Duo METROPOL - kapela - hudba - hudební skupina - živá hudba - kapela na svatbu - taneční hudba na ples

Duo METROPOL - kapela Brno - Praha, živá hudba, kapela na svatbu z Brna, taneční hudba, svatební hudba,  hudební skupina, svatební kapela vhodná i na večírek, nebo společenský ples

Vítejte na internetových stránkách umělecké agentury A & E .

Brněnská hudební skupina kapela Duo METROPOL

se specializuje na

hudební produkce, vystoupení - společenské, maturitní, maškarní plesy, svatby, oslavy, narozeniny, firemní večírky, ostatkové zábavy.....atd. 

Živá hudba z Brna, hudební skupina, kapela Duo Metropol hrála hudbu k tanci hostům z celého světa v nejznámějších rekreačních centrech. Živá hudba  je tou správnou volbou pro dobrou zábavu všech věkových kategorií. Výběr repertoáru je vždy podřízen konkrétnímu složení posluchačů a zahrnuje široké spektrum českých a zahraničních skladeb, evergreeny i současnou populární hudbu, skladby rockové, bluesové, instrumentální a samozřejmě lidovky (valčík, polka, tango...). Nic nerozproudí zábavu tak, jako zkušená kapela, živá kapela, hudební skupina hrající světový repertoár.
Pro V.I.P. akce nabízíme produkci tzv. tafel music, kdy budeme vytvářet atmosféru pro Vaše obchodní či jiné jednání jako hudební kulisa.
To vše můžete mít za přijatelných cenových podmínek.

Proto neváhejte a zamluvte si termín-určitě nebudete litovat! 
 

Kapela nabízí široký repertoár v kvalitním provedení pro všechny věkové generace. Pokud chcete zažít skvělou zábavu, pak je tato hudební skupina tou správnou volbou pro Váš společenský ples, maturitní ples, svatbu, večírek, kongres, oslavu, raut, taneční zábavu, a další společenské akce. Kvalitativně je patrný rozdíl nástrojového obsazení oproti jiným dvoučleným kapelám v tom, že hrajeme kromě kláves na dechové nástroje, housle, harmoniku a kytaru. Kapela Duo Metropol používá předem připravený rytmický podklad, který slouží k nahrazení chybějících hudebních nástrojů - jako jsou basa a bicí nástroje. Takový systém používají všechny malé kapely, aby zajistily plnohodnotnou, velmi kvalitní reprodukci hudby. Díky úžasné atmosféře si tato kapela získala mnoho sympatií v zahraničí - 17 let nepřetržité, zahraniční praxe 1993 - 2010 ( Španělsko, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Luxembursko, Portugalsko, výletní - záoceánské, turistické lodě ) - kde vystupovala pro hosty z celého světa.  Nyní kromě zahraničí hrajeme i v ČR.

https://www.metropolmusic.cz/

https://www.metropol.ic.cz/

https://kapelahudba.webnode.cz/  

https://metropolmusik.webnode.cz/

hudební skupina

Facebook Metropol

Připravili jsme pro Vás VIDEO - živě nahráno kamerou z ruky - zvuk snímán mikrofonem z kamery se všemi ruchy a zvukovými projevy hostů. Záměrně jsme nevolili  studiovou, zvukovou nahrávku ! 

TOPlist

Fotogalerie: Hudební skupina na svatbu