Luxusní prádélko pro Vašeho miláčka

přinášíme Vám rozsáhlou prezentaci dámského spodního prádla na českém internetu. V sekci košilky najdete produkty výrobců Livia Corsetti, Obsessive či Passion. Luxusní podprsenky od Kostar, Krisline nebo Roza. Krajkové kalhotky od Wollbaru, Ewana či Axami. Tanga od Caprice, Gracya či Mat. Župany od Forex a Miran. Erotické prádlo Anais a Provocative a plavky od čeckého výrobce Club Neuf či Verano. Korzety pak od Axami, Shirley a dalších výrobců.

Plavky a košilky

/album/plavky-a-kosilky/plavky-verano-jpg1/ /album/plavky-a-kosilky/kosilka-imset-jpg1/

Nákup spodního prádla na internetu

spodní prádlo se v poslední době stalo velmi žádaným sortimentem nejen na českém internetu. Dámské spodní prádlo je vynikajícím dárkem k jakékoliv příležitosti, který potěší nejen obdarovanou ženu, ale i muže, který jej daroval, neboť vidět svého miláčka v krásném prádelku je pro každého muže doslova potěšením. Nejprodávanějším dárkem jsou rozmanité košilky v různých délkách a barvách. Pro odvážnější ženy a divoké večery muži rádi kupují erotické prádlo. Ti, co již svou drahou znají déle, si troufnou koupit třeba i luxusní podprsenky a k tomu od kompletu například krajkové kalhotky, šortky či svůdná tanga. Chladné zimní večery naopak vyžadují krásné heboučké župany v délkách od zadečku až po kotníky. V poslední době se též stále více kupují například korzety, které se dnes dají pořídit v nejrůznějších velikostech i materiálů od bavlny až po latex a dají se nosit například i k džínům. Na dovolenou a k vodě je dnes možno pořídit jednodílné či dvojdílné plavky v krásných sytých i pastelových barvách s velmi rafinovanými tvary a vzory.

Podprsenky a kalhotky

/album/podprsenky-a-kalhotky/podprsenka-pigeon-jpg1/ /album/podprsenky-a-kalhotky/kalhotky-glory-jpg1/

Doplňky vhodné k luxusnímu spodnímu prádlu

Vhodným módním doplňkem ke krásnému prádlu jsou luxusní kožené kabelky, dámy jistě uvítají též krásné plážové tašky, pány by mohli zajímat manažerské aktovky, sportovní batohy či peněženky z pravé kůže. Pro muže jsou v nabídce pánské etue, diplomatky a spisovky a též kožené opasky různých délek a barev.

Korzety a tanga

/album/korzety-a-tanga/korzet-cabaret-jpg1/ /album/korzety-a-tanga/tanga-sweetheart-jpg1/

Novinky

Informace pro návštěvníky

16.06.2009 08:43
Informujte Vaše návštěvníky co možná nejčastěji o novinkách a akcích na Vašem webu. Aby se uživatelé naučili Vaše stránky pravidelně navštěvovat je důležité webovou prezentaci pravidelně aktualizovat. Pro automatickou distribuci článků až k čtenáři můžete využít RSS kanály.

Webová prezentace byla spuštěna

16.06.2009 08:42
Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace. V tomto článku popište, proč jste spustili novou prezentaci a co přinese návštěvníkům. Uveďte jaké máte cíle s projektem a co přinese uživatelům. Pokuste se návštěvníkům stručně a jasně sdělit, proč by se na tuto stránku měli pravidelně vracet a...

Podprsenky

podprsenka Kostar

podprsenka Kostar
Elegantní model podprsenky KOSTAR 035 s květinovým motivem. Módní černo-modré provedení. Model je...

Kalhotky

kalhotky Gianna

kalhotky Gianna
Klasické kalhotky v krásné petrolejové barvě s fialovo-zelenou květinovou výšivkou.

Korzety

korzet Dorit

korzet Dorit
Sexy korzet, ve kterém budete neodolatelná. Dominující trojice šněrování na přední části vám...

Nové stránky zaměřené na luxusní spodní prádlo. Nádherné podprsenky a kalhotky vám přináší spodní prádlo Hamana.