Česky Italiano
foto Eva Nováková
Úvodní stránka

Průvodkyně v Praze

Vítejte, jmenuji se Eva Nováková a jsem profesionální průvodkyně nejen po Praze ale i po dalších krásných místech v České republice.

Provázím v jazycích: italština, angličtina a slovenština.

Vlastním průvodcovskou licenci PIS, licenci na Pražský hrad a Židovské muzeum v Praze. Mluvím perfektně italsky a úspěšně jsem složila statní zkoušku z italštiny.

Jako průvodkyně Prahou mám již 27 let praxe a mnoho zkušeností, díky kterým vím, která z pražských "nej" jsou ta nejvyhledávanější a sklízí největší úspěch. Společně tak můžeme připravit program, který vyhoví vašim přáním a zároveň neopomene ty nejvyhlášenější pražské unikáty.

Průvodcování navíc není jen mou profesí, ale je také mou zálibou. Praha je pro mě nejkrásnější město na světě a své nadšení pro ni se snažím přenést i na své klienty. Co mě totiž potěší úplně nejvíce, jsou lidé, kteří mi i po letech líčí, jaké krásné vzpomínky na Prahu se mnou mají, a že se sem touží vrátit.

Nechte se i vy okouzlit magickou Prahou a odneste si zážitek na celý život! Ať už jste skupina, dvojice nebo jednotlivec, nebo zavolejte a domluvíme všechny potřebné podmínky spolupráce.