Gynekologie Praha na profesionální úrovni

Dobrý den, vítáme Vás na stránkách gynekologie Praha vážíme si Vašeho rozhodnutí navštívit stránky naší soukromé ambulance GynCare Praha spol. s.r.o. se sídlem v příjemném prostředí historické části Prahy 1 – na Malé Straně, Sněmovní ulici 11.  Zařízení vzniklo v roce 2002 a od počátku se zaměřuje na péči o ženy (gynekologie a porodnictví) a pacienty s psychickými obtížemi. Naše klientela je proto poměrně početná, přesto jsme ale schopni ji dále rozšiřovat aniž by to ovlivnilo úroveň a kvalitu poskytované péče.

Gynekologie v Praze GynCare

Naše gynekologie v Praze se zabývá gynekologickou a porodnickou péčí, kterou poskytujeme všem ženám ve věku od 15ti let. Poskytujeme  preventivní  gynekologické prohlídky včetně pravidelných cytologických kontrol a potřebných laboratorních testů, nedílnou součástí každé preventivní prohlídky je ultrazvukové vyšetření moderním přístrojem typu  Sono AC X8.

Řešíme veškeré zdravotní obtíže jako jsou časté výtoky, záněty, bolesti v podbřišku.

Závažnější onemocnění jako jsou děložní myomy, vaječníkové cysty, inkontinence, endometrióza či podezření na onkologická onemocnění řešíme ve spolupráci s předními pražskými klinikami.

 

Výhody soukromé gynekologie GynCare v Praze

  • Veškeré odběry jsou prováděny přímo u nás
  • Výsledky jsou k dispozici ve velmi krátké době
  • Doporučujeme nejšetrnější a nejefektivnější terapii
  • Časová ztráta spojená s odběrem je minimální
  • Odběry provádíme denně, není třeba se předem domlouvat
  • Kopie nálezů mohou být poskytnuty i dalším specialistům
  • Mobilní konzultace v době provozu ordinace
  • Konzultace a objednávání pomocí e-mailu nebo online chatu
  • Možnost odběru speciálních testů nehrazených zdravotní pojišťovnou (viz ceník)

V rámci snahy co nejméně zatěžovat pacienty docházením na pomocná vyšetření na centrální laboratorní pracoviště spolupracujeme s řadou profesionálních center s dlouholetými zkušenostmi, které jsou držiteli akreditací. Pro našeho klienta to obnáší uvedené pozitiva.

Nabízíme více než ostatní

Bohaté zkušenosti máme i v oboru malé chirurgie, v případě pozitivních cytologických nálezů odesíláme vzorek tkáně na histologický rozbor a tak ve velice krátké době získáváme informace důležité pro další sledování či zákrok. Možné je i chirurgické odstranění drobných kožních výrůstků či pih. Gravidním ženám jsme schopni  kromě  pravidelných  prenatálních kontrol nabídnout i další nadstandardní péči spočívající v častějších kontrolách, širším spektru pomocných vyšetření a 3D sono vyšetření, to  poskytujeme i zájemkyním neregistrovaným v našem zařízení. Z každého sono zobrazení je možno získat i fotografii, v případě 3D ultrazvuku je samozřejmostí videonahrávka plodu. Na přání Vám lékař sdělí i pohlaví Vašeho budoucího potomka.

Dále je naše péče věnována pacientům s psychickými zdravotními obtížemi. Kromě standardní ambulantní péče nabízíme i možnost docházet na psychoterapeutická sezení, k dispozici je i vybavení pro fototerapii.

Vycházíme Vám vstříc

Jsme si vědomi Vašeho pracovního vytížení a řady dalších povinností,  proto je zájmem celého týmu nejen lékařů ale i sester  poskytnout Vám potřebnou péči v co nejkratším časovém horizontu a v době, která Vám nejvíce vyhovuje. Aktuálně zavádíme do zkušebního provozu možnost objednání se prostřednictvím emailu. K dispozici jsme Vám celou pracovní dobu i prostřednictvím chatu či nepřetržitě na e-mailu ordinace@gyncare.cz.