judi ewallet Tomáš Lachman

O firmě

Rodinná firma, kterou založil Ing. E. Lachman, se zabývá již řadu let vývojem, výrobou a instalacemi osvětlení sakrálních interiérů po celé republice. Naší specialitou je výroba lustrů od 300 W do 3 kW v mnoha modifikacích, které svým tvarem co možná nejlépe „zapadnou“ do různých stavebních slohů, od románského, gotického, baroka až po současnost. Tyto lustry o větších světelných výkonech – kromě průmyslových svítidel, která se pro osvětlování kostelů až na některé výjimky nehodí, na trhu nejsou vůbec zastoupeny. Jejich výrobou se v podstatě nikdo nezabývá, nebo jsou dělané na zakázku, např. pro banky, kde však vychází velice draho.


Naše firma též vyvinula a vyrábí širokou škálu reflektorů o různých výkonech a vyzařovacích úhlech, které neruší v interiéru a umožňují citlivě nasvítit z různých vzdáleností detaily, jako např. presbytáře, oltáře, sochy a obrazy.


Pomocí sofistikovaného výběru lustrů a reflektorů lze při různých stupních zapínání dosáhnout velmi působivého efektu, kdy hra světel a stínů může dát vyniknout jedinečnosti a kráse konkrétního kostela.


Stručné shrnutí námi nabízených služeb:uvod


- návrhy a realizace osvětlení a ozvučení kostelů


- výroba lustrů a reflektorů (ruční práce)


- poradenství v oblasti světelné a zvukové techniky


- vývoj osvětlovací techniky


- ozvučování akcí vlastní zvukovou aparaturou 2 × 500W