Výběr kontaktních čoček a příslušenství

Pro vybrání kontaktních čoček je vhodné vybírat obchody, které vaším očím rozumí. Nabízíme tým specialistů, který vám poradí a zároveň vybere ty správné kontaktní čočky pro vás. Při prvním výběru kontaktních čoček je vhodné kontaktovat kontaktologa nebo jiného očního lékaře, který oči změří. U nás si následně můžete vybrat velmi kvalitní a cenově dostupné kontaktní čočky. Všechny kontaktní čočky, které nabízíme, jsou kvalitních značek jako Avaira, Air Optix a Acuvue. Nabízíme běžné čočky, u kterých se liší doba nošení, torické čočky a další druhy. Nabízíme také rozsáhlé příslušenství a prostředky pro čištění a dezinfekci kontaktních čoček.

Nabídka kontaktních čoček

Najdete u nás velký výběr kontaktních čoček. Podle různé doby nošení zde máme jednodenní kontaktní čočky, čtrnáctidenní kontaktní čočky, měsíční kontaktní čočky a tříměsíční kontaktní čočky. Najdete u nás také torické, multifokální, bifokální a barevné kontaktní čočky. Barevné kontaktní čočky nabízíme dioptrické i nedioptrické.

Péče o kontaktní čočky

Péče o kontaktní čočky je zcela nezbytná v případech, kdy si uživatel pořizuje kontaktní čočky na déle než jeden den. Kontaktní čočky je nutné čistit a dezinfikovat. K čištění a dezinfekci slouží speciální roztoky. Roztoků u nás v nabídce najdete hned celou řadu.

Příslušenství

Jak již bylo zmíněno, tak si u nás můžete vybírat i příslušenství. Mezi příslušenství patří pouzdra na kontaktní čočky v mnoha provedeních, pinzety a mnoho dalšího.

Naše kompletní nabídka