2009-07-03

Google streetview nasnímá možná Děčín  

5 komentářů

Tak se musím pochválit. Během týdne jsem spacifikoval tolik lidí pro hlasování, že se Děčín dostal mezi 3 finalisty určené pro nasnímání Google streetview. Kdyby se to povedlo tak to bude velký úspěch, který může Děčínu přinést jen samý pozitiva. Vždyť kolik míst na světě je pokryto streetview?

upravená tisková zpráva:

Ve spolupráci s agenturou Czech Tourism vybral Google 10 nejpopulárnějších míst z různých kategorií a míst České republiky. Ty by měla nasnímat Street View auta nebo tříkolky, které již brzy dorazí do České republiky. Teď je řada na vás, abyste svými hlasy rozhodli o tom, které tři další české lokality se dostanou do mapy Street View. Hlasujte tedy pro Děčín a Street View auta nebo tříkolky možná brzy uvidíme.

HLASUJTE ZDE

číst více...

2009-06-22

BK Děčín - změny kádru  

0 komentářů

Bronzový tým minulého ročníku Mattoni NBL BK Děčín ohlásil první změny kádru do další sezony. Fanoušky jistě potěší prodloužení smlouvy letité ikony bojovníka Míry Soukupa, který se rozhodl rvát v Děčínských barvách ještě nejméně dvě sezony. Neméně dobrou zprávou je i udržení Willa Hatchera, vynikajícího Amerického rozehrávače, na jeden rok. V kádru zůstává i Admir Alič, který přišel v průběhu minulé sezony a své kvality by měl letos prokázat.

Udržet se nepodařilo bezkonkurenčně nejlepšího trojkaře uplynulé sezony Pavla Miloše, který odchází do Pardubic a Jirku Holandu, který odchází zůročit svůj talent do Brna. Pavel Prach se po zranění nedokázal ani přiblížit své někdejší formě a hledá si nové angažmá, stejně tak jako Tarvis Williams.

Jako jednoho z možných lídrů v nové sezoně si manažer Lukáš Houser a trenér Pavel Budínský vybrali čerstvého mistra Slovenska, kapitána Nitry Andreje Červenku, jehož sledují už dva roky. Podkošovou sestavu by měl posílit 209 cm vysoký pivot Jaromír Fohler loni působící v Chomutově. Oba čtyřiadvacetileté borce doplní tři junioři, čímž se klub snaží dostát svému předsevzetí kádr omladit. Kostrou týmu zůstávají Kuba a Pavel Houškové, Mára Balík, Antonín Pištecký. Borci začínají přípravu a fanoušci se těší.

číst více...

2009-06-08

Iphone a další tip na aplikaci :-)  

1 komentářů

číst více...

2009-04-14

Podpora  


Príma internet


Zeewa.cz - váš internetový katalog stránek a vyhledávač

Linkovník

Cesky vyhledavac CENT.CZ

TopList

Začátek - váš začátek na internetu

číst více...