Pavel  a  Pavla  -  naše  křesťanské  stránky


Představujeme se...

Čelákovice leží na levém břehu Labe a z centra Prahy se sem dostanete vlakem za půl hodiny směrem na severovýchod. A v tomto městečku bydlí Pavel se svojí manželkou Pavlou.

Pavel pracuje jako konstruktér ve firmě na obráběcí stroje. Naše dvě děti se jmenují Štěpánka a František.

My oba dva - Pavel a Pavla - jsme křesťané. To slovo "křesťan" není odvozené od slova "křest", jak se dost často mylně vykládá. Označení "křesťan" pro nás znamená to, že jsme se rozhodli následovat Boha, Ježíše Krista, a to z lásky k němu. Rozhodli jsme se k tomu již řadu let před tím, než jsme se oba navzájem poznali.

Jak takové životní rozhodnutí proběhlo a co tomu předcházelo, si můžete přečíst na stránkách Svědectví Pavla a Svědectví Pavly.

Komu jsou tyto stránky určeny?

Jsou určeny vám všem, kteří hledáte něco jako smysl života nebo už samotného Boha. Jsou také poselstvím o naději, protože žijeme ve světě a v době, která pro mnohé není příjemná. Možná vás zajímá to, co bude po smrti, každodenní události ve světě i blízko vás připomínají, že lidský život je velice pomíjivý a stačí opravdu málo k tomu, aby byl zmařen. Stránky jsou určeny i těm z vás, kteří jste sem dostali jen tak, při surfování internetem a nic konkrétního nehledáte. Stránka Jak najít Boha a Otázky a odpovědi vám pomůže pochopit naši víru a jak je možné vstoupit do vztahu s živým Bohem.

Pozvání

Naším domovským sborem je Apoštolská církev Lysá nad Labem. Je to jednu stanici vlakem na druhou stranu Labe. Na kole se to dá zvládnout za necelou hodinu cestičkou příjemným lesem.

Naše stránky mají však spíše osobní charakter. Názory, které zde vyjadřujeme, nejsou žádným oficiálním prohlášením jakékoliv registrované a uznávané církve v ČR.

Domácí skupinka

V našem domečku se také schází domácí skupinka - více informací na její stránce zde. Je to setkávání křesťanů a jejich známých a přátel v domácím prostředí. Jestli bydlíte v Čelákovicích nebo v nejbližším okolí, neváhejte nás kontaktovat a přijďte na toto setkání nad Biblí - může to změnit váš život!

Účastníky domácích skupinek bývají i naši kocouři:

Kocouři









Radio 7

Následující reklamu na toto místo vkládá automaticky hostitel našich stránek a její obsah s obsahem našich stránek vůbec nesouvisí.