Využítí LED veřejného osvětlení

_vyr_692Inteligentni-LED-verejne-osvetleni-20WMožná je tomu i ve vašem městě, že pouliční osvětlení jak ho znáte, začíná pomalu mizet. Tento krok není v dnešní době ničím výjimečným, jelikož právě toto osvětlení nahradí led veřejné osvětlení. A důvod tohoto kroku je samozřejmě jednoduchý, a je kombinací lepšího výkonu a přitom nižší spotřeby. Právě to totiž dokáže LED veřejné osvětlení snadným způsobem docílit. A tak mnohá města do této cesty investují, jelikož dobře ví, že právě jim to dokáže ony požadované náklady vrátit, a to za pár let.

Dokonalé osvětlení cyklostezek

Veřejné LED osvětlení je díky svému komplexnímu spektru barev, schopnosti snížit spotřebu energie až o 80 % a kvalitnímu, leč oku příjemnému světlu nejlepší možnou volbou pro systém veřejného osvětlení. Podél silnice tedy lze nasadit LED veřejné osvětlení s intenzivnějším světelným tokem, než na cyklostezky či do centra města. Tam můžete zvolit oku lahodící a tlumenější světlo, které je pro tyto lokality daleko vhodnější. Nejen pro občany, ale s přihlédnutím k dlouhé životnosti až 50 000 hodin a minimální poruchovosti i pro městský rozpočet je tedy veřejné LED osvětlení velmi vítanou investicí.

_vyr_168LED-VOA-42W

Ještě váháte, zdali investovat do LED veřejného osvětlení? Podívejte se na 4 důvody, proč je LED nejlepší veřejné osvětlení.

Už jste rozhodnuti? Podívejte se na naši nabídku LED veřejného osvětlení a vyberte si pro vás to pravé!