Meublex - vestavěné skříně na míru Praha

Základní informace

Výroba nábytku na míru Praha

Pokud stavíte dům, či rekonstruujete byt, jistě přemýšlíte o tom, jak vše udělat co nejefektivněji. Jak co nejlépe využít prostor a udělat vše přesně podle vašich představ. Nábytek, který zakoupíte v běžných obchodech, může sice vypadat pěkně a může vás chytit za srdce třeba svou příznivou cenou, nikdy s ním však nedokážete plně využít prostory, které vám váš byt nabízí, a kvalita takového nábytku nebývá vysoká.

Pokud chcete nábytek, který vydrží dlouhá léta, bude přesně podle vašich představ, a dokáže využít i toho nejmenšího koutu, kam se vám žádná skříň nevejde, pak je nasnadě nechat si vyrobit nábytek na míru.

Co Vám můžeme nabídnout?

  • Výroba vestavěného nábytku na míru.
  • Výroba kuchyňských linek, výměna dvířek a rekonstrukce.
  • Prodej nábytkového kování.
  • Plovoucí podlahy.
  • Výroba atypického nábytku.
  • Dovoz a montáž nábytku.
  • Odborné poradenství, vizualizace návrhu.

Naše služby

  • Vysoká kvalita

    Dbáme na nejvyšší kvalitu naší odvedené práce a použitých materiálů.

  • Výroba na míru

    Nábytek vyrobíme přesně dle Vašich představ na míru Vašemu prostoru.

  • Mnohaleté zkušenosti

    S výrobou nábytku na míru máme bohaté zkušenosti, na trhu jsme již od roku 1999.

  • Odborné poradenství

    Nevíte si rady? Neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodných materiálů a řešení.

Kde se hodí nábytek na míru?

Výrobu nábytku na zakázku můžete využít, pokud máte nějaký nevyužitý prostor, a nevíte co s ním, pokud nejste spokojeni s nabídkou obchodů, nebo zkrátka pokud chcete opravdu kvalitní nábytek, který bude přesně podle vašich představ a vydrží vám desítky let. Hodí se zkrátka vždy.

Proč nábytek od Mebleux?

Našim největším cílem je vždy spokojenost našich zákazníků. Proto odvádíme pouze pečlivou práci, a pracujeme jedině s materiály prvotřídní kvality. S výrobou nábytku máme velmi bohaté zkušenosti. Po konzultaci s vámi vytvoříme počítačovou vizualizaci, abyste měli přesnou představu o tom, jak bude výsledek vypadat. Nábytek vám přivezeme a odborně namontujeme. Vy tak nemáte žádnou práci. Můžete se pouze těšit na výsledek.

Vítejte v dokonalém světě plném kvalitního nábytku na míru!

O dokonalém domově, o místě, kde by se nám dobře žilo, o tom sníme snad všichni. Ale zdaleka ne všichni jsme skutečné dokonalosti dosáhli. Nyní jsme tu ale my a my vám už pomůžeme se k té vaší vysněné dokonalosti natolik přiblížit, že tomu snad ani neuvěříte. Možná si nemyslíte, že nábytek na míru nebo kuchyňská linka na míru dokáže až takové divy, ale zkuste si to představit.

Přijdete domů, unaveni z práce, hlavou vám víří tisíce myšlenek na to, co všechno máte ještě udělat a v kuchyni vám navíc nedovírají dvířka, navíc vržou a vás to začíná štvát ještě víc, než když jste přišli domů. Chcete si uložit věci do skříně a říkáte si, jako už tolikrát předtím, jak krásné by bylo, kdybyste tam měli o poličku navíc, nebo místo jedné byl šuplík na spodní prádlo. A kdyby tak byla hlubší, vešlo by se tam víc věcí. Ale zpátky k vaření. Proč je dřez tak daleko od sporáku? A proč je vaše linka tak úzká, říkáte si. Už chápete, kam tím míříme? Dokonalý domov je přeci takový, který si sami máte možnost udělat.

A právě proto je naše nabídka tak báječná, protože vám umožní:

  • Splnit si své sny o interiérech
  • Bude to přesně podle vašich představ
  • Kvalitní nábytek, který vydrží celé generace
  • Přijatelné ceny dovolí vydechnout i vaší peněžence

Protože to, jak si svůj domov sami vytvoříte, sami vybudujete, tak od toho se poté bude odvíjet i vaše psychická pohoda. A být v pohodě, mít klidnou oázu, kde vás neotravuje ani příliš úzká kuchyňská linka, ani vrzající a nedovírající dvířka, to znamená mít pohodový domov, kde si vždy odpočinete a to vám pak dovolí lépe snášet a odolávat stresům, starostech a dalším negativním aspektům našich životů.

Neváhejte tedy, protože nyní máte jedinečnou příležitost užít si díky naší nabídce kvalitního nábytku na míru budování dokonalého domova. Nejsme drazí, tak toho využijte!

Více textu

Neváhejte nás kontaktovat

Meublex

: 74111850
DIČ: CZ7707268745

Výroba nábytku, prodej kování Ján Klekner

Fakturační adresa

Bolevecká 93
Horní Měcholupy 109 00

Výdej zboží a návštěva pouze po tel. dohodě.
Nejedná se o kamennou prodejnu!