Havarijní pojištění

V případě, že máte strach o Váš vůz a je jedno z jakéhokoliv důvodu, stačí si zřídit havarijní pojištění, které kryje rizika se kterými se běžně můžete setkat. Jejich kombinace či zvolení balíčku Allrisk (často nazývaný) záleží jen na Vás a Vašich potřeb. Abychom Vám ušetřili čas, který byste strávili u porovnání zloděj aut havarijního pojištění, připravili jsme pro vás jednoduchý formulář, který Vám nezabere moc času. Je spoustu názoru na havarijní pojištění. Někdo ho odsuzuje se slovy „zbytečné peníze“ a někdo je toho názoru, že „bez havarijního pojištění bych se bál vyjet na silnici“. Případné škody jsou totiž znatelnější než je roční pojistné. Navíc pokud nemáte dostatek financí, můžete rozdělit výši pojistného obdobně jako u povinného ručení na čtvrtletní nebo pololetní platby a tím snížíte aktuální výdaj do Vaší domácnosti.

Kdy se vyplatí?

Havarijní pojištění se vyplatí takřka kdykoliv. Především u novějších aut, u kterých cena přesahuje částku okolo 100 000 Kč. Není však problém si pojistit auto s nižší hodnotou. U nových aut je to takřka povinnost, protože cena za zřízení není nikdy tak velká jako může být částka na faktuře za opravu jakéhokoliv dílu.

Doporučujeme

Pojedete letos s partou přátel k moři? A nepřemýšleli jste, že byste si půjčili větší auto? Schválně se podívejte na minibus půjčovnu v Praze, ve které najdete nejnovější modely minibusů značky Volkswagen. Transporter, Multivan, ale i Caravelle za nejlepší ceny v Česku! Pokud si nevyberete ze seznamu vozidel, můžete se podívat klidně na vozový park společnosti Autopůjčovna Praha s.r.o..

Kolik stojí?

peníze

Na kolik Vás vyjde havarijní pojištění pro Váš vůz můžete zjistit během pár minut. Stačí vyplnit jednoduchý formulář, který Vás seznámí s přehledem nabídek pojišťoven. V případě potřeb je Vám také k dispozici bezplatně podpora, která Vám se vším pomůže. A to vše zcela zdarma. Je jen na Vás, jestli se rozhodnete pojištění sjednat či nikoliv.

Havarijní pojištění: Na co byste si měli dát pozor?

Jestliže své vozidlo (a spolu s ním i svou peněženku) chcete při vzniklých finančních škodách chránit, potom si k povinnému ručením sjednáte rovněž...

Přečíst celé