Tel.: 272 911 997, Mobil: 725 297 956
1

Sedačky a sedací soupravy na míru, moderní sedací soupravy

Vysoce kvalitní a cenově dostupné sedací soupravy, které Vám rádi předvedeme v naší prodejně. Sedačky lze sestavovat z velkého výběru sestav a doplňovat křesly a nábytkem, který si můžete poskládat z velkého množství sektorů. Rozkládací sedací soupravy Vám doporučíme dle Vaší náročnosti využívání. Zákazníky kteří mají rádi kombinace s masivem určitě uspokojíme naším výběrem ze sedacích souprav s kombinací masivu. Krásné a pohodné jsou sedačky polohovací, které Vás uchvátí polohovací systémem. K sedacím soupravám Vám můžeme doplnit velkým výběr z nábytku, a různých doplňků.

Máte náročné zaměstnání a žijete hektickým životem, ale chcete si alespoň večer sednout nebo lehnout na pohodlný gauč? Vyberete si kvalitní sedací soupravu, do které bude radost se po celém uspěchaném dni uvelebit. Pohodlná sedací souprava je zárukou kvalitní relaxace, která v dnešní době mnoha lidem chybí. Neuvědomují si, že lepší pracovní výkony souvisí také se způsoby odpočinku. Kromě odpočinku přinášejí sedací soupravy místo, na kterém se odehrává společenský život domácnosti. Ať si přivedete jakoukoliv návštěvu, pravděpodobně ji usadíte právě do sedací soupravy. Vaši přátelé nebo známí jistě ocení kvalitní posezení.

Naše designová prodejna Vám předvede veškeré sedačky na míru jako jsou sedací soupravy rohové, které si můžete doplnit velmi kvalitním rozkladem, vyrobeným z masivu a lamelových roštů. Všechny sedačky a sedací soupravy čalouněné, také i sedačky kožené z naší nabídky si můžete nechat potáhnout jak látkou z nešpinivou úpravou tak i velmi kvalitní kůží. Krásným doplňkem sedací soupravy a sedačky jsou křesla. Pro zákazníky náročné na design předvedeme sedačky a sedací soupravy designové. Sedací soupravy s rozkladem uspokojí zákazníky, které požadují sedačky rozkládat každodenně, nebo příležitostně. Dalším zajímavým prvkem sedačky je polohovaní, kterým jsou doplněny sedací soupravy polohovací. Zákazníci, kteří mají problém s místem, určitě uspokojíme pohovky. Další skvělou věcí jsou pohovky rozkládací, které může nabídnout pro každodenní spaní. Sedací mábytek Vám na přání doplníme nábytkem na míru.

Naše prodejna byla otevřena v roce 1995 s cílem prodávat výhradně český kvalitní a cenově dostupný nábytek se zaměřením na sedací soupravy. Firmy se kterými spolupracujeme, patří mezi nejlepší české výrobce nábytku a sedacích souprav. Výsledkem této spolupráce je minimální počet reklamací, příznivé ceny a zejména spokojenost zákazníka. Tato práce nás baví...