My

O nás

Náš tým analytiků, právníků, finančních a realitních expertů je vám k dispozici. Máme 10 let zkušeností na finančním a realitním trhu.

  • nízký úrok od 13% p.a.
  • splatnost až 30 let
  • vyřídíme do 48 hodin

úvěry se zástavou nemovitosti nebo družstevního podílu

VYPLNIT FORMULÁŘ

Ručit můžete nemovitostí nebo družstevním podílem ve vašem vlastnictví či ve vlastnictví třetích osob po celé EU

byt, rodinný dům, chata, chalupa, komerční prostory, pozemky

  • Přímý výkup

    Spěcháte na prodej nemovitosti? Vykoupíme vaší nemovitost rychle a za nejvyšší možnou cenu. Peníze dostanete ihned při podpisu smlouvy. Je zde i možnost následného nájmu.

  • Připravíme pro vás individuální řešení. Budeme investovat do vašich projektů až 50 000 000 Kč. Stačí napsat na info@rychlenebankovnipujcky.cz nebo vyplnit formulář.

Typy

Co potřebuji

ÚVĚR SE ZÁSTAVOU

Rychlý nebankovní úvěr. Doložení příjmů nepožadujeme, do registrů nenahlížíme. Žádné poplatky předem neplatíte. Předčasné splacení máte zdarma. Vše vyřídíte na počítači nebo telefonicky velmi rychle.%

SLOUČENÍ ÚVĚRŮ

Refinancovat můžete jednu nebo konsolidovat více nevýhodných půjček. Snížíte tak měsíční spláku a ušetříte nemalou částku na úrocích. U nás můžete splácet až 30 let. Nebojte se složitého papírování, vše vyřešíme za vás. Ručit můžete vaší nemovitostí nebo nemovitostí třetích osob.

MÁTE EXEKUCI

Pokud vám hrozí, nebo již na vás byla nařízena exekuce, zastoupíme vás rychle a efektivně. Nebojte se složitého papírování, vše vyřešíme za vás. Předejděte nedobrovolné, a tedy i nevýhodné dražbě. Ochraňte svůj majetek včas! Vyřešíme vaše i zděděné exekuce.

MY MÁME ŘEŠENÍ

INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP KE KAŽDÉMU KLIENTOVI JEDNÁNÍM S VĚŘITELI DOKÁŽEME VÝRAZNĚ SNÍŽIT VAŠE DLUHY.

VYPLNIT FORMULÁŘ

Žádost

Formulář na vyplnění



O půjčku žádám jako:


Udělení souhlasu:
Loading
Your message has been sent. Thank you!