Kabelky, aktovky, tašky, etue, peněženky, opasky a batohy

Webové stránky pro příznivce kvalitní kožené galanterie. Kabelky pro dámy, aktovky pro pány. Přehled výrobců na českém trhu. Sortiment zahrnující tašky, etue, peněženky a batohy. Luxusní a exotické zboží z dovozu od Afriky až po Asii. Též kožené opasky.

Kabelky a aktovky

/album/kabelky-a-aktovky/kabelka-gerda-jpg1/ /album/kabelky-a-aktovky/aktovka-awrel-jpg1/

Informace pro návštěvníky

Nabídka kožené galanterie na českém internetu je dne již vcelku rozsáhlá, ale stále ani zdaleka nedosahuje nabídky ostatního sortimentu. Existují však vyjímky, jejichž nabídka je vskutku rozmanitá, mezi ně patří například internetový obchod Krásné kabelky P@F. Tento eshop dokáže v současné době uspokojit nabídku nejen žen požadujících moderní a krásné kabelky, ale i mužů kteří si potrpí na kvalitní kožené aktovky. V nabídce naleznete i dámské kosmetické etue, naopak pro muže jsou tu zase etue pro osobní doklady, klíče od Vašeho vozu, potřeby na psaní a drobnosti. Pro letní období je tu nabídka plážovách tašek v pastelových barvách. Počítačoví nadšenci si jistě vyberou aktovky, tašky či batohy pro své miláčky notebooky. Všichni pak určitě ocení nabídku, ve které jsou kvalitní kožené peneženky a to nejen v základních černých a hnědých barvách. Do kožené galanterie patří i opasky a to jak obyčejné, tak i opravdu luxusní opasky z exotických materiálů z Afriky a Asie.

Paněženky a etue

/album/panezenky-a-etue/penezenka-bavaria-jpg1/ /album/panezenky-a-etue/etue-arwel-2008-jpg1/

Další sortiment stojící za pozornost

Dámy i pány by jiste mohlo též zajímat vysoce kvalitní dámské spodní prádlo. Nákup prádla na internetu dnes zvládnou muži stejně jako ženy a proto koupit podprsenky nebo kalhotky je dneska velmi snadné. Pro ženy které chtějí být svůdné se výborně hodí krásné košilky a pro chladnější večery naopak doporučujeme hřejivé župany. Odvážnější ženy jistě zaujme dnes již velmi rozsáhlá nabídka erotického prádla, zahrnující mimo jiné i luxusní tanga. Nejrůznější střihy, barvy i velikosti, to vše dnes splňují i plavky a to jak dvojdílné i jednodílné. Opravdu rozsáhlá a dá se říci že kompletní nabídka zahrnující dámské i pánské spodní prádlo je k zakoupení na internetových obchodem Krásné prádlo P@F a nově i v eshopu Dianka.cz.

Tašky a batohy

/album/tasky-a-batohy/taska-eb0006-jpg1/ /album/tasky-a-batohy/batoh-zagal-jpg1/

Novinky

Informace pro návštěvníky

05.07.2009 13:23
Tyto stránky informují uživatele internetu o nabídce kožené galanterie kterou je možno zakoupit na českém intenretu, stejně jako o internetových obchodech nabízejících tento sortiment.

Webová prezentace byla spuštěna

05.07.2009 13:22
Na těchto stránkách Vám přinášime průřez kvalitní koženou galanterií. Na webu naleznete popisy a fotografie kožené galanterie jako jsou luxusní kabelky z nejrůznějších materiálů a barev a to jak tuzemské tak zahraniční výroby, včetně exotických kabelek z Thajska a Indie. Také kožené peněženky včetně oblíbené značky Cosse, dále pánské etue, dámské kosmetické etue, aktovky pro notebooky i manažerské aktovky, plážové tašky, batohy pro sport a notebooky a též vysoce kvalitní opasky.

Peněženky

peněženka Cosset

peněženka Cosset
kožená peněženka oblíbené značky Cosset

peněženka Jacob

peněženka Jacob
Exclusivní kožená peněženka Jacob

Etue

etue Zagal

etue Zagal
módní etue Zagal

Opasky

opasek Arwel

opasek Arwel
úzký kožený opasek