Dámské spodní prádlo Hamana

Hamana patří mezi výrobce luxusního dámského spodního prádla vysoké kvality. Spodní prádlo této značky je na trhu již několik let a je též dostupné v internetových obchodech a to za vlemi přijatelné ceny. Letošním rokem firma rozšířila kolekci o krásné noční a luxusní košilky, které by neměli chybět ve Vašem šatníku. Podprsenky této firmy patří mezi velmi žádané zboží. Kalhotky a krajková tanga patří k luxusním produktům a jsou velmi žádané.

Podprsenky Hamana

/album/podprsenky-a-tanga-hamana/podprsenky-hamana-belight-jpg/ /album/podprsenky-a-tanga-hamana/podrpsenka-hamana-iwetta-jpg1/

Podprsenky, tanga, kalhotky, korzety, košilky

cílem těchto stránek je přinášet svým zákazníkům všechny aktuální informace o nových produktech značky Hamana. Naleznete zde fotografie všech produktů zahrnujících dámské spodní prádlo a též novinek aktuálních i nově připravovaných kolekcí. Ukážeme Vám právě vyráběné podprsenky, krajkové kalhotky, luxusní tanga a svůdné noční košilky.

Košilky

košilka Buduar

košilka Buduar
Svůdná košilka HAMANA Buduar z lehkého, průhledného materiálu. Košíčky zdobené geometrickým vzorem, uprostřed vázání na mašličku. Tenká ramínka. Na bocích malé rozparky. V ceně košilky tanga.

košilka Szarman 48

košilka Szarman 48
Luxusní košilka HAMANA Szarman 48 v růžovočerné kombinaci. Košíčky lemované jemnou krajkou, uprostřed ozdobná aplikace. Horní linie obšitá malým kanýrkem.

Košilka Hamana Szarman

Košilka Hamana Szarman
Luxusní saténová košilka HAMANA Szarman 44 v červené barvě. Nabírané košíčky zdobené malým kanýrkem a uprostřed romantickou růžičkou.

Doplňky vhodné k luxusnímu spodnímu prádlu 

Vhodným módním doplňkem ke krásnému prádlu jsou luxusní kožené kabelky, dámy jistě uvítají též krásné plážové tašky, pány by mohli zajímat manažerské aktovky, sportovní batohy či peněženky z pravé kůže. Pro muže jsou v nabídce pánské etue, diplomatky a spisovky a též kožené opasky různých délek a barev.

Kalhotky a tanga Hamana

/album/kalhotky-a-tanga/kalhotky-hamana-awalon-jpg2/ /album/kalhotky-a-tanga/tanga-hamana-buduar-jpg1/

Novinky

Informace pro návštěvníky

16.11.2009 11:05
Spodní prádlo je oblastí, která skýtá mnoho radostí jak pro mže tak pro ženy.Vášnivé, něžné, svůdné, příjemné takové může být spodní prádlo které lze dnes již zakoupit v internetových obchodech z pohodlí domova. Chcete červené, černé, bílé, krajkové, puntíkaté, s volánky, hladké, saténové, průhledné, erotické,...

Webová prezentace byla spuštěna

16.11.2009 11:04
Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. Náš portál by měl posloužit pro všechny slečny a paní, které chtějí udělat radost sobě i svému miláčkovi a též pánům, kteří chtějí potěšit svoji přítelkyni či manželku. Nabídka spodního prádla je velmi rozsáhlá ale též kvalitní a proto ať již vyberete cokoliv určitě...

Tanga

tanga Buduar

tanga Buduar
Tanga HAMANA Buduar se šňůrkou na bocích, se sníženou linií v pase. Vpředu plné, zdobené geometrickou krajkou. Vhodné do soupravy k podprsence Hamana Buduar.

tanga Belight

tanga Belight
Tanga HAMANA Belight ze zúženými boky. Vyrobené z lehkého materiálu, vpředu řasení prošité krajkovou stužkou. Horní linie ozdobená růžičkou a mašličkou. Zakončení lemováním malým kanýrkem. Složení: 60% poliamid, 18% elastan, 18% poliester, 4% bavlna

tanga Leopardi

tanga Leopardi
Módní tanga HAMANA Leopardi se zvířecím vzorem. Pěkně vyniknou na ženské postavě. Vpředu jsou zdobené malou mašličkou a barevnou krajkou. Materiál velmi příjemný na dotyk. Složení: 80% poliamid, 10% elastan, 10% jiné vlákno.

Partnerské stránky které vám též přináší krásné spodní prádlo Hamana