Ráda se podělím o své zkušenosti a informace s webovými stránkami a eshopy. I negativní reakce chci dát najevo, aby bylo vybrání toho správného eshopu i pro vás hračkou :)

Stavební práce v Kolíně a okolí

Potřebujete pomoci s opravami? Firma Novák Stavby rekonstruuje, opravuje, staví, a nezalekne se ani dělnických prací. Velmi spokojena jsem byla s jejich přístupem. Mnoho dalších firem mi narovinu řeklo, že se bojí do toho pustit. Pan Novák se však ničeho nezalekl a vrhnul se do toho přímo po hlavě. A výsledek? Výborný! Můžu se na něj spolehnout, i cenu mi udělal opravdu dobrou. Opravy byly velmi rychle dodělány a vše v naprostém pořádku dokončeno.

Fotogalerii jeho prací můžete prohlédnout na webu.

New Age pianista Pavel Vondráček

Klavírní umění je dnes velmi oblíbenou záležitostí, avšak cílem interpretů jsou vždy jen klasické kousky, ty nejmodernější kousky jazzové. Pavel Vondráček se soustředí na hudbu 90. let minulého století až do současnosti. Tato hudba nabízí směr, pojmenovaný jako New Age Classical, který je jakousi moderní klasickou hudbou, avšak s jednoduchou melodií, krásnou harmonií a čistým rytmem. Cílem je relaxace diváka. Přijďte si vychutnat krásnou relaxační hudbu živě na jednom z mých koncertů.

Sruby, ideální řešení pro rodiny s dětmi

omegaMnoho z nás již přemýšlí o tom, kde se jako rodina usídlit. Byt je příliš malý prostor, bez zahrady, bez okolí, bez rozptýlení. Domy jsou buď drahé, a nebo neestetické, staré, neefektivní.

Takovéto problémy řeší mnoho z nás a často takovéto dilema neumíme dost dobře vyřešit. Těžko se váhy převažují jednoznačně na jednu z možných stran.

Někteří však umí vyřešit situaci velmi dobře. Spoléhají se na srub. Srub je přírodní bydlení, které časem nevyjde z módy.