SK CZ

Lázně Brusno

Lázně Brusno a ich historie, léčivé zdroje, léčba a léčebné procedury, hotely a pobyty.

Brusno, známé a oblíbené slovenské lázně, jsou populární díky svým léčivým pramenům a čistému vzduchu. Právě proto je Brusno jedním z nejlepších místo k odpočinku a léčbě.

Ubytování v Brusně

Kromě klasického lázeňského léčebného pobytu s procedurami nabízí Brusno i regenerační, relaxační a romantické pobyty. Pokud si nedokážete vybrat z nabízených pobytů lázní Brusno, můžete také využít ubytování v hotelích.

Poloha lázní

Známé slovenské lázně Brusno, ktoré existují od 19. století, leží v údolí Slovenského Rudohoří, na severovýchod od Banské Bystrice, na severních svazích Vepra. Brusno je svými léčivými prameny a čistým vzduchem známé od 19. století. Poloha určuje lázním mírné, teplé a poměrně vlhké podhorské klima.

Léčba v lázních Brusno

Minerální vody jsou vhodné pro indikace některých zažívacích chorob, zejména ledvin, jater, žaludečních a střevních poruch. Kromě zažívacích těžkostí se v Brusně mohou léčit i srdeční a cévní choroby a nemoci pohybového aparátu. Kromě minerálních vod nabízejí lázně Brusno i výborné podmínky k návštěvám Nízkých Tater.

 

Lázně Brusno

v tomto seznamu nejsou žádné zprávy.