Košilky a župany

/album/kosilky-a-zupany/kosilka-marceline-jpg1/ /album/kosilky-a-zupany/zupan-pigeon-jpg1/

O spodním prádle

Dámské spodní prádlo by mělo být pohodlené, svůdné a vyrobené z kvalitních materiálů. Dnešní spodní prádlo se nepodobá tomu, co byste mohli spatřit v dřívějších dobách. Rozhodně se ženy v současných košilkách či podprsenkách nemusejí cítit nepříjemně. Spíše právě naopak. Ženy si rády koupí luxusní podprsenky, pohodlné bavlněné kalhotky i svůdná tanga, aby mohly svého muže nějakým způsobem vzrušit, neboť si dobře uvědomují že erotické prádlo dokáže velmi zpříjemnit partnerské chvilky. Rozhodně tedy není na místě, abyste se bály odvázat a nakoupit vzrušující košilky, svůdné heboučké župany, nebo přitažlivéa Vaši postavu perfektně formující korzety. Též správně zvolené plavky z Vás můžou udělat hvězdu každé pláže.

Erotické prádlo a kalhotky

/album/fotogalerie-uvodni-stranka/eroticke-pradlo-provocative-jpg1/ /album/fotogalerie-uvodni-stranka/kalhotky-axami-928-jpg1/

O prádle trochu podrobněji

Dámské spodní prádlo je symbolem krásy a muži vždy rádi krásu obdivují. Dnešní spodní prádlo je velmi pohodlné a to ať už se jedná o podprsenky, které lze dnes zakoupit v nejrůznějších barvách a velikostech, či kalhotky vyrobené z velmi příjemných materiálů, ale i tanga ve kterých budete vždy svůdná a neodolatelná. Mezi erotické prádlo můžeme dnes zařadit krásné košilky, ale i chlupaté hřejivé župany, či perfektně padnoucí korzety. Současné plavky mají velmi zajímavé střihy a dokáží z Vás udělat hvězdu každé pláže.

Podprsenky a plavky

/album/fotogalerie-uvodni-stranka1/podprsenka-kornelia-jpg1/ /album/fotogalerie-uvodni-stranka1/plavky-samoa-jpg1/

Doplňky vhodné k luxusnímu spodnímu prádlu

Vhodným módním doplňkem ke krásnému prádlu jsou luxusní kožené kabelky, dámy jistě uvítají též krásné plážové tašky, pány by mohli zajímat manažerské aktovky, sportovní batohy či peněženky z pravé kůže. Pro muže jsou v nabídce pánské etue, diplomatky a spisovky a též kožené opasky různých délek a barev.

Korzety a tanga

/album/korzety-a-tanga/korzet-flamenco-jpg1/ /album/korzety-a-tanga/tanga-veronique-jpg1/

Novinky

Informace pro návštěvníky

16.06.2009 08:44
  Dámské spodní prádlo by mělo být pohodlné, svůdné a vyrobené z kvalitních materiálů. Dnešní spodní prádlo se rozhodně nepodobá tomu, co by jsme mohli spatřit v dřívějších dobách. Rozhodně se ženy v současných košilkách či podprsenkách nemusejí cítit...

Plavky

plavky Silverglow

plavky Silverglow
sexy stříbrné plavky se zajímavou sponou.

Župany

župan Sophie

župan Sophie
Lehoučký župánek ke košilce Roxane2 vyrobený z jemného saténu s dlouhým rukávem a s délkou pod...

Košilky

košilka Lupoline

košilka Lupoline
Veselý, barevný komplet – košilka a tanga, vyrobený z elastické síťoviny s květinovým motivem....

Korzety

korzet Axami

korzet Axami
Svůdný, v módní barvě ecru prošívaný jemnou růžovou korzet AXAMI V-500. Krajka se vzorkem...

Nové stránky na téma spodní prádlo. Pokud vás zajímají plavky, určitě se podívejte na plavky a bikiny.