Let balonem - privátní vyhlídkové lety balonem

Privátní vyhlídkové lety balonemLet balonem je jako procházka po nebi. Každý, kdo okusil let balonem tvrdí, že to je úplně něco nezvyklého, nového a úžasného!

Chceme Vám poskytnout vynikající, ničím nerušený zážitek, proto se specializujeme na privátní lety balonem po celé ČR.

Výhody privátního letu balonem:

Prožijte se svým partnerem či přáteli neopakovatelné momenty ve vzduchu v pravidelně servisovaných balonech - bezpečnost je u nás na prvním místě.

Privátní let balonem je ideální dárek k životnímu jubileu, výročí, jako svatební dar... Pánové mohou požádat svou milou o ruku v koši našeho balonu. Tento zážitek je vhodný pro Vaše přátele, známé nebo rodinu, o kterých si myslíte že už mají opravdu vše a je těžké pro ně pokaždé vymyslet nějaký originální dárek.

Vyberte si let balonem z oblíbených lokalit

Disponujeme flotilou balonů od těch nejmenších (2 pasažéři plus pilot) až po střední velikost (9 pasažérů plus pilot), jsme tedy schopni pokrýt i ty nejnáročnější požadavky našich klientů. Pro více informací navštivte naši stránku letenky.

Při privátním letu balónem s Vámi bude v koši zkušený pilot s mnoha nalétanými hodinami. Pilot se Vám bude snažit chtít vyjít maximálně vstříc ohledně termínu a při požadavcích při samotném letu balonem, pokud mu to letecké předpisy dovolí. Naši piloti jsou přátelští a budou trpělivě odpovídat všechny Vaše dotazy a povídat si s Vámi o létání balonem.

Vychutnejte si naši překrásnou krajinu, historické památky a přírodní scenérie z ptačí perspektivy!

Pro více informací o letech balonem nás neváhejte kontaktovat v sekci Kontakt.

RSSRSS

Novinky

Valentýnský let balonem

Valentýnský let balonem

05.2.2013

Chcete překvapit svou manželku nebo manžela, přítelkyni nebo přítele neotřelým dárkem na svátek zamilovaných? Připravili jsme pro Vás valentýnský let balónem pro dva

Archiv novinek



© 2024, EB Marketing s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na Profesionální CMS | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑