Zdraví, dech, pohyb a podnikání

Když máte svobodu a čas, můžete se věnovat práci, která vás naplňuje a přináší výzvy pro růst. Díky tomu můžete rozvíjet své dovednosti a pomáhat druhým, což má pozitivní dopad na vaše okolí a společnost jako celek.

Jak zlepšit své zdraví? Jak se naučit lépe dýchat a získat více energie? Jaké jsou nejúčinnější metody pro posílení svého těla a mysli? A co když se chcete pustit do podnikání?

Zdraví – najděte rovnováhu a udržte ji

Od malička jsem měl kladný vztah k pohybu a zdravému životnímu stylu. Právě proto jsem se začal zajímat o efektivní a udržitelné způsoby, jak posouvat své hranice a získat více vědomostí o tom, jak funguje lidské tělo. Zajímám se o správné dechové návyky a eliminaci chronického předýchávání. Věřím, že kvalitní dechové vzorce mohou pomoci předejít mnoha zdravotním komplikacím, jako je například astma, rýma, nespavost, chrápání nebo úzkosti. Díky metodám Oxygen Advantage a Buteyko jsem se naučil správně dýchat a vědomě pracovat s kyslíkem v těle.

Chladová terapie a otužování jsou další účinné metody, které jsem se naučil díky Wim Hof Method a Haně Moravčíkové (Šinalové). Toto spojení dechových, chladových a mentálních cvičení může mít pozitivní dopad na zdraví a celkovou kondici. Věřím, že tato metoda se může skvěle doplňovat s Oxygen Advantage a Buteyko.

Pohyb – svoboda a investice do budoucna

Pohyb a zdravý životní styl jsou pro mě neodmyslitelné. Pravidelně cvičím pro udržení kondice a dlouhověkost. Hlavně silový trénink podle gymu Železná koule, akro jógu, Ground Force Method, Kinstretch a další. Pohyb obecně mi přináší nejen radost, ale i uvolnění a pocit svobody. Věřím, že pravidelný pohyb je investicí do budoucna a pomáhá udržovat tělo i mysl v kondici.

Podnikání – inbound marketingem a projektový managementem

V 18 letech jsem si založil živnost a od té doby podnikám na internetu. Zabývám se hlavně SEO a inbound marketingem, v poslední době také s přesahem do projektového managementu. Provozoval jsem několik magazínů, e-shopů a internetových služeb, z nichž většinu jsem úspěšně prodal. Příležitostně konzultuji inbound marketing pro menší a střední firmy.

Jak můžete využít mých zkušeností a znalostí

Zajímá vás pohyb, otužování a zdravé dýchání? Můžu vám předat mé zkušenosti z tréninku Wim Hof Method a Oxygen Advantage, abyste se mohli také naučit jak zlepšit své zdraví a fyzickou kondici.

Dále mohu poskytnout i konkrétní služby jako je optimalizace webových stránek pro vyhledávače, tvorba obsahu a linkbuilding.

Napište mi, jaké jsou vaše potřeby a cíle a já vám rád poradím, jak je dosáhnout.