Levné letenky online

informace o letecké dopravě - levné letenky online do celého světa

nazisk.cz

...napiš a publikuj článek

 
 

levné letenky online do celého světa | letiště Praha Ruzyně | článek na weblogu nazisk.cz

Levné letenky online

Evropa

Praha

Paříž

Chorvatsko

Bulharsko

Anglie

Londýn

USA

New York

Levné letenky

Právě na tomto místě připravujeme možnost umístění Vašeho odkazu k tématu článku, který je zde na weblogu publikován.

 

Tyto stránky se soustředí na základní informace o levné letecké dopravě, se zaměřením na levné letenky. Dnes kdy je možné běžně vycestovat nejen do Evropy, ale i do celého světa, nabízí se využít levnou leteckou dopravu. A pokud u Vás hraje při rozhodování hlavní roli cena, pomohou Vám tyto stránky s informacemi o tom jak získat levné letenky přímo online.

 
levné letenky | csa airlines levné letenky | europe levné letenky | ryan air levné letenky | sky europe
 

Zásady pro nákup levné letenky

Díky velké konkurenci mezi leteckými společnostmi máte možnost volby mezi těmi kdo Vám je schopen nabídnout levné letenky. Pokud tedy chcete ušetřit a nakoupit levné letenky je nutné dodržet několik zásad:

Předně si nejdříve zajistěte online rezervaci letenek za pomoci počítače nebo notebooku, vynechte objednávání po telefonu nebo objednání u letecké společnosti. To je první cesta jak si zajistit levné letenky. Dále můžete nakoupit letenky levně u levnější nízkonákladové letecké společnosti [low cost airlines např. SkyEurope, Easy Jet, Smart Wings, RyanAir, Click 4 Sky, Jet2...], kde je ale potřeba počítat s menším komfortem nebo omezením při dopravě. Což třeba při cestování po Evropě nebývá až tak velkým problémem.

 

Z dalších důležitých zásad pro nákup levné letenky je rezervovat letenku s dostatečným předstihem a to i klidně několik měsíců předem. Rozdíl v ceně letenek může být mnohem nižší, než když se rozhodnete několik dní před samotným odletem.
Vyplatí se také sledovat slevové akce leteckých společností a zakoupit letenku levně za akční ceny. Dále si nenechávejte tisknout klasickou letenku. Pokud je to možné využijte elektronickou letenku ETIX, kterou si pak kdykoliv vytisknete sami. Opět tak máte možnost pořídit letenky levně.
Pokud máte tu možnost a můžete odletět z menšího letiště, kde se platí menší taxy, je to opět cesta jak koupit letenky levně. Využijte rovnou nákup i zpáteční letenky, bývají cenově výhodnější než jednosměrné lety a snažte se použít stejnou leteckou společnost pro všechny úseky letu.
A poslední zásada, letenku zaplaťte online, platební kartou, převodem z účtu [vyhněte se platbě v hotovosti]. Opět to je další cesta jak mít letenky levně.

 

Při dodržení těchto několika zásad máte možnost nakoupit levné letenky a cestovat tak po Evropě nebo po celém světě za mnohem nižší náklady než je nutné.

Jak rezervovat levné letenky?

Zjednodušený příklad: na stránkách leteckého provozovatele, agentury nebo partnera [Královna, Pelikán, Invia] můžete vyhledávat a následně zarezervovat levné letenky. Vyberete v online formuláři cíl Vaší cesty a místo odletu, datum odletu a jeho návratu. A zadáte požadavek na vyhledání, případně ještě další informace o letu dle online formuláře.
Po rezervaci letu budete informováni elektronicky a v následujících hodinách Vás bude kontaktovat operátor pro podrobnosti o doručení levné letenky a platbě. Po tom co máte zarezervovanou letenku, doporučuji pročíst informace na internetových stránkách svého vybraného leteckého dopravce - informace pro cestující. Pokud nemáte zkušenosti s létáním, mohou to pro Vás být cenné informace.

Způsob jak jednoduše rezervovat levné letenky do Vaší destinace Vám nabízí vyhledávací systém Královna. Pokud chcete pomocí systému Královna vyhledat nejvýhodnější nabídky letenek na trhu nebo si prohlédnout akční nabídky letenek vyhledávače Královna, klikněte nezávazně na tento rezervační formulář on-line letenek.

Levné letenky a nízkonákladoví přepravci Sky Europe, Easy Jet, Smart Wings, Click4Sky, Jet2...

Královna | letenky on-line

Nízkonákladoví přepravci [low cost airlines] např. Sky Europe, Click4Sky, Easy Jet, Smart Wings, Jet2... jsou Vám schopni zajistit levné letenky oproti běžné letecké společnosti, je potřeba, ale počítat s některým omezením - levná letenka tak není jediný rozdíl. Předně to může být menší komfort za letu a to v podobě menšího místa kolem sedaček. Letadlo je obvykle zaplněno více sedačkami. Pro další snížení nákladů se v letadle obvykle nepodává občerstvení zdarma. A letecké spoje na sebe nemusí navazovat. V případě cestování po Evropě nejsou tyto nevýhody nijak dramatické... je ale dobré si předem zajistit veškeré informace o letu.

Z Pražského letiště Ruzyně odlétají tyto nízkonákladové společnosti: Sky Europe, Easy Jet, Smart Wings, Click 4 Sky, Ryan Air, Sterling, Aer Lingus, German Wings, Norwegian Air, Jet2 a další.
Levné letenky tak máte možnost zakoupit do destinací: Bulharsko, Chorvatsko, Irsko, Itálie, Francie, Německo, Anglie, Španělsko a mnohé další a letět do měst jako Londýn, Dublin, Paříž, Amsterdam, Barcelona, Brusel, Split a dalších.

 

Někteří nízkonákladoví letečtí dopravci [Ryan Air, Smart Wings] létají také z letiště Brno a letiště Ostrava.

Levné letenky a nízkonákladoví přepravci

 

Na co si dát pozor při rezervaci levné letenky?

Zda cena letenky zahrnuje veškeré poplatky. Předně je potřeba zmínit z čeho se cena letenky skládá: cena vlastní letenky + letištní poplatky + transakční poplatek. Je nutné se tedy informovat zda uváděná cena letenky je konečná. A nebyli jste překvapeni dalším poplatkem k původně avizované ceně levné letenky.

Levné letenky další informace

Odkazy na letiště v České republice: mezinárodní letiště Praha Ruzyně, mezinárodní letiště Brno Tuřany, letiště Leoše Janáčka Ostrava, letiště Pardubice a mezinárodní letiště Karlovy Vary.

autor článku pro nazisk.cz: aMk

Pelikán
 

komentáře ke článku "Levné letenky online do celého světa"

[1] Milada, Praha říká...

Chtěla bych sebou na krátkou dovolenou do Londýna vzít svého malého pejska Fida. Bude možné ho vzít na palubu letadla? Budu cestovat s Easy Jet z Letiště Praha - Ruzyně a Fido by to v přepravce nezvládl.

[2] Karlos, Praha. říká...

Musím upozornit, že ve článku není zmíněno, že u ceny letenky záleží na termínu odletu. Cenu levné letenky tak určuje zda vycestujete v sezóně, mimo sezónu, ve všední dny nebo třeba o víkendu...

[3] Jana D. říká...

Z osobní zkušenosti se Sky Europe doporučuji, pokud cestujete pouze s malým příručním zavazadlem tak odbavení proveďte on-line na stránkách leteckého dopravce. A na letišti můžete jít rovnou k letadlu. Jana.

[4] Petr a Pavel, Praha říká...

Již několik let s přítelem cestujeme do Milána a vždy najdeme levné letenky. Získat levné letenky je jednoduché, jen je mezi těmi nabídkami najít. A pokud vybíráme s předstihem vždy dobře vybereme. P+P

[5] Ivana říká...

Tak na tohle bych neměla odvahu. Hledat někde kde mi dají korunu slevu. Cenu letenky si radši zaplatím a letím s ČSA a mám po starostech.

[6] Jarouš, Brno říká...

Tak na dovolenou se teprve chystám a letecky podruhé v životě. Levné letenky kupuji u raynair a doufám, že cestou tam nebo zpátky nebudou žádné problémy. A nebudu litovat, že jsem u raynair koupil letenky levně.

[7] Robert říká...

Zajímalo by mě jak je to s palivovým příplatkem. Jestli bývá zahrnut v ceně letenky, nebo ne. To jen, aby pak jěště levná letenka byla opravdu levná a ne stejně drahá jako cena zájezdu. Letím s easy jet a z informací od mojí CK nejsem vůbec moudrý...

[8] Pepin, Mělník říká...

Připravuji se pracovat v zahraničí a chystám se do města Edinburgh. Samozřejmě hledám co nejlevnější letenku a nejlépe přímou cestu z Prahy, ale vyznat se na stránkách leteckých společností o tom jestli cena je konečná nebo jestli mě čeká ještě nějaký příplatek, to je malý horror. Nakonec jsem vybral letenku u společnosti Jet2.com, tak jsem zvědav na můj první let.

[9] Marek říká...

Tak nám zkrachovalo SkyEurope, nicméně život letí dál a pro další nízkonákladové lety budu zase využívat levné letenky od jiných leteckých společností.

 

Přidej komentář

Pravidla pro přidávání komentářů: Prosíme o dodržování diakritiky, nevkládejte HTML značky a nepište dotazy, které nesouvisí s článkem nebo tématem. Děkujeme, že v komentářích nepíšete vulgárně. Upozorňujeme, že nevhodné komentáře mohou být smazány.

 

Odkazy jinam |

Tipy na dárky pro rodinu a blízké přátele, se kterými spolehlivě splníte všechna přání svých nejbližších. Ať už právě vybíráte dárek na Vánoce, k narozeninám, ke svátku, k výročí nebo na svatbu, tak zde najdete tipy a nápady na nejlepší dárky.

Recenze elektroniky Získejte informace o spotřební elektronice ještě před nákupem. Prozkoumejte recenze nebo vzájemně porovnejte vybrané produkty mezi sebou.

iPhone a iPhone 3G, mobilní telefon společnosti Apple a mp3 přehrávač iPod Touch. Informace o tomto kultovním dotykovém telefonu.

Set top box buďte připravení než příjde analogová tma. Set top box jako prostředek pro Váš příjem pozemního digitálního vysílání DVB-T na jakékoliv televizi.

XBox 360 hrajte moderní hry na herní konzoli XBox 360 Premium, Elite nebo Arcade. Informace o next-gen herni konzoli od firmy Microsoft.

Kuchyňské linky informace před nákupem nové kuchyňské linky nebo nové moderní a praktické kuchyně.

Tuning samolepky na Vaše auta a motocykly zakoupíte v tuning shopu autolepky.

Odkazy bližší informace o možnosti umístění Vašeho odkazu u tohoto nebo jiného článku publikovaném na weblogu nazisk.cz najdete v části výměna odkazů dole na stránce. Hledejte tak základní informace pro tématické odkazy u článků.

Kategorie / Štítky
levné letenky letecké společnosti nízkonákladový přepravci etix letiště praha letenka on-line

 
 

Poznámka | Uveřejněné fotografie k článku Levné letenky online mají pouze ilustrační charakter | Weblog nazisk.cz nemá s žádnou z leteckých společností spojitost, pouze informuje o možnosti nákupu levné letenky online | Přidávání nových komentářů k článkům je momentálně pozastaveno | Pro získání informací o tom jakým způsobem publikovat vlastní články zde na weblogu nazisk.cz získáte kliknutím na info v menu dole na stránkách.

 
 

copyright © 2oo8-2oo9 nazisk.cz

|