Výrobce podzemních kontejnerů do vašeho města

25

let na trhu

137646

vyrobených kontejnerů

CITY - Podzemní kontejnery zcela zapuštěné do země
Sklolaminátová nádoba v objemech 3,2 m3 na sběr tříděného i komunálního odpadu umístěná zcela pod terénem. Podzemní část kontejneru je uložena v kruhové sklolaminátové šachtě. Pohledové, resp. estetické části podzemního kontejneru představuje sloupek s vhazovacím otvorem pro odpad a dále horní podlaha, tedy pochozí plocha. Horní podlahu dodáváme v široké škále materiálového a barevného provedení. Vhazovací sloupky dodáváme jak ze sklolaminátu v libovolné barevnosti tak kovové s povrchovou úpravou. Při vyprazdňování kontejneru je šachta chráněna automatickou bezpečnostní zábranou.
CITY Q – Podzemní kontejnery zcela zapuštěné do země – NOVINKA
Tento podzemní kontejner je na rozdíl od našich dřívějších podzemních kontejnerů (SEMI a CITY) se čtvercovou základnou. Sklolaminátové nádoby tentokrát kvadratického typu v objemech 3, 4 a 5 m3 na sběr tříděného i komunálního odpadu jsou umístěné zcela pod terénem. Podzemní část kontejneru je uložena ve čtvercové sklolaminátové šachtě, která je při vyprazdňování kontejneru chráněna bezpečnostní zábranou. Rozměry nového podzemního kontejneru jsou daleko příznivější s ohledem na realizaci stavebních prací.
SEMI - Podzemní kontejnery částečně zapuštěné do země
Vlastní nádoba na sběr tříděného i komunálního odpadu o objemu 1,5 m3, 3 m3 a 5 m3 je jako v případě všech našich kontejnerů sklolaminátová a je umístěna z větší části pod terénem. Podzemní část kontejneru je uložena v kruhové sklolaminátové šachtě, nadzemní část je chráněna sklolaminátovým nádstavcem s vnější dekorací. V horním víku kontejneru je umístěn vhazovací otvor dle druhu odpadu. Krytí vhazovacího otvoru je rozlišeno barevným provedením v závislosti na druhu sbírané komodity.
SEMI BAG - Podzemní kontejnery částečně zapuštěné do země s vakem na odpad
Vzhledově totožný produkt jako polopodzemní kontejner SEMI, ovšem místo nádoby na sběr tříděného odpadu se používá vysoce odolný pytel o objemech 3 m3 a 5 m3. SEMI BAG je možno použít pro všechny druhy odpadu. Podzemní část, resp. pytel je uložen v kruhové sklolaminátové šachtě, nadzemní část je chráněna sklolaminátovým nádstavcem s vnější dekorací. V horním víku kontejneru je umístěn vhazovací otvor dle druhu odpadu. Krytí vhazovacího otvoru je rozlišeno barevným provedením v závislosti na druhu sbírané komodity.
BBS – podzemní kontejner částečně zapuštěný do šachty z betonu
Čtyřhranná sklolaminátová nádoba na sběr tříděného i komunálního odpadu umístěná v částečně zapuštěné betonové schránce. V případě kubatury 3,2 m3 je betonová schránka z jedné poloviny řešena jako podzemní šachta a nadzemní část plní také funkci bezpečnostní bariery respektive zabraňuje případnému pádu do podzemní šachty při vyprazdňování kontejneru. Povrch betonu lze přizpůsobit dle přání zákazníka typovému městskému mobiliáři (vymývaný beton, škrábaný beton nebo beton s požadovaným vzorem). Vhazovací otvor pro odpad je umístěn ve čtyřhranném sklolaminátovém vrchlíku a je barevně rozlišen dle druhu odpadu.

Získali jsme

Weblogo

O společnosti

Historie firmy sahá do roku 1990, kdy byla založena akciová společnost Reflex, která zahájila výrobu kontejnerů na tříděný odpad. V roce 1993 vznikla firma REFLEX Zlín, spol. s r. o. se zaměřením na výrobu sklolaminátových kontejnerů na sběr tříděného a komunálního odpadu a vodních atrakcí.

Kontakt

REFLEX Zlín, spol. s r.o.
tř. Tomáše Bati 385, 763 02 Zlín, Česká republika
+420 577 644 535 - reflex@reflex-zlin.cz

Výrobní areál firmy Reflex
Hvozdenská 240, 763 11 Zlín - Lužkovice
+420 577 104 944