Košilky, podprsenky, kalhotky a tanga

o všech těchto produktech Vás budeme pravidelně informovat a přinášet Vám kvalitní fotografie a podrobné popisy výrobků. V případě jakýchkoliv dotazů, jsme Vám samozřejmě k dispozici, proto neváhejte a v oblasti dámského spodního prádla se ptejte na co chcete.

Nové kalhotky a podprsenky Pigeon

/album/nove-kalhotky-a-podprsenky/podprsenka-m01-jpg/ /album/nove-kalhotky-a-podprsenky/tanga-f06-jpg/

Dámské spodní prádlo Pigeon

Dnešní dámské spodní prádlo se prodává v tolika možných variacích střihů a barev, že bychom je mohli jmenovat hodiny. Na své si přijde opravdu každý. Ať už má radši sexy kraťáskové nohavičky, kalhotky klasického střihu nebo jen tanga s tenkou šňůrku mezi půlky. Ať už máte vkus jakýkoli, mate rádi krajku nebo ne, barevné vzory nebo čistě bíle, své potřeby a touhy v dnešní době stoprocentně ukojíte. Spodní prádlo se dá koupit snad úplně všude, například veškeré modely značky Pigeon je možno zakoupit v internetových obchodech Krasne pradlo P@F a nově i v eshopu Dianka.cz. Například Korzety jsou velice esteticky vypadající součást dámského spodního prádla. Zvláště u žen, které mají silnější postavu a větší prsa, jsou korzety vhodnější než obyčejné podprsenky, dodávají prsům lepší oporu, protože se opírají o boky a jsou proto stabilnější. Některé kousky lze svým stylem a střihem směle označit za erotické prádlo. Další výběr u značky Pigeon zahrnuje noční košilky nad kolena, do půlky stehen či košilky tříčtvrteční. Cílem tohoto webu, je informovat všechny ženy kterým se líbí krásné spodní prádlo o novinkách v této oblasti a převážně o novinkách značky Pigeon. Nově byly do nabídky zařazeny i vyzývavé župany.

 

Nejnovější košilky a korzety Pigeon

/album/nejnovejsi-kosilky-a-korzety/korzet-grace-jpg/ /album/nejnovejsi-kosilky-a-korzety/kosilka-taida-jpg/

Doplňky vhodné k luxusnímu spodnímu prádlu

Vhodným módním doplňkem ke krásnému prádlu jsou luxusní kožené kabelky, dámy jistě uvítají též krásné plážové tašky, pány by mohli zajímat manažerské aktovky, sportovní batohy či peněženky z pravé kůže. Pro muže jsou v nabídce pánské etue, diplomatky a spisovky a též kožené opasky různých délek a barev.

Další spodní prádlo pro vás

Pokud se vám líbí krásné košilky, navštivte spodní prádlo Livia Corsetti a nebo našeho partnera spodní prádlo Pigeon.

Novinky

Informace pro návštěvníky

26.06.2009 08:11
Pokud toužíte po opravdovém luxusu, je zde mnoho kvalitních distributorů dámského spodního prádla, jejichž cena se sice pohybuje ve vlemi rozumných mezích i u opravdu kvalitního a krásného prádla,...

Jak na to

26.06.2009 08:10
dámské spodní prádlo by nemělo dělat radost jen samotným ženám, ale také mužům. Těm by jistě udělalo radost, kdyby své drahé polovičky viděli v erotickém prádle, které jim padne jako ulité. Není...

Erotické prádlo

Erotické prádlo Chance

Erotické prádlo Chance
Erotické prádlo - luxusní, svůdně průhledná košilka PIGEON P-78 Chance,...

Tanga

tanga Pigeon F05

tanga Pigeon F05
Svůdná tanga Pigeon v nebesky modro...

Kalhotky

kalhotky Pigeon F02

kalhotky Pigeon F02
Romantické krajkové kalhotky Pigeon

Pokud se vám líbí krásné košilky, navštivte spodní prádlo Livia Corsetti a nebo našeho partnera spodní prádlo Pigeon.