Metin2 online hra, sindicate

Hrajete rádi online počítačové hry? Potom jste jistě slyšeli o hře Metin2, která je jednou z nejoblíbenějších online her na Internetu. Metin2 tě unese do orientálního světa plného dobrodružství a tajemné černé magie. Pokud se budeš intenzivně věnovat duchovnímu studiu a kvalitnímu tělesnému tréninku, staneš se mistrem bojového umění a budeš bojovat jako spojenec Dračího boha proti temnému vlivu kamenů Metin. Jejich temný vliv ničí zemi a její obyvatele.

Čekájí tě boje ve velkých a bouřlivých bitvách za jednu ze tří říší, kterou si před začátkem hry zvolíš. Dobívej území a poklady svých protivníků. Zkus sjednotit všechny říše a staň se jediným a neomezeným vládcem celého světa Metinu.  Zastav vliv kamene Metin nebo si podrob jeho zhoubnou sílu a ovládej jej. Tvůj osud – a osud celého světa Metin2 je na tobě.


Ve hře Metin 2 najdeš rozsáhlý kontinent, na kterém vyspělí bojovníci musí dokázat svou odvahu v mnoha tajemných dobrodružstvích. Ve hře máte možnost obchodovat s jinými hráči výměnou z ruky do ruky nebo si otevřít svůj stánek. Online hra Metin2 se stala velmi oblíbenou mezi mladou generací a dnes má poměrně rozsáhlou hráčskou komunitu. V různých diskuzních forech mají hráči možnost podělit se o své zkušenosti a poradit se s ostatními při řešení úkolů.

Metin2 Sindicate

Pro ty z vás, kteří chtějí hrát hru v českém prostředí proti českým hráčům, je privátní Metin2 Sindicate. Vašimi protihráči se tak stanou kolegové či kamáradi z Česka či Slovenska. Konečně správná zábava a kvalitní online hra plná napětí v české lokalizaci. Zahrajte si originalní Metin2 tam. kde vás bude hra bavit.


Propagace a informace