Spočítejte si pomoci naši online kalkulačky cenu za havarijni pojištění. Stačí vyplnit jednoduchý formulář, který zpracuje Vaše data a Vy během okamžiku získáte přehled nabídek, které můžete získat u jednotlivých pojišťoven. Ušetřete na havarijním pojištěním ještě dnes!

havarijní pojištění kalkulačka

Havarijní pojištění

nehoda Drtivá většina řidičů platí za havarijní pojištění zbytečně moc peněz jenom kvůli tomu, že si nechali vypracovat pouze jednu nebo dvě nabídky na havarijní pojištění. V dnešní době, kdy je možné tyto nabídky srovnávat je zcela jednoduché během několika okamžiků získat nejvýhodnější nabídku která pokryje Vaše potřeby a přitom ušetří Vaší peněžence. Neplaťte víc než musíte! Díky naši kalkulačce můžete ušetřit několik tisíc ročně.

Výhody havarijního pojištění

Hlavní výhodou havarijního pojištění je finanční krytí pro případ nečekaných škod. Není to povinné ručení, které Vás kryje pro případ, že něco způsobíte někomu jinému. Je to pojištění, které kryje Vaše vozidlo a Váš majetek (pojištění zavazadel). O jaké rizika může jít se dočtete na stránce „rizika“. V drtivé většině škod je vždy částka potřebná k opravě daleko vyšší než je roční platba za toto pojištění.

Náš tip: Potřebujete náhradní auto? Autopůjčovna Praha s.r.o. Vám ho půjčí za nejvýhodnějších podmínek.

Expert na dodávky je zase půjčovna dodávek - DodavkaPraha.cz.

Pokud si chcete pronajmout Volkswagen Transporter, můžete se těšit na třízónovou klimatizaci a nejnovější verzi T6.1.

Chystáte se autem na dovolenou? A máte akční kameru? Nemáte? Tak si pronajměte v GoPro půjčovně.


Výměna oleje v automatu - Výměna oleje v automatické převodovce s proplachem.

Proč byste měli brát havarijní pojištění jako povinnost?

zloděj krade auto Podle zákona není toto pojištění povinné, to je pouze tzv. povinné ručení. Je to dobrovolné, protože tímto chráníte pouze Vaše auto. Proč bych ho tedy měl platit, když nemusím? V dnešní době se může stát opravdu cokoliv. Můžete zapomenout zabrzdit Vaše vozidlo a najednou prásk a škoda je tu. Může se také stát, že Vám ho nějaký vandal už jen ze závisti poškodí. V nejhorší možnosti Vám auto bude odcizeno. Všechny tyto případy jsou nepříjemné. Avšak v jaké míře. Pokud nemáte sjednané havarijní pojištění, musíte všechno uhradit ze svého a v případě krádeže jste bez auta i peněz. Naopak pokud havarijní pojištění máte, můžete být naprosto v klidu. Zaplatíte pouze spoluúčast (1-30% podle smlouvy) a ostatní platí pojišťovna. Buďte krok v před. Nečekejte, až se něco opravdu stane. Bude už pozdě.

Kde si sjednat nejvýhodnější havarijní pojištění?

Jak už statistiky ČAP ukazují, zájem o havarijní pojištění rok od roku stoupá. Pokud i vy patříte k řidičům, jimž případné finanční škody na jejich vozidle nejsou lhostejné, pak jistě přemýšlíte o ochraně v podobě havarijního pojištění. Jak, a především kde si jej sjednat co nejvýhodněji... přečíst celé