Toto sledovací zařízení vám i ukážet rychlost, kterou se pohybuje. 

 

GPS lokátor M-100A nabízí možnost nastavení mnoha funkcí, jako například

- nastavení GEO hranic, což znamená, že si vyberete oblast, ve které se GPS lokátor smí pohybovat, a ve chvíli kdy tuto hranici překročí, tak Vám lokátor okamžitě zašle souřadnice a aktivuje online sledování.

Nastavení GEO hranic využijete například když si ji nastavíte kolem místa kde parkujete, nebo např. v okolí školy vašeho dítěte. Jakmile se pak vaše díte pohne někam mimo GEO hranici, tak započne online sledování.

 

- GPS lokátor M100A umí fungovat také jako klasický odposlech, což znamená, že můžete poslouchat co se v jeho okolí děje.

 

- tento GPS lokátor je také možné kompletně ovládat pomocí mobilního telefonu.

 

GPS lokátor pro děti

GPS lokátor pro děti je v dneší době velice vhodnou pomůckou, která vám zajistí, že se o své dítě již nebudete muset strachovat pokaždé, když se někde zdrží.

GPS lokátor pro děti vám je schopen během pár vteřin sdělit přesné souřadnice, kde se vaši dítě nachází. GPS lokátor pro děti zasílá informace pomocí SMS, takže jeho provoz vás nestojí téměř nic. 

GPS lokátor pro děti je vybaven funkcemi jako je nastavení GEO hranic, či SOS funkce.

Novinky

Spuštění webu o GPS lokátorech

02.03.2011 19:38
Slavnostně oznamujeme, že byl právě spuštěn tento web, který informovuj o tom, co je to GPS lokátor, k čemu slouží a jak ho použít. Najdete zde veškeré potřebné informace, které vám pomohou v rozhodování, zda si GPS lokátor pořídit, či ne.

Obchod prodávající sledovací zařízení

Profesionální GPS lokátor za skvělou cenu

Kvalitní GPS tracker do auta