Datum příjezdu:

Čas příjezdu:

Datum odjezdu:

Čas odjezdu:

Parkoviště u letiště Praha - parkujte výhodně!

Potřebujete parkoviště u letiště Václava Havla? Nabízíme našim zákazníkům následujicí výhody:

Vyrážíte na služební cestu? Vybrali jste si krásnou dovolenou u moře s plnou penzí?

Pak gratulujeme, protože první část cestovního maratónu máte za sebou. Nyní na vás čeká problém číslo dvě – jak se dopravit na letiště a kde zaparkovat.
Parkování u letiště v Praze (dříve Ruzyně, nyní Václava Havla) patří k častým a horkým problémům každého pasažéra, který potřebuje odletět do zahraničí. Není ani tak problém v zajištění parkovacího místa, jako v jeho ceně. Hodina parkovného na klasickém parkovišti u letiště dokáže pořádně provětrat peněženku, a pokud byste zde vůz nechaly po celý termín vaší dovolené či služební cesty, pak by to byl doslova finanční fičák.

Přesto ne vždy musí být parkování u letiště noční můrou. Pokud využije služeb parkoviště „FAJN PARKING“, nemusíte se strachovat nejen o váš vůz, ale ani o vaši peněženku.

Dovezem Vás na letiště Václava Havla za 3 minuty

Parkoviště u letiště Václava Havla "Fajn parkoviště" se nachází pouhých 2 km (3 minuty jízdy) od terminálu, nachází se tedy v bezprostřední blízkosti letiště a přesto natolik daleko, abyste nemuseli platit nekřesťanské peníze za parkovné. Naše parkoviště provozujeme pro cestující všeho druhu: malé i velké skupiny a lidi, kteří se chystají za práci či dovolenou do ciziny a jejich cesta začíná na letišti Praha Ruzyně.

Přepravu na letiště zajistí prostorný, 8 místní Ford Transit, který vás bezpečně a rychle v rámci ceny parkovného dopraví na letiště Václava Havla. Toto parking letiště je navíc oploceno a prostřednictvím kamerového systému chráněno 24 hodin denně. Nemusíte tak mít žádný strach, že mezitím, co vy si budete užívat zaslouženou dovolenou či se budete potit s obchodním partnerem na jednání, vás vůz bude odcizen či poničen. Fajn parkování u letiště je fajn také díky své vysoce příznivé ceně. Proto je vhodným řešením nejen pro krátkodobé parkování, ale také pro dlouhodobé parkování (ať již v řádu několika dní či týdnů).

Potřebujete levné parkování u letiště v Praze?

"Fajn parking" má řadu důvodů, proč si zvolit právě jeho:
  • Bezkonkurenčně nízká cena parkovného - jsme "FAJN PARKING" - parkování u letiště Václava Havla - cena již od 40 Kč / den
  • Nejkratší vzdálenost k letišti Václava Hlava - naše parkoviště se nachází od letiště Praha pouhé 3 minutky jízdy autem.
  • NONSTOP SERVIS - zajišťujeme nonstop parkování 24 hodin / 7 dní v týdnu.
  • Zajistíme od z i na letiště a to v rámci ceny parkovného - odvoz z parkingu na příslušný terminál a zpět zajistíme prostorným vozem Ford Transit, jejichž kapacita je 8 míst.
  • Velka kapacita parkovacích míst - parkoviště se nachází na soukromém pozemku, jehož kapacita je až 70 míst pro vaše pohodlné parkování.
  • Poskytujeme i další služby - zabraňte tak případnému „vykradení“ kufru na letišti zabalením zavazadel do plastové fólie. Jedno zavazadlo za pouhých 120,- Kč!


  • Jak jednoduše zaparkovat?

    Po příjezdu na naše parking letiště zkontaktujte pracovníky „FAJN PARKINGu“ a dle jejich pokynů zaparkujte na uvedeném parkovacím místě. Poté obdržíte formulář o převzetí vašeho vozu a společně se zavazadly a ostatními pasažéry se přesunete do našeho 8 místního transportního vozidla, které vás bezpečně a rychle dopraví na letiště Václava Havla (Ruzyně).

    Jak se dostat na paring Praha po příletu na letiště? „FAJN PARKING“ vše zajistí

    Pokud vás trápí otázka, jak se po příletu na letiště dostanete k vašemu vozu, pak jsou vaše chmury zcela zbytečné. S „FAJN PARKING“ není ani otázka dopravy z letiště na parkoviště žádný problém. Po příletu na letiště Václava Havla a po převzetí zavazadel kontaktujte pracovníky „FAJN PARINGu“ telefonicky +420 777 85 85 03 infolinka 9.00-17.00 a +420 776 60 06 80 nonstop.

    Pracovníci „FAJN PARKINGu“ vás i vaše zavazadla vyzvednou do 5ti minut na uvedeném místě a odvezou vás až k vašemu vozu. Čekací doba je skutečně minimální, navíc v případě zpoždění letadla nemusí vaši příbuzní a známí čekat hodiny v letištní hale a zbytečně platit předražené parkovné. Na parkovišti pak stačí si váš vůz vyzvednout a vrátit se zpět domů.

    Parkování u letiště Ruzyně nemusí být žádný problém, když víte, jak na to. Spolehněte se na náš špičkový servis a přesvědčte se sami, že nabízíme skutečně FAJNOVÉ SLUŽBY, které ve vás vyvolají spokojenost a důvěru. Parking je střežený non-stop, oplocený ze všech stran a pokrytý kamerovým systémem. Využijte našich FAJN služeb parkoviště! Kontaktuje nás ještě dnes.

    Fajn parkoviště u letiště se nachází blíko letiště (pouhé 3 minuty jízdy automobilem). Parkoviště je určené opravdu pro každého. Využijte nejlepšich parkovacích služeb "FAJN PARKING" a přesvědčte se, že je to pravé řešení pro vaše letecké cestování mimo Českou republiku.
    Zabalíme Váš kufr za pouhých 120 Kč
    V potvrzení o rezervaci obdržíte podrobný popis o nové ploše parkování.