Spodní prádlo Gracya - luxus a pohodlí

Přicházíme k Vám s pravidelně aktualizovanou nabídkou zahrnující dámské spodní prádlo Gracya, které pro Vás pečlivě vybíráme a věříme, že stejně tak jako nám, se bude líbit i Vám. Chceme, aby Vás nabídka potěšila nejen svou pestrostí výběru, ale samozřejmě také svou kvalitou zpracování, pohodlností a módním zpracováním, které dámské spodní prádlo značky Gracya nepochybně splňuje. Luxusní módní podprsenky, elegantní krajkové kalhotky a svůdné košilky tohoto výrobce jsou zárukou pohodlného nákupu prověřeného mnohými stále vracejícími se spokojenými zákazníky.

Podprsenky a korzety Gracya

/album/podprsenky-gracya/podprsenka-jonquil-jpg/ /album/podprsenky-gracya/korzet-crystal-jpg1/

Svůdné spodní prádlo pro všechny ženy

Velmi neobvyklé, kvalitní a odvážné spodní prádlo zároveň též působivé a zajímavé na první pohled to vše značka Gracya spňuje. Protože jen krásné a svůdné korzety, pohodlné a především perfektně padnoucí body a romantické a zárověň provokativní podvazkové pásy Vám zajistí že se budete cítit skvěle a zárověň i skvěle vypadat. Náš web vám proto přináší inspiraci v oblasti výběru a nákupu toho nejlepšího prádla.

 

Košilky

košilka Safari

košilka Safari
Luxusní košilka, vyrobena z jemné síťky s květovým potiskem.

košilka Natalie

košilka Natalie
Košilka s košíčky push up pokryté měkkou síťkou a jemný tyl subtilně obepínají tvoje tělo, volně padající na svůdné tanga.

košilka Gracya

košilka Gracya
Svůdná luxusní košilka vyrobená z velmi jemné síťky s potiskem. Lemovaná jemnou světle modrou stuhou, která dodá dívčí vzhled.

Kalhotky a tanga Gracya

/album/kosilky-gracya/kalhotky-safari-wild-jpg1/ /album/kosilky-gracya/tanga-cindy-jpg1/

Novinky

Informace pro návštěvníky

06.06.2009 20:22
Chcete se vyhnout každoročnímu stresu kolem Vánoc, nakupovat dámské spodní prádlo z pohodlí domova přes eshopy nabízející nejširší možnou nabídku na internetu která zahrnuje i plavky a další sortiment ? Věříme že ano, a proto jsme pro Vás připravili...

Webová prezentace byla spuštěna

06.06.2009 20:21
Náš web vám přináší inspiraci, a nejen to. Také možnost výběru a nákupu toho nejlepšího prádla. Nezáleží, jako barvu ráda nosíte, zda dáváte přednost krajkám, bavlně či saténu nebo jestli milujete barevné a odvážné vzory či nikoliv. Na našich...

Kalhotky

kalhotky Safari

kalhotky Safari
kalhotky Safari spojující lehkou krajku a divoké barvy. Příjemné na dotek, z jemného saténu.

kalhotky Wenecja

kalhotky Wenecja
Kalhotky Wenecja zcela hladké zepředu, zdobené vyšívaným, volně visícím volánkem ze zadu.

Tanga

tanga Cindy

tanga Cindy
Svůdné, dívčí, koketní tanga. Vyrobené z elastické síťky podšité růžovou tkaninou. Zakončené subtilními volánky.

Body

Svatební body

Svatební body
Bílé svatební elegantní body