✓ Získejte nové zákazníky a nastartujte své tržby
✓ Pracujeme na autoritě a ziskovosti vašich stránek
✓ Dosáhněte vyšších pozic ve vyhledávačích, návštěvnosti a počtu konverzí
✓ Podpořte povědomí o svém jménu, webu a produktu
✓ Získejte zdarma analýzu vašeho webu, konkurence a klíčových slov
✓ Znatelné výsledky již v průběhu prvních tří měsíců
SEO – optimalizujeme váš web pro vyhledávače
SEO
SMM
CRO

SEO PRAHA

Akronym SEO (search engine optimalization, čili optimalizování pro vyhledávače) se ve světě online marketingu označuje tvorba a úpravy webů, které mají zajistit, aby byly jejich obsah a jejich forma vhodné pro zpracování automatickým vyhledáváním webových prohlížečů.

Efektivita

Profesionálně zpracovaná optimalizace vás dokáže zviditelnit a posune vás o velký kus před vaši konkurenci.

Zkušenosti

I přes mnohaleté zkušenosti v online marketingu se neustále snažíme zdokonalovat své služby.

Zodpovědnost

Vaše spokojenost je naším cílem. Proto na každé zakázce pracujeme se stejnou pílí, jako by se jednalo o náš vlastní projekt.

Individuální přístup

Upřednostňujeme osobně laděnou komunikaci, které vede k dlouhodobé vzájemné spolupráci založené na výsledcích.

Rentabilní investice

Nepodsouváme vám žádné balíčky služeb. Velikost rozpočtu je čistě vaše rozhodnutí. Výsledek vás čeká ve formě mnohonásobné návratnosti.

Zvýhodnění

V případě dlouhodobé spolupráci je SEO, analýza webu, oprava případných chyb a nastavení klíčových slov vždy zdarma.

Professional SEO services

Přínos spolupráce

Jsme schopni optimalizovat kterýkoliv web a zajistit mu kvalitní zpětné odkazy, které pozitivně ovlivní jeho pozici ve vyhledávačích. Soustředíme se na předávání profesionálních služeb za přiměřenou cenu, které budou našim klientům generovat zisk.

Podpořte povědomí o svém jménu, webu a produktu

Znatelné výsledky již v průběhu prvních tří měsíců

Získejte zdarma analýzu vašeho webu, konkurence a klíčových slov

S čím se můžete setkat jinde:

Neurčité služby

Mnohé SEO agentury se zaměřují hlavně na produkci vlastního zisku. Ten pak často nadřazují nad kvalitu práce a celkovou zodpovědnost za váš projekt.

 

Často dostanete nesplnitelné sliby nejlepších výsledků s očekáváním, že si je nedokážete ověřit. Pracovní reporty budou napsány natolik obecně, že vypadají spíše jako seznam nápadů a vaše jediná konstanta bude důvěra.

Amatérská optimalizace

Uspěchaná analýza webu, v horších případech její naprostá absence. Nevhodně stanovené priority a plýtvání časem na nedůležitých úkonech.

 


Neprofesionální nastavení celého sémantického jádra webu, které nebere v potaz marketingovou strategii, vaši konkurenci, či konkurenčnost klíčových slov.

Zpomalené načítání

Jsou SEO agentury, kde si se strukturou a objemem dat na vašem webu příliš starostí nedělají.

Ignorují prostou pravdu, že existuje spousta potencionálních zákazníků, kteří nemají silné internetové připojení. Těm se pak mohou stránky načítat i desítky vteřin.

Čím déle zákazníci musí čekat, tím větší je pravděpodobnost, že stránky ještě před načtením opustí a už se nikdy nevrátí.

Špatné zpětné odkazy

Zpětné odkazy z obecných webů a „internetových smetišť", které neberou v potaz cílovou skupinu. Nakupování nekvalitních odkazů skrze burzu nebo využívání automatizovaného spam softwaru.

 

Všechny tyto metody se označují jako „black hat". Jsou sice schopné přinést velmi rychlé výsledky, ty však působí krátkodobě a jdou ruku v ruce s následnou tvrdou penalizací od internetových vyhledávačů.

S čím se setkáte u nás:

Konkrétní služby

Usilujeme hlavně o exponenciální růst počtu návštěvníků vašeho webu a počtu konverzí.

Podrobné reporty obsahují každý měsíc detailní výpis odvedené práce.

 

Postup v dosažených pozicích si budete moci kdykoliv ověřit. Pro všechny naše zákazníky vytváříme privátní online statistiky, které aktualizujeme každý týden.

Efektivní vývoj

K celkové analýze přistupujeme velmi pečlivě, abychom mohli sestavit komplexní plán rozvoje vašeho webu.

Ze všeho nejdříve podrobně analyzujeme váš produkt, web a konkurenci. Teprve poté se pustíme do úprav sémantického jádra, struktury webu apod. Čerpáme z prověřených, fungujících marketingových strategií pro každou danou tématiku podnikání.

Rychlé načítání

Jsme schopni výrazně zrychlit načítání vašeho webu tím, že z něj odstraníme všechna nevyužívaná data, zbytek zkomprimujeme na menší velikost a vše agregujeme do jednoho celku.

 

Dále u vašeho webu nastavíme Cache, aby se návštěvníkům ukládala část dat do paměti prohlížeče a nemusela se při opětovné návštěvě znovu stahovat.

Rychlý web prokazatelně zvýší návštěvnost a počet konverzí vašeho webu.

Strategický linkbuilding

Nepoužíváme black hat automatizace! Kvalitní zpětné odkazy vytváříme za pomoci legitimních metod, které budou ke cti nám i vašemu webu.

 

Zajišťujeme pro vás kvalitní PR články odkazující se na váš web a vaše produkty. Můžeme čerpat z bohaté databáze stránek s vysokou návštěvností vhodných pro tvoření zpětných odkazů. Budete vidět na těch správných místech.

Jak to všechno funguje

Cena seo optimalizace

Nejdříve na základě výstupů z analýzy navrhneme rozpočet odpovídající rychlému růstu.

Skutečný objem investice je však pouze vaše rozhodnutí (min. rozpočet je 15.000 Kč).

Větší investice představuje větší objem práce a přinese tak zamýšlené výsledky rychleji.

Nechceme po vás nákup služeb v balíčcích – vyberte si přesně to, co potřebujete.

Výši rozpočtu a strukturu poskytovaných služeb lze kdykoliv upravit podle vašich představ.

Je nutné si uvědomit, že poměr investice a výsledku ovlivňují různé faktory, viz graf.

Typ podnikání a tématika

Konkurence klíčových slov

Složitost, věk a historie webu

Další individuální faktory

FAQ

Naše odpovědi na vaše nejčastěji kladené otázky:

Proč si mám vybrat právě vás?

Nejde nám o kvantitu odvedené práce, ale zaměřujeme se na maximální kvalitu všech úkonů. K efektivní propagaci vaší firmy vždy nastudujeme maximum potřebných znalostí o vašem produktu, situaci a konkurenčním prostředí. Na základě toho jsme pak schopni navrhnout fungující strategii propagace vašeho produktu na internetu.
S našimi zákazníky jsme vždy v kontaktu a nekrmíme je nesplnitelnými sliby. Budujeme tak kulturu vnitřní integrity, na kterou se můžete spolehnout.

Nevnímáme vás pouze jako zdroj finančních prostředků, ale snažíme se vám naslouchat a společně dosáhnout našich společných cílů. Neustále se snažíme zlepšovat naše postupy, zavádět nové a využívat všech příležitostí k propagování vaší společnosti. Zároveň vás nehodláme svazovat žádnými pravidly.

Přestože už se oboru pohybujeme pátým rokem, nehodláme usnout na vavřínech. Stále se učíme nové věci a čerpáme inspiraci od velkých světových SEO agentur a od uznávaných osobností z oboru.

Z čeho se bude sestávat report?

Každý měsíc vám zašleme výpis všech SEO úprav, které jsme provedli na vašem webu, seznam URL adres, kde najdete nově vytvořené zpětné odkazy a také výsledky analýzy návštěvnosti a pozic ve vyhledávačích (na přání).

Kdy se dostaví první výsledky?

Jedná se o velmi individuální otázku. Velmi záleží na tom, o jaké služby máte zájem. Pokud nám zadáte kompletní SEO služby, pak se pozitivní efekt dostaví běžně po třech až čtyřech měsících spolupráce. Je dobré si uvědomit, že výsledek nebude okamžitý. Při SEO se jedná o běh na dlouhou trať, dlouhodobý, systematický proces, který si vyžádá spoustu času a ovlivňuje ho nepřeberné množství vnějších i vnitřních faktorů.

Kontakt

Hledáte radu? Vysvětlení? Anebo nás chcete rovnou seznámit s představou o svém projektu? Napište nám. Po zadání vašeho emailu do boxíku níže vás neprodleně zkontaktujeme!

Dovalíme vlny platících zákazníků až k břehům vašeho webu.

SEO k vám bude lákat novou klientelu 24 hodin denně. Jste připraveni?