Podprsenka Aida
doporučujeme
Krajková dámská podprsenka

Luxusní podprsenka má na délku nastavitelná ramínka. V horní části je ozdobena květinovou výšivkou na krajce. Košíček je ve spodní části vyztužen pěnovou měkkou hmotou a podložen úpletem z bavlny. Zbytek modelu podprsenky je zhotoven z elastického jemného mikrovlákna. Podprsenka je s kosticí a využijí ji ženy s velkými prsy.

kalhotky-genesiz
doporučujeme
Luxusní dámské kalhotky

Kalhotky Genezis se širšími boky mají mají horní část vyrobenou z elastického a příjemného tylu. Elastická krajka s motivem květin zdobí spodní část kalhotek a vzadu nechybí výšivka lístečků. Dolní část je podšita bavlnou. Limitovaná série luxusních kalhotek je umístěna do elegantní krabičky a tvoří tak neodolatelný dárek.

tanga-azalia
doporučujeme
Dámská erotická tanga

Tanga s nápadným designem jsou ušity z elastické krajky a spodní část má bavlněnou podšívku. Tanga tvoří po obvodové části krajkový pás obšitý nahoře gumičkou. Limitovaná série kalhotek Azalia se prodává v luxusních krabičkách, vhodných k obdarování každé smyslné ženy.

korzet-karmen-2
Doporučujeme
Erotický dámský korzet

Červený erotický komplet s odkrytými prsy má přední část na zavazování. Na zadní straně korzetu najdete květinový motiv na elastické krajce. Zapíná se na háčky. K odvážnému kompletu patří tanga a dlouhé saténové rukavice.

komplet-mattina
Doporučujeme
Luxusní dámský komplet

Komplet pro dámy tvoří tanga a košilka zhotovená ze vzdušného, nepatrně průhledného elastického tylu. Elastická ramínka košilky se dají na délku nastavit. Košíčky nemají kostice a zdobí je krajka s výšivkou květin. Mezi košíčky je saténová mašle černé barvy. Krajku naleznete i na spodním díle košilky. Limitovaná série kompletu se dá doplnit elegantním županem Mattina. Zabaleno do dárkové krabičky.

boxerky-008
Doporučujeme
pánské boxerky

Velmi pohodlné boxerky pro pány mají módní střih a vypadají sexy. Z větší části jsou boxerky zhotoveny z bavlny, mají rovné švy a sportovní styl. Příjemné boxerky zachovají stejný tvar a vzhled po delší dobu a mužům dobře padnou.

Agnes Obsessive
Doporučujeme
Erotické prádlo

Vinylový luxusní korzet s prodlouženou délkou nemá kostice. Na luxusním korzetu najdete na zádech šněrování s regulovatelnou velikostí. Přední část se zapíná na zip, ramínka a podvazky jsou nastavitelné. Podvazky můžete podle potřeby odejmout.

Aga červený komplet-Dkaren
Doporučujeme
Erotické spodní prádlo

Červený erotický komplet tvoří bokové kalhotky a košilka. Místo v poprsí je ozdobeno šifónovou poloprůhlednou látkou s pásy výšivky s květinami, navazující na část ze saténu. Kalhotky jsou zakončené vyšívanou krajkou.

slider large image
Doporučujeme
Roztomilý vojenský kostým pro dívky

Růžový vojenský vzor na elastické látce podtrhne rozkošnost dívky oblečené do vojenského kostýmu. Dívčí vojenský set v kontrastní hnědé barvě zdobí na levém prsu vojenská medaile. Na kalhotkách dominuje odznak a na čepici hvězda. Na přední straně topu je zhotoveno originální zkřížené zavazování.

Plavky-71215-naturama
Doporučujeme
Dvoudílné plavky

Dvoudílné plavky Naturana skvěle padnou a mají kostici (modelka na pravé straně fotografie). Vysoká kvalita plavek vám zaručí maximální pohodlí při nošení. Dvoudílné plavky tvoří 80% Polyamid a 20% Elastan.

Forever-Lormar
Doporučujeme
Saténový podvazkový pás

Dámský podvazkový pás Forever je vyroben z velmi kvalitního a příjemného saténu a vyšívané jemné krajky. U značky LORMAR si můžete pořídit k doplnění podvazkového pásu podprsenku Forever, nebo Forever tanga. Na výběr jsou barvy bílá, champagne a černá.

slider large image
Doporučujeme
Noční košilka

Sada noční košilky a kalhotek je určena pro košíčky B-C, váhu 45-75 kg, výšku 145-172 cm, boky 85-100 cm, rozměr pod prsy 70-75 cm a pas 56-71 cm. Dlouhá košilka má zajímavé provedení a je vyrobena z látky se vzorem květin.

  • podprsenka-aida
  • kalhotky-genesix
  • tanga-azalia
  • korzet-carmen2
  • komplet-mattina
  • boxerky-008

Spodní prádlo - tři kvalitní e-shopy

astratex

Astratex.cz - důležitý prodejce plavek, spodního prádla a košilek působí na trhu více jak deset let.

Každoročně vyhoví desítkám tisíců zákazníků.

Při nákupu nad 1499 Kč dopraví objednávky zdarma.Široký sortiment zajistí rozmanitý výběr a je zárukou spokojeného zákazníka.

luxusni-pradlo

Luxusnipradlo.cz - ke specializaci eshopu existujícího pět let patří především kvalitní a luxusní spodní prádlo.

Samozřejmě nabídka zahrnuje i spodní prádlo ostatních kategorií.

Dámy, které si oblíbily luxus, potěší bohatá nabídka prádla.

elegant

Pradlo-elegant.cz internetový obchod nabízí jedině jedinečné spodní prádlo a plavky ze zemí Evropské Unie.

Elegantní a kvalitní spodní prádlo, podprsenky push-up i soft, tanga moderních designů.

Dále nabízí kvalitní korzety, neodolatelné erotické prádlo, kalhotky a další si vybíráte z obsáhlé nabídky.

Spodní prádlo žena odhaluje spíše ve výjimečných případech. I přesto, že není na první pohled vidět, výborně se stará o dokonalost ženské krásy. Dobře padnoucí a kvalitní spodní prádlo pomůže ženě ke skvělému pocitu. Bude se cítit více zajímavá, přitažlivá a naprosto spokojená. Úsměv ženy a ladné křivky ocení jistě i muži a nebudou se zbytečně vyptávat, proč tahle podprsenka a kalhotky vyšly tak draze, když se mohou pořídit daleko levnější prádýlka. Ne vždy se chce žena oblékat do neformeného spodního prádla, perfektní a krásné prádlo ji ukáže v úplně jiném světle. Chce se líbit i sama sobě, chce mít jistotu správné volby.

Nejprodávanější

  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image
  • post grid image