Falcovaná krytina PREFA

Falcovaná krytina PREFA

Falcovaná krytina PREFA

Falcovaná šindel PREFA

Satjam Bond - maloformátová šablona z AI

Satjam Bond - maloformátová šablona z AI

Proč si vybrat nás?

Kvalita

V první řadě dbáme na kvalitu provedených prací, každou krytinu pokládáme dle daných technologických postupů a odvádíme práci za kterou ručíme. Nejlepší reklamou je pro nás doporučení od spokojeného zákazníka.

Rychlost

Náš tým je tvořen zkušenými a proškolenými pracovníky s dlouholetou praxí. To nám umožňuje překonávat očekávání našich zákazníků.

Vstřícný přístup

Vždy se snažíme maximálně vyhovět přáním zákazníka. Naším cílem je nabídnout řešení šitá na míru Vašim potřebám, které respektují jak estetické představy, tak finanční možnosti.

O nás

KP - Realizace střech

Proč si vybrat právě nás? Protože rozumíme tomu, že střecha je mnohem více než jen ochrana proti nepřízni počasí. Je to záruka bezpečí, teplo domova a estetický prvek, který dotváří charakter celého objektu. V KP - Realizace Střech s.r.o. přistupujeme k Vaší střeše s maximální pečlivostí a zodpovědností, abychom zajistili, že bude sloužit Vám a Vašim blízkým po mnoho let bez problémů.

Připojte se k naší rodině spokojených zákazníků a dopřejte svému domovu střechu, která vydrží. Ať už se jedná o rekonstrukci či novostavbu jsme tu pro Vás. Kontaktujte nás a společně najdeme to nejlepší řešení pro Vaši střechu.

Naše firma realizuje kompletní střechy, klempířské a pokrývačské práce.

  • kompletní střešní systém vč. odvodnění PREFA

  • plechové krytiny z nejrůznějších materiálů, jako měď, titanzinek, ale i pozink

  • hydroizolační fólie

  • skládané střešní krytiny (vláknocementové šablony, plastové střešní šablony, aj.)

  • střešní bitumenové šindele a asfaltové pásy

  • vlastní klempířská výroba

  • betonové a keramické tašky

O nás

Historie

Naše společnost vznikla jakožto následníci firmy Kramár, která má v našem kraji dlouholetou tradici. Firma Kramár vznikla jako sdružení podnikatelů Františka Kramára, Milana Kramára a Františka Macháčka, na trhu působila od roku 1990, za celou dobu jejího působení realizovala celou škálu převážně rekonstruovaných střech.

Společnost KP – Realizace Střech s.r.o. jsme založili v dubnu 2013. Specializujeme se především na plechové krytiny, samozřejmostí jsou i ostatní druhy krytin. Zrealizujeme střechy na rodinném či bytovém domě, komerčním, správním či průmyslovém objektu, nevyjímaje památkových objektů, především kostelní věže a umělecké projekty. Disponujeme vybavenou klempířskou dílnou a moderními technikou. Budujeme firmu s kvalitními službami a důslednou prací tak, jak tomu bylo doposud.