Iveta Skřivanová

Dejte svému životu rovnováhu a potenciál

Jsem praktička metody Dr. Erica Pearla – Reconnective Healing a procesu The Reconnection. Jsem nezávislý poradce v oblasti probiotik na míru a prebiotických doplňků stravy. Jsem absolvent Akademie PRO profesionály a lídry organizace Porozumění Mysli. Jsem transformativní kouč.

Rekonektivní léčení

Rekonektivní léčení pomohlo již mnoha lidem vyřešit jejich zdravotní a životní problémy. Pomohlo jim navrátit jejich život do přirozeného stavu rovnováhy, harmonie a zdraví.

Zajímá mě více...

Transformativní koučink

Transformativní koučink je speciální druh rozhovoru, který vás vede k vaší skutečné proměně skrze ,,NASLOUCHÁNÍ,,. Umožní vám vrátit se zpět ,,DOMŮ,, a najít tak ztracený klid.

Zajímá mě více...

The Recconection

Evoluční proces, který nás navrací do stavu přirozené harmonie. Při The Recconection dochází k znovu-spojení a k celistvosti. Proces The Reconnection se provádí jednou za život

Zajímá mě více...

Probiotika

Ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří zdravá, pestrá a vyvážená strava. Pojďme se společně podívat na to, co jsou to probiotika a jak naše zdraví pozitivně ovlivňují.

Zajímá mě více...

Má práce je můj cíl

V životě nic není náhoda a každý z nás má svůj směr i cíl. A tak jsem se i já, jak věřím ne náhodou, ocitla na svojí nové životní cestě. No a tím vznikl můj životní trojúhelník. Moc mě fascinuje a baví, jak jednoduchým způsobem lze pomoci lidem změnit jejich ŽIVOT k lepšímu bez nátlaku. A to buď pouhým NASLOUCHÁNÍM a POROZUMĚNÍM, nebo díky naladění se na REKONEKTIVNÍ FREKVENCE, a nebo bakteriemi v našem střevě vhodně zvolenými probiotiky na míru a doplňky.

Iveta Skřivanová
Iveta Skřivanová

Rekonektivní léčení

Rekonektivní léčení je nová dynamická forma léčení 21. století, které se nezaměřuje na diagnózu a problém projevený ve formě nemoci, ale zaměřuje se na jeho příčinu a nastartování léčebného procesu člověka v rámci jeho integrity – celistvosti. Léčením se nastartuje Váš evoluční proces, některého výsledku si všimnete ihned, některého později, proto je vhodné znovu s časovým odstupem zhodnotit Váš osobní posun.

Více o rekonektivním léčení
Iveta Skřivanová

Transformativní koučink

Transformativní koučink vám může pomoci změnit ŽIVOT v mnoha životních oblastech: kariéře, vztazích, financích, zdraví a i v tom, jak se na svět díváte. A za touto změnou nestojí žádná kouzelná pilulka ani složitá metoda, ale jen jeden zvláštní druh rozhovoru. Jakmile spatříte svůj vnitřní svět, zmizí všechny překážky na cestě ke štěstí, začnete žít sami SEBE a svoji PRAVDU.

Více o transformativním koučinku
Iveta Skřivanová

Finanční zdraví

Ať chceme nebo ne, peníze jsou v našem životě důležité. Ve chvíli, kdy žijeme v hojnosti, máme více životní pohody a méně existenčních potíží, které nás v životě trápí a dělají nám starosti, tím VÍCE života užíváme. Peníze nám dávají SVOBODU a VOLBY, zvyšují nám kvalitu života, můžeme si dopřát kvalitní stravu pro naše tělo, a tím ho udržovat ve zdraví atd.

Více o finančním zdraví
Doručení probiotik

Probiotika

Víte, že přátelské bakterie ve střevě nám dokáží vyrobit mnoho tělu prospěšných látek? Ano, jsou to takoví malí chemici a střevo je malá chemická laboratoř, kde se zpracovává vše, co do těla dáme. Proto je strava tak důležitá, stejně tak důležitá jako je i variabilita a počet přátelských bakterií ve střevě, neboť střevo je centrem imunitního systému. Zde se rozhoduje zda budeme zdraví nebo nemocní.

Více o probiotikách

Události

Život ve frekvencích – odhalte skrytý potenciál

V dnešním světě plném neustálých změn a výzev je důležitější než kdy jindy nacházet cesty k harmonii a pohodě. Přijďte a objevte nové možnosti, jak žít plnohodnotnější a šťastnější život.

Zajímá mě více

Blog

Žijeme v rychlíku: Jak najít klid v uspěchaném světě

Jak se vymanit z uspěchaného životního rychlíku a najít prostor pro hluboké spojení s tím, co je v našich životech opravdu důležité."

Zajímá mě více

Kdo jsme?

Jsme výsledkem svých myšlenek? A je myšlenka, že jsme ničím a vším zároveň správná?

Zajímá mě více

Věděli jste, že probiotika mají revoluční vliv na zdraví ledvin?

Probiotika nejenže udržují rovnováhu střevního mikrobiomu, ale také se aktivně podílejí na odstraňování toxinů, které škodí ledvinám.

Zajímá mě více

Co říkají klienti, kterým jsem pomohla

Jmenuji se Petr a měl jsem tu čest si projít Rekonektivním léčením u paní Ivety. Už nějakou dobu se o tento druh léčení zajímám a chtěl jsem si ho vyzkoušet na vlastní kůži. Musím říct, že jsem byl opravdu spokojený. Když to shrnu, tak jsem se po něm cítil veselejší, pozitivně naladěný, měl jsem více energie, byl jsem mnohem klidnější a dokonce i lépe zvládám stresové situace. Během léčení jsem po těle pociťoval různé proudění energií, které přecházely postupně z místa na místo a jako by něco opravovaly. Byl to zajímavý zážitek, ale těžko popsatelný. Chvílemi jsem pociťoval tlak na různé části těla. Dalo by se to přirovnat k něčemu, jako by na Vás něco lehlo a nemohli jste se hýbat. Také jsem zažil zajímavé brnění v končetinách. Před samotným léčením jsem měl problém s levým zápěstím, ale po něm problémy zmizely. V podstatě se mi vyřešil i problém s levým kolenem, se kterým to pracovala ještě pár dní po léčení. Zatím mohu říct, že problémy zmizely a věřím, že se už nevrátí. Dokonce jsem zjistil, že se mi natolik zvýšila citlivost v dlaních, že dokážu zachytit frekvence (vibrace) hrající hudby, které jdou vzduchem. Tato schopnost mi zatím zůstala a uvidíme co bude dál. Vřele všem doporučuji také vyzkoušet 😊


PETR ŠŤASTNÝ   

Paní Ivetku mi přihrála shoda okolností. Je velmi milá, příjemná.

Byla jsem u ní i se synem. 

Oba jsme měli jedno sezení Reconnective Healing a The Reconnection.

A jaké byly moje pocity a zážitky ?

Při Reconnective Healing jsem viděla nádhernou žlutozelenou a bílou barvu. Občas chlad, teplo a pak se mi začaly zatahovat oči a hodně rychle pohybovat a do toho se mi začalo třepat celé tělo nešlo to vůbec ovládat. Po skončení jsem pořád mrkala rychle očima a nemohla je otevřít. Byl to opravdu zajímavý zážitek.

Při The Reconnection jsem viděla fialovou barvu a bylo to spíš pocitově….chlad, teplo. A jednu chvíli to vypadalo jakoby mi někdo chtěl vyrvat něco z nohou a nakonec jsem měla velký tlak na břicho, jako kdyby mi ho někdo chtěl zmáčknout až na lehátko. Byl to takový tlak, že jsem cítila velikou bolest…jinak jsem si to užívala a moc mě potěšil nečekaný dárek co jsme dostali😊 moc děkuji.

Iveta Špačková




IVETA ŠPAČKOVÁ  

U paní Ivety jsem byl s mojí mamkou. Měl jsem jisté pochybnosti, ale paní Iveta mi vše ochotně vysvětlila.

A co se dělo uvnitř mě ? Jaké jsem měl pocity a vjemy ?

Při Reconnective Healing se mi kroutila všechna střeva a vnitřnosti a rukama jsem neustále pohyboval, ale po skončení mi paní Iveta řekla, že jsem se při tom ani nepohnul…

Při The Reconnection to bylo nepopsatelné byl jsem v různých světlých místnostech, které se hrozně rychle měnily a při tom jsem se různě natahoval a smrskával a pak jsem cestoval v různých dimenzích, kde byli různé světla a několik postav, které nešli poznat byly jakoby v mlze…ke konci jsem se začal smát a nemohl jsem přestat a po skončení jsem se asi ještě půl hodiny smál…nešlo to ovládat.

Děkuji za toto poznání. Lukáš Špaček 



LUKÁŠ ŠPAČEK  

23. 3. 2023 

Uplynul měsíc a já přidávám náš další prožitek z RL u Ivetky.

S Honzíkem jsem na RL jela celkem třikrát.

Při druhém léčení bylo viditelné ,že si energie prohrávala s jeho tělem, ale hlavně bylo zřetelné, jak se vše změnilo v Honzíkovo vnímání. Pro nás rodiče autíka, který byl často nešťastný až v depresích, se najednou rozzářila obloha.

Honza začal i více komunikovat, více se soustředit, což je s jeho ADHD nadlidský výkon.

Rozhodla jsem se, že si RL též dopřeji a dohodla jsem si terapii u Ivetky.

Zažila jsem prožitek plný barev a světla, vibrace která procházela celým tělem, silné stisknutí čelistí, které bylo umocněno skřípáním zubů a nešlo zastavit. (skřípání zubů nemám ráda).  Mé nohy pocítily chlad, jako kdyby byly v ledové tříšti. Domů jsem odcházela s pocitem radosti a plná energie.

Další RL jsem si dala za 5 dnů a těšila jsem se jako malé dítě na pouť.

Druhý prožitek, byl naprosto odlišný, po uložení na lehátko si mě to v mžiku vtáhlo a začala další epizoda.

Bylo méně barev, ale před očima jsem viděla stín lidské hlavy, na tvářích jsem cítila vánek, který máte když nad vámi někdo stojí, na okamžik se mi zastavil dech, silně mi cukaly koutky úst doprovázené opět skřípáním zubů, ale skřípání už nebylo tak výrazně slyšet.

Vibrace si mé tělo opět pěkně vychutnala, hlava se mi stáčela na jednu stranu po chvilce i na druhou. V jednom okamžiku se mé tělo dostalo do takového protažení, až jsem ucítila křupnutí v oblasti hrudní páteře, došlo mi, že to nebylo asi náhodou, tohle místo je bolavé už 15 let po pádu na bruslích . upřímně se přiznávám, že když se mě Ivetka dotkla ,aby mi dala znamení ,že pro dnešek léčení končí, nechtěla jsem tuto epizodu ukončit.

Ivetko děkuji za sebe a za syna ,že jsme si prožili nepopsatelné dění v našem těle .

A příběh nekončí, těším se na další setkání už teď vím, že si dopřejí i proces Reconnection!!!

A vy co stále váháte, tak není třeba ,dopřejte si tu radost, pocit štěstí a neskutečný nával energie 🌈

NADÍK OPLTOVÁ 

.Laskavý a srdečný pozdrav do Poděbrad paní Ivetko,

můj subjektivný pocit z terapie byl různorodých vjemů, obrazů, barevného vidění a taky jsem slyšela zvuky a to lupkání, zpěv a proud vodopádu.

Ruce těžké více levá strana, zuby stažené(opravdu silný prožitek), pocit - zákrok vytrhnutí zubu a rty nateklé - zvětšené.

U uprostřed nosu jsem zřetelně viděla třetí oko a kolem krásné barevné mandaly - oranžové, žluté, purpurové - nádhera.

Obraz velké mužské hlavy, v které byla cesta do vesmíru a kolem ní bytosti bez nohou, jednoduše tam lehounce se vznášeli a byli v mé přítomnosti, opět krásný prožitek. Doporučuji všem, který se chtějí podívat co je za oponou.

Ivetko věřím, že se ještě potkáme a jsem velice mile potěšena, že jsem měla tu čest s manželem Vás potkat osobně. Děláte práci zprostředkovaně mezi nebem a zemí a to je úžasná cesta.

Krásny večer Kotilová Iveta

IVETA KOTILÁ 

Byli jsme u Vás i s manželkou, jak na Rekonektivním sezení  tak i na                          The  Recconection. 

Za mně - pocity svalových stahů - skoro křeče v dolních končetinách, teplo a zimy při sezení (ležení) při přijímání energie, stahování čelistí, hučení v uších.... 

Prostě věci, které se mi běžně nestávají... Teď po absolvování výše uvedeného, při četbě knihy Šalamoun promlouvá - návrat k léčivé energii od Dr. Erica Pearla - pociťuji bolesti kloubů... Rozhodně jsou věci mezi nebem a zemí....

ROMAN KOTIL 

Ani nevím, jak vše popsat ,protože to byl takový zážitek, který bych přála každému ! 

K p. Ivetce jsem přišla na Rekonektivní léčení se synem ,který trpí atypickÿm autismem, ADHD a silná oční vada ,má časté úzkostné stavy až deprese, řekli jsme si s manželem proč tohle nevyzkoušet ?Chvilku mi trvalo najít odvahu a oslovit paní Ivetu a svěřit se jí s naším trápením. .Syn Honza je svůj a jen tak si k tělu každého nepustí, oční kontakt navazuje strašně málo. Když jsme dorazili k p. Ivetce nějak z nás obou vše spadlo, popovídali jsme si, ale to co jsem pozorovala na Honzíkovi hned po rekonektivním léčení bylo krásné až k neuvěření, Honzík své prožitky nesděluje, tedy ne hned ,ale teď byl ochotný se o nich i pobavit, byl uvolněný,  dobře naladěný a celý den veselý, což se u nás běžně neděje. Pak ale přišlo něco pro mě nečekaného a p. Iveta mi dala možnost si na lehátko též lehnout ,jen aby mi trochu nastínila co asi tak ten můj AUTÍK HONZÍK mohl pociťovat 😉 

Pro mě to byl tak silný prožitek, že jsem nevěděla jak ho v tu chvíli popsat ,najednou mě zalil pocit radosti , uvolnění, další den po probuzení jsem ale byla v šoku moje bolavé rameno už není bolavé ,mé tupozraké oko nejednou není tak tupé:) podotýkám, že oko jsem už sama vyřadila z provozu a prodělaný covid to urychlil ,rok jsem na oko téměř nemohla zaostřit, tento text píšu bez brýlí !!! Jsem tak ráda ,že jsem v sobě našla odvahu a oslovila jsem Ivetku a těším se na další setkání ,protože už teď vím ,že jedním rekonektivním léčením náš příběh nekončí, pro nás je toto začátek něčeho nového a určitě se o další prožitky podělíme a pokud je zde někdo ,kdo stále váha zda jít či nejít na Rekonektivní léčení, za mě je jasné "Jdi a nech si ukázat ten krásný prožitek, protože ten vám nikdo nesebere a vy z něj budete nadšeni, stejně jako my !!! Ivetko děkuji za syna Honzíka a za sebe ,že jsme se setkali !

NADÍK OPLTOVÁ

Byla jsem na třech "naslouchacích akcích", které Ivetka spolupořádala nebo i sama vedla. Bylo nesmírně zajímavé sledovat, jak se v jiných lidech zrcadlí, co si neseme v sobě a určitě to doporučuju všem. 

Je ohromná úleva zažít přijetí. 

Díky Ivetko :)

PAVLA ŘÍHOVÁ 

Ivetko, moc děkuji za prozření. :-) Já na takové věci nikdy moc nevěřila a tak jsem do toho i šla s tímto přístupem.. Během rekonektivky se děly zajimavé věci a potom ještě víc.. Konflikty a různé situace ted řeším mnohrm klidněji, s nadhledem.. Hledám vhodná slova než něco řeknu... Víc komunikuji i sama se sebou. Více vnímám své tělo a co mi říká.. Myslím, že stačí se tomu jen otevřít, že člověk nemusí věřit, ale jen se uvolnit a odevzdat.. Ja moc dekuji Ivetko, změny citime iv rodine.. V komunikaci s dětmi mi ještě pomohlo tvé naslouchání a rady jak volit správně otázky... Jediná nevýhoda je, že mi to teď trhá uši, když kolem sebe slyším jak lidi spolu kominikují... :-D

SONIK

Milá Ivetko, dva měsíce mně ukrutně bolely záda v kříži tak, že jsem se nemohl ani hýbat. Po Tvém trojím působení na dálku bolesti začaly ustupovat a během pěti dnů se mi vrátila plná hybnost a všechny (i ostatní) problémy zmizely. Moc děkuji

FRANTIŠEK POLÍVKA

Milá Ivetko, terapie u Tebe byl pro mě zážitek na celý život. Jsem moc ráda že jsi mi pomohla mé srdce i myšlení nasměrovat tam, kde jsem si ho vždy přála mít. Vím, že je ještě kus cesty přede mnou, ale i přes to Ti patří můj velký dík

JULIE ZIMOVÁ

Milá Iveto, děkuji Ti za příjemně strávený čas a překvapivou sílu prožitku při Tvé práci s energiemi. I poměrně krátká ukázka byla velmi intenzivní. Hned po zavření očí jsem cítila uvolnění celého těla. A zatímco Tvé ruce někde v prostoru kroužily a pracovaly, vnímala jsem pečující a přijímající energii, která se rozlévá po celém těle. Měla jsem pocit, jako bych se spojovala s prostorem kolem sebe. Jako bych se rozšiřovala. Když jsem po tom otevřela oči, musela jsem zůstat ještě chvíli ležet. Vstřebat sílu prožitku. Cítila jsem se uvolněná a zajímalo by mě, jak by léčení probíhalo dále. Těším se na naši další spolupráci a společné obohacování života ostatních.

VĚRA NEKVINDOVÁ

Ahoj Ivet, krapánek se zpožděním,ale musím Ti moc poděkovat. Po prvním sezení u Tebe,se mi moje prsty na levé ruce,které se mi po operaci karpálů nějak nechtěli ohýbat a když jsem je už ohnul,tak se nechtěli zase narovnat. Už když jsem od Tebe odcházel,cítil jsem malé zlepšení.Druhý den se hybnost mých prstů prakticky vrátila k normálnímu stavu. Je to už skoro čtyři měsíce a mé prsty jsou stále ok a věřím,že tak i zůstanou. A jako bonus jsem asi po dvou dnech zjistil,že mě přestalo bolet koleno,které mě zlobilo a omezovalo několik dlouhých let. Takže IVET! Díííííííííííky!!!!

TOMÁŠ K.

Chtěla bych poděkovat za všechno co se mně a mé rodině dostalo prostřednictvím paní Ivety Skřivanové. Stále jsem překvapená tím, co se kolem mne a se mnou děje. Fyzicky mi přestala dost krutá bolest v ramenou, která mi omezovala pohyb ramennímy klouby a duševně se mi začíná svět měnit před očima, konečně chápu a dovedu přijmout či pobrat co jsem dříve věděla, ale nějak jsem to zkrátka nedovedla a i moji kluci (manžel a syn) mají k sobě vzájemně ještě blíže. Synovi se zlepšil biorytmus a otevřelo vědomí… Kdybych to sama nepoznala, nenapsala bych sem ani řádeček. Mohu vřele doporučit. Mám dojem, že kdesi ve mně byly zpřetrhané struny (asi jako na kytaře) a ty se teď znovu napnuly a postupně se ladí. Děkuji!

HANA HOFMANOVÁ

Asi třičtvrtě roku jsem se potýkal s nepříjemnou stálou tupou bolestí v koleni.Protože nechci medikamenty zanášet tělo,tak jsem se pomalu smiřoval,že se s tím musím naučit žít! Nabídla jsi mi Rekonektivní léčení i přes mou počáteční skepsi(o rekonektivním léčení jsem neměl moc informací).Po prvním sezení jsem málem nedošel domů,protože mě to začalo bolet více.Ale!!Druhý den ráno….světe div se….koleno v pohodě!!Další dvě sezení byla pro mne takříkajíc pro jistotu.A tak mohu tuto léčbu upřímně doporučit!!Touto cestou bych ti chtěl moc poděkovat.

MILOSLAV

Dobrý den Ivetko,omlouvám se zatím jsem neměla vůbec chvilku,abych se s Vámi podělila o změny,které u mě nastaly po náštěvě ve Vašem centru.Zatím veškerou energii vkládám do podnikání,abych jej zůročila,pasivita by mi nepřinesla plody. Mějte prosím trpělivost a já jse určitě ozvu.Mám k Vám dotaz v rychlosti,je možné,že mé tělo začlo vyzařovat obrovskou energii a to hlavně v noci,je to úplné sálání,které vnímám jako vyzařování zlatými paprsky s díky za odpověd Hanička

HANA MICHÁLKOV

Absolvoval jsem dvakrát rekonektivní léčení u p. Skřivanové. Dostal jsem to jako dárek a moc jsem nevěřil, že by mi to mohlo nějak pomoci. Dnes však mohu říci, že to byl nejlepší dárek, který jsem kdy mohl dostat. Prodělal jsem při léčení záchvat nekontrolovaného smíchu, který trval několik hodin a něco se v mém těle uvolnilo. Nejvíce se to projevilo na mých dlouholetých bolestech se zády, od té doby s nimi nemám problém. Naučil jsem se dívat na svět jinýma očima a velmi se mi zlepšily mezilidské vztahy. Všem vřele doporučuji toto léčení zkusit. Od té doby si dokáži dobrou náladu a pocit štěstí navodit. Tímto p. Skřivanové děkuji za neskutečný zážitek.

JIRKA

Ahoj Ivet, musím Ti poděkovat. Ulehla jsem s bolestí zad, které mi vystřelovaly do pravé nohy. Nemohla jsem chodit, sedět, jen ležet. Díky Tvému působení na dálku jsem téměř jako znovuzrozená. Zase chodím bez bolesti a sezení mi nedělá problém. Mnohokrát děkuji

PETRA MARUŠKOVÁ

Milá paní Skřivanová,:-), srdečně Vás zdravím. Ozývám se, abych Vám moc poděkovala, DĚKUJI, DĚKUJI VÁM.. Když jsem se rozhodla jít k Vám na rekonektivní terapii, tak mi bylo hodně zle. Nemohla jsem chodit bez bolestí. Každý krok mě bolel v zádech, kyčlích, tříslech, kolenou a spojích mezi nimi. Mám arytmii, k tomu jsem si v září prošla synkopou srdce. Už po první návštěvě jsem cítila určité zmírnění bolestí nohou a zad. Nyní mohu říct, že tyto bolesti mi ustoupily asi o 90 procent. Je to úžasné, jak si mohu kráčet!?! Věřím, že se to ještě zlepší. A moje srdce? Mám ho plné emocí, jako že mi láskou přetéká a také cítím velký smutek a slzy mi jdou do očí. Těším se, že k Vám přijdu ještě na RECONNECTION. Zatím si dám ještě chvilku čas, takový mám pocit.

JARMILA J.

Milá Ivetko,už jsem nic neplánovala,chtěla jsem si užívat důchodu,ale cca po 4 měs.návštěvy u Vás se mi zdál sen o nadčasovém produktu v oblasti fizoterapie.S tímto produktem jsem se kdysi setkala,asi před 10lety,ale nijak mě to neoslovilo a tak mě energie přivedly k nejmodernější technologii v této oblasti dochází k léčení infračervéné záření a léčba zápornými ionty.Tato léčebná technika byla objevena v laboratořích NASA.Jedná se o nadčasovou technologii a zatím se používá v 9 zemích světe a mezi němi je ČR a tak se vše začalo měnit a s tím i můj život.Koupila jsem si byt vc malém městě v Novém Bydžově a nevěděla co tam budu dělat,bez přátel a známých.Pronajala jsem si prostor a od února se věnuji této práci.V oblasti zdravého životního stylu jsem se věnovala,ale jen pro sebe a tak věřím,že mám navrátit lidem ztracené zdraví na cestě životem,jak na těle,tak na duši s láskou a poděkování Vám

HANA M.