Prekladač viet

Sem vpíšte slovo, slovíčko, vetu, vety, frázu alebo frázy na preklad:


Preklad požadovaného textu:

Z: Do:


Potrebujete niečo preložiť z cudzieho jazyka?


Ak áno, tak slovo, slová, slovíčka, text, texty, fráza, frázy, veta alebo vety nie sú žiaden problém. Môžete využiť služby nášho prekladača, ktorý je úplne zadarmo. Prekladač viet a textov je tiež optimalizovaný pre mobilné zariadenia a tablety. Takže môžete využiť náš preklad viet hocikedy a hocikde. Stačí sa pripojiť online na internet a otvoriť prekladač.

Najviac sa využíva prekladač viet slovensko anglicky a anglicko slovenský. V zozname jazykov nájdete tieto jazyky ako English a Slovak. Druhým najčastejším prekladaným jazykom je nemčina, tú nájdete pod názvom German.

Preklad viet a textov je možne uskutočniť z angličtiny, z bulharčiny, z češtiny, z dánčiny, z francúzštiny, z gréčtiny, z holandčiny, z chorvátčiny, z japončiny, z kórejčiny, z maďarčiny, z nemčiny, z nórčiny, z polštiny, z portugalčiny, z rumunčiny, z ruštiny, zo slovenčiny, zo slovinčiny, zo srbčiny, zo španielčiny, zo švedčtiny, z taliančiny, z thajčiny, z turečtiny a z ukrajinčiny do slovenčiny a naopak. Okrem spomínaných jayzkov stále príbúdajú nové, ktoré nájdete v zozname jazykov