Jsme tým konzultantů s mnohaletou zkušeností v náboru.

Livio consulting

Rádi Vám najdeme nové kolegy, nabídneme individuální přístup, partnerství, pozitivní energii a úsměv na tváři.

Livio consulting

Kdo jsme

Jsme profesionálové, kteří se dlouhodobě věnují náboru, executive search a personálnímu poradenství. Věříme, že dohromady tvoříme oborově, profesně a především lidsky skvělý tým!

Co nás baví na naší práci

Každý den v naší práci je zajímavý, rádi se setkáváme s inspirativními osobnostmi. Díky osobnímu vztahu s klienty i kandidáty máme možnost být součástí Vašeho růstu.

Naše hodnoty

Jednáme fair, důvěřujeme si, respektujeme klienty i kandidáty, jsme otevření, pracujeme profesionálně a eticky.

Co děláme

Hledáme nejlepší kandidáty našim zákazníkům. Naším cílem je nejprve dobře poznat zákazníka, jeho firemní kulturu, konkrétní tým a nadřízeného dané pozice. Je pro nás důležité umět pojmenovat a pochopit, v čem je konkrétní obsazovaná pozice klienta zajímavá pro kandidáty. Pracujeme se všemi dostupnými zdroji, konkrétní strategii vyhledání kandidátů přizpůsobujeme Vašemu zadání.

Kandidáty hledáme v on-line i off-line světě, aktivně se ptáme na doporučení, procházíme sociální sítě a databáze, zároveň disponujeme dlouholetými kontakty v jednotlivých oborech. Při setkání s kandidátem sdělujeme maximum informací, netlačíme na jednorázové obsazení pozice, budujeme dlouhodobý vztah. S kandidáty se bavíme o možnostech a prioritách, nabízíme zpětnou vazbu. Rádi poradíme. Pokud najdeme protnutí, prezentujeme konkrétní projekt (pozici) u našeho klienta. Naše práce nekončí nástupem kandidáta, jsme aktivní během adaptace, těší nás informace o dlouhodobé spolupráci kandidáta a klienta.

Zvažujete profesní změnu?

Rádi Vám poskytneme zpětnou vazbu na Váš profesní profil, seznámíme Vás s možnostmi na trhu a zkusíme propojit s Vaším příštím (skvělým) zaměstnavatelem. Nebojte se na cokoli zeptat, vždy Vám rádi dáme doporučení, radu nebo kompletní konzultaci založenou na dlouhodobém působení v oboru a znalosti trhu. Pokud to půjde, rádi se ozveme s otevřenou pozicí, u které budeme mít pocit, že Vás zaujme.

Co můžeme nabídnout

Zkušenosti a přístup

Máme dlouholetou praxi v oblasti náboru a personálního poradenství, široké oborové zaměření a individuální přístup.
Vždy vycházíme z poznání konkrétních potřeb klienta a kandidáta.

Kvalitní servis

Nasazení

Příjemná atmosféra

Úsměv na tváři

Zapálení pro (spolu)práci

Reference

Ing. Lukáš J. Horčička

Ing. Lukáš J. Horčička

Ředitel společnosti

Neprozradím žádné tajemství, když řeknu, že za úspěchem každé firmy, stojí vždy v první řadě hlavně dobří lidé. Se společností Livio spolupracujeme už mnoho let právě proto, že nám pomáhají hledat právě takové lidi - kolegy s vnitřní jiskrou, které baví se posouvat v rámci pracovního života, bořit hranice a zkoušet něco nového. I proto společnosti Livio vděčím
za velkou část kolegů z managementu a našemu managementu a ostatním kolegům
zase vděčím za úspěchy firmy SERVISBAL OBALY. Jestli za úspěchem dobré firmy, vždy stojí hlavně dobří lidé, pak za společností LIVIO dobří lidé skutečně stojí.

Ivana Syrovátková

Ivana Syrovátková

HR Manager

Se společností Livio consulting s.r.o. spolupracuji dlouhodobě převážně při obsazování pozic na úrovni vyššího a středního managementu a vysoce specializovaných pozic. Oceňuji zejména profesionalitu, vynikající úroveň komunikace, osobní přístup a schopnost konzultantů pochopit požadavky firmy, vnímat její kulturu. Spolupráci mohu jen doporučit. Stejnou zkušenost mám se společností i z druhé strany, tedy jako kandidát. Vynikající přístup a vysoká profesionalita.

Petr Hovorka - Brand Bakers

Petr Hovorka - Brand Bakers

Employer Brand Baker

Jednou jsem dostal pozvání k Pavlovi domů na grilovačku. Byla to nějaká jejich firemní akce, už si nepamatuji, účastnil se snad celý jejich tým. Co si však dobře pamatuji: v kuchyni se připravovaly vynikající fláky masa, pilo se gruzínské víno, všichni se dobře bavili a usmívali. Skvělá atmosféra, cítil jsem se jako doma. A to jsem byl u Pavla poprvé. Čím to? Pavel je sympaťák, který má furt úsměv na tváři, šíří kolem sebe dobrou náladu a jak ho znám, je to člověk, na kterého se můžete spolehnout. Jeho slovo platí. S takovýma lidma prostě chcete dělat. A že svýmu řemeslu rozumí a dodává kandidáty, netřeba zmiňovat.

Pavel Prokšík

Pavel Prokšík

Obchodní manažer

„Dlouhodobě se nám nedařilo doplňovat pracovní pozice našeho obchodního týmu vhodnými kandidáty. Předchozí spolupráce s různými personalisty byla většinou kvalitní
a profesionální, ale stále tomu něco chybělo. Někdy v průběhu roku 2020 jsem se setkal
s Pavlem Lipovským u našich společných přátel a domluvili jsme si pracovní oběd. Tam jsem pochopil, že Pavel dělá svoji práci hlavně srdcem, s obrovským nasazením a je tam znát dlouholetá zkušenost. Celé naše setkání bylo zároveň velice příjemné a neformální. Následně Pavel předal náš požadavek do rukou recruitiera, konkrétně Kristýny Horké, která mě naprosto fascinovala svým aktivním přístupem a formou komunikace. Brzy se dostavil kýžený výsledek, kterým je nový kolega na pozici produktového manažera. I jeho zpětná vazba na Livio byla velice zajímavá, především ho překvapil a oslovil osobitý přístup. Livio doporučuji každé společnosti, která hledá profesionály do svého týmu a zároveň očekává nadstandardní a skutečně individuální přístup.“

František Mandát

František Mandát

CTO / Innovation Director

S Pavlem Lipovským a Ludmilou Prokešovou spolupracujeme již téměř pět let. Naše spolupráce byla vždy korektní, věcná a přátelská.
Poprvé jsme se poznali, když jsem s nimi v roli uchazeče úspěšně (vy)řešil moji další pracovní budoucnost. Pravidelně naši společnost podporují při hledání a výběru vhodných kandidátů pro náš další rozvoj především odborných technických a manažerských pozic.
Aktivně se zajímají o naše potřeby a kulturu naší firmy a vědí na jaké kandidáty se zaměřit.
Spoléháme na jejich znalost pracovního trhu a profesionální jednání.

Dagmar Novotná - Eichenauer spol. s r.o.

Dagmar Novotná - Eichenauer spol. s r.o.

Personalista

S paní Vendulou Chmelovou jsem se nejprve potkala nezávazně a hned od první schůzky jsem měla z našeho setkání velice dobrý pocit. Vendula je velice optimistický a energický člověk, který klade důraz na lidskou stránku věci. Dokáže lidi velice dobře odhadnout a posoudit. Pracovaly jsme spolu na jednom výběrovém řízení a musím přiznat, že to bylo absolutně perfektně zvládnuté od A do Z. Profesionální přístup a obrovská pohoda v průběhu společné akce. Za mě vřele doporučuji!!

Zuzana Gregrová - TriviumPackaging.com

Zuzana Gregrová - TriviumPackaging.com

Country HR Manager - Czech Republic & Hungary

Se společností Livio consulting spolupracujeme již několik let a konkrétně s paní Šenkeříkovou, naši konzultantkou, dokonce ještě delší dobu. Za její vydatné podpory se nám podařilo úspěšně překlenout kritické roky na pracovním trhu. Díky velkému zájmu o vývoj v naši společnosti dokáže přesně identifikovat naše potřeby a tím nám ušetřit spoustu času strávenou testováním kandidátů případně jejich zapracováním. Vzájemná otevřená spolupráce nám vydatně pomáhá růst společně velkým tempem a plnit požadavky byznysu.

https://www.livio.cz/wp-content/uploads/2022/09/servisbalLogo-160x100.png
https://www.livio.cz/wp-content/uploads/2022/09/assa-abloy-logo160-100-1-160x100.jpg
https://www.livio.cz/wp-content/uploads/2022/06/trivium-logo-160x100.png
https://www.livio.cz/wp-content/uploads/2019/04/eichenauer-logo-160x100.jpg
https://www.livio.cz/wp-content/uploads/2019/01/brand_bakers-160x100.png

Náš tým

V Livio jsme všichni partnery, společně řešíme klíčové otázky, společně zodpovídáme za úspěch. V týmu máme mnoho společného, jsme otevření, hledáme správná řešení, baví nás naše práce! Máme rádi osobní přístup, chceme s Vámi být v kontaktu. Po práci rádi zajdeme na skleničku, dobrou večeři, případně se společně vydáme na hory nebo na kolo. Jsme skvělý tým!

  • Vše
  • Zakladatel
  • Partneři
Pavel Lipovský

Pavel Lipovský

Recruiter a zakladatel společnosti Livio consulting

Vlaďka Šenkeříková

Vlaďka Šenkeříková

Recruiter/Headhunter/Executive Search konzultant

Jana Němcová

Jana Němcová

Recruiter, external partner

Jana Halíková

Jana Halíková

Recruiter

Jana Lacinová

Jana Lacinová

Recruiter

Kontakt

Působíme v celé České republice,
hlavní pobočku máme v Hradci Králové.
Rádi za Vámi osobně přijdeme.
Často nás potkáte v neformálním prostředí útulné kavárny.